• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYRILsjzd... sjizdej+svahy = freeride,parks.. a tipy triky na sjezd
    sazejte sem svy videa, fota a rady kde se dobre sjíždí...
    http://www.edelweiss.cz/cesky/info/uvodni-stranka.html
    rozbalit záhlaví
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    KROTITEL: no, musíš toho Milana pěkně přitáhnout, pak je to takovej pádovej absorber :D (Hele jednou ho asi bude mít každej, hehe .. doufám, že to ještě chvilku potrvá!)

SOMEONE: No, nevim, jestli jsi pochopil smysl páteřáků, ale přijde mi lepší rozsekat páteřák, než záda? :)

MAESTRO_007: Já vozim Worker - všemi zatracovanej a mě super padnoucí a neskutečně levnej :D

chrániče vršku těla - krunýře / Worker VP711 | HELMY.cz
    http://www.helmy.cz/vrsek-tela-lokty-ramena-krunyr/worker-vp711.html
    SOMEONE
    SOMEONE --- ---
    paterak sem zahodil pri kazdy drzce mi nabral pod zada tolik snehu ze sem to tam mel do jara, navic sem ho za sezonu rozsekal.
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    T_MAX: mno jezdit ti nahoru může, proč ne taky, když máš milana jak kopací merunu :)))
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    T_MAX: ja budu jenom rad kdyz to jezdit nebude :)

kdybys mel tip na nejaky lehky prijemny tak nahod :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    MAESTRO_007: Hele já se s váma nebudu hádat, je mi konec konců úplně jedno v čem budte jezdit, jen jsem podotknul, že když si dobře vyberete, nebude vám jezdit ani samotnej páteřák, to je prostě holej fakt ..

Né všichni moji kamarádi jezdí v brnění a vozí jen páteřáky a téměř nikdo s tim problém nemá.

howgh
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    otom vytahovani jsem uz taky dost slysel.... sam nevozim ale chtel bych paterak poridit...

na kolo a prkno.... idealne nejaky lehky paterak ve stylu vesty.... zadne ramena nebo lokty...

T_MAX: ty ramena a lokty to prave drzi podle me..
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    JARDAK: furt je tu ta možnost, že máš blbej páteřák a my všichni ostatní ho máme v pohodě .. nebo že by se málo ohejbala většina lidí, co nad nákupama přemejšlí? :) (no flame, jenom rejpu)
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    T_MAX: nesouhlasim. asi se tvy kamaradi malo ohejbaj :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    JARDAK: brnění má na zádech úplně stejnej páteřák, jako máš ty, akorát jsou k tomu přidělaný ramena, lakty,...

Nikdo z lidí, s kterejma jezdim, si nestěžuje na to, že by jim páteřák jezdil nahoru a právě proto, že fyzika je fyzika - když si vybereš páteřák, kterej ti nesedí, je jasný, že ti bude vyjíždět nahoru :)
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    T_MAX: ja si myslim ze to musi delat vsechny pateraky. fyzika je fyzika :) ale to brneni je neco jinyho..
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    JARDAK: tak máš blbej páteřák, kterej ti nesedí :)
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    T_MAX: ja kdyz si to nezahaknu a ohnu se, tak mi vyleze :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    JARDAK: žádný šprcky na nohy nemám a že by mi někdy vylejzal? Nevšiml jsem si :) (mám workera - brnění na celej vršek)

ZRZKA: důležitý si to vyzkoušet, páteřák kupovat po netu je blbost .. každýmu sedne něco jinýho :)
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    ZRZKA: se scottem nemam problem, kdyz se to zahakne za nohy tak nevylejza.. kamoska si ho taky koupila a nestezovala si.
    ZRZKA
    ZRZKA --- ---
    potřebuju radu kvůli páteřáku Amplifi nebo Scott pro holku ... ?
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    to je věčný téma...podle mě, když člověk jede vedle sjezdovky, neriskuje, nikoho neohrožuje a je to bezpečný tak s tim nemaj problém...obecně je to ale zakázaný a prej se to pokutuje, zkušenost s tim nemám, v itálii jsem byl xkrát
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    no a jak je to v italii s freeridem? ja slysel ze tam jezdi ta policie a pokutuje to
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    zajedte si do nejakych italskych rezortu....

pred par dnama metr cerstveho prachu.... hrozne orgie....
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    JARDAK: mě právě kluk loni ve švýcarsku v únoru vyprávěl jaká to tam byla předloni bomba a že je to koused viď....tak jsem tam vyrazil a jako jsem rád že jsem se zas kouknul do jinýho resortu, ale s tim sněhem blbý no...a pokud nejde jezdit free, tak co tam?...
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    TEKKIT: da se jezdit jenom do pulky. predminulou sezonu tam napadlo pet metru. ale minulej a tenhle rok je to bida.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    JARDAK: já tam byl loni ke konci března a už jsem to taky dost protaktizoval...začátek nahoře v pohodě prašan, ale od půlky jsem musel nosit prkno v podpaždí, protože v lese už bylo listí...když je hodně sněhu musí to tam bejt super, když málo nedá se tam nic moc vymyslet jinýho...neni to zas tak vysoko
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam