• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYRILsjzd... sjizdej+svahy = freeride,parks.. a tipy triky na sjezd
    BROUCI
    BROUCI --- ---
    JARDAK: :o), jj, no zajimalo by me, jak to tam funguje....jsou tam nejaky vleky k dispozici, predpokladam, ze trasy nejsou znaceny? a jak s permicema? dik :)
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    MOZEK: todle sem si procetl, jen mi to nebylo uplne jasny, proto sem se radsi zeptal
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    KCHARI: plati to i na cestu na ty hory..
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    SKAUTIK: no nak tak sem to myslel. vim ze kdyz se rozsviham na horach tak je to plati, ale kdyz treba jedu jen na nakej ten vejlet k mori a treba se rozsviham na plazi ci pri ceste tam (nebo pri ceste na hory) tak si tim uz tak jistej nejsem
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    KCHARI: no alpen je urazovka takova no...samo kdyz si ji kydnes kdyz jdes nakoupit rohliky tak se to na to vztahuje taky ale nemyslim si ze na nejakou nemocenskou atak....ale jako pokad jedes jenom na dovcu tak si myslim staci alpen
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    mam nejspis asi blbej dotaz, ale nak sem to nikde nenasel. to pojisteni Alpenverein OeAV se vztahuje jen na ruzny zraneni a transporty pri sportech, takze to neobsahuje normalni cestovni pojisteni, ze?! dik za odpoved
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    TOMYK: No jo, my jedem s kompletníma rodinama - asi třema autama .. akorát bude odjíždět, když tam přijedeš :) Snad vám vyjde počasí!
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    YACOOB: to je snad horsi job nez revizor..
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    YACOOB: ja vedel proc na ten hreben ve 3tisicich nemam lezt ;)
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    [SERVER ERROR]
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    taky jedu s rodinou. Ale už vlastní:-) sehnal jsem tam byt s garáží za úžasnejch 650 chf
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    no vidíš, tak já od 6týho do 13.ho dáme spicha v parku?
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    TOMYK: Kdy jedeš do Laax? :D Já tam jedu první tejden v Březenci :) (jezdíme tam skoro každej rok na takovej rodinej vejlet - věkovej rozptyl osazenstva je asi 80 let, hehehe)
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    YACOOB: zmrdi talský. Další z mnoha důvodů tam nejet:-) Ještě že nemaj vubec nejlepší střediska. To by pak bylo těžší. Hurá na Laax!
    LEF
    LEF --- ---
    LEDNICE: dik. opravdu je maj a pucujou. akorat maj divnej cenik 1-4 dny 999,- a pak zase jedine 1-4 dny za tu samou cenu, takze na tejden to vyjde cca na 2 litry, no ale porad lepsi jak ve svajcu
    SARKUF
    SARKUF --- ---
    YACOOB: uff... a mel nakej prukaz ci co? jak to z vas muze dostat?? kdyz nic nemam me zavrou nebo co?
    YACOOB
    YACOOB --- ---
    ADAMJ: heh, ti muzu ukazat chlapka, co nas stahnul o tri sta euro

za tohle

takze v bormiu pozor na modrozluty kombinezy ;)
    LEDNICE
    LEDNICE --- ---
    LEF
    LEF --- ---
    nahodou nejakej tip na pujcovnu v praze kde by meli freeride lyze? dik
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam