• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYRILsjzd... sjizdej+svahy = freeride,parks.. a tipy triky na sjezd
    DZAFRO
    DZAFRO --- ---
    ok, dik za tip, zkusim to tam; ono by ted melo pres vikend snezit, tak snad tam neco napadne
    MIGEL_PN
    MIGEL_PN --- ---
    150er v Penkene minuly vikend este nepremavala, je tam malo snehu.
    Dalo sa jazdit lesom.....
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    jinak jako v Zilleru je freeridu po kokot, to než bych ti všechno vypsal, už by tě to nebavilo číst :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    DZAFRO: Penken, vyjedeš až nahoru 150er (lanovka) vylezeš a dáš se hned za ohradou doprava .. než tam všechny ty žlaby sjedeš, vystačí ti to rozhodně na pár dní :)

Když budeš stát na tomhle hřebeni a koukne přes údolíčko, do kterýho ty žlaby vedou, je tam taky hřeben - dlouhej cca 1km a ten se dá taky jezdit, záleží na lavinovce, jeden z těchhle svahů je vždycky stabilnější ..
    DZAFRO
    DZAFRO --- ---
    zdravim, jedu ted o vanocich na par dni do zillertalu, nenasly by se tu tipy na nejaky slusny svahy na freeride? sneznice nemam a placat se pul dne do kopce se mi taky nechce, takze zas nejaky hc trasy ani nepotrebuju, spis neco peknyho v okoli stredisek...
    CYRIL
    CYRIL --- ---
    to byla dobra odpoledni sesn ale pravdou je ze sem to jen postavil a pozoval. proste snoubordak!
    WHITE_SADHUS
    WHITE_SADHUS --- ---
    ty si prej exeloval u emerichu na nakejch tech jejich drevenmejch sedackach mi rikal babeta loni :) park byl v pohode i pro freeski, ptze radko je freeskier. a havlovka je akorat u toho, to se hodi :)
    CYRIL
    CYRIL --- ---
    i kdyz ja se na nej stejne spis koukam.... a rek bych ze bude vic pro snb
    CYRIL
    CYRIL --- ---
    tam bejvavala myslim rampa jak je dneska ta sedacka... bramberk? furt se mi to plete
    kazdopadne park byl fain a bude vic
    WHITE_SADHUS
    WHITE_SADHUS --- ---
    najs. 3 mesice v kuse od vanoc me tam najdete :)
    OO_KOO_HE
    OO_KOO_HE --- ---
    WHITE_SADHUS: Tak se nebudem zbytečně těšit: Rampa spíš nic, ale park jako loni, spíš lepší, horní část prodloužená až na úroveň Emerichu.
    WHITE_SADHUS
    WHITE_SADHUS --- ---
    ja nevim konkretne, me jenom negr a i mistnaci vykladali, ze sou tim problemy samy s tou rampou. ale kdyz by byla, bylo by to super. sem tam celou zimu uz 10 let a neco novyho by nebylo marny :) od ty doby co sem si koupil fs lyze uz na nicem jinym nejezdim
    OO_KOO_HE
    OO_KOO_HE --- ---
    WHITE_SADHUS: Místo na rampu je dobrý a sklon vyhovující. Není to na superpipe, ale na normální 4,2 metru vysokou rampu, dlouhou na čtyři skoky.
    Voda se tam dá dostat z toho hydrantu vedle posledního skoku. Viz loňskej pokus.
    Jen je potřeba, aby areál řekl ANO na začátku zimy a začalo se tam pořádně stříkat hned a né až koncem ledna.
    A taky se musí opravit Pipe Magician, ten jsem loni nazul, ale nepovedlo se ho roztočit.(
    WHITE_SADHUS
    WHITE_SADHUS --- ---
    zvlast toi toika byla vyzivna :) kamos se tam na ni zrasil jako prase :D
    WHITE_SADHUS
    WHITE_SADHUS --- ---
    no rampa by byla super, akorat, ze tam dole je to na ni kratky/malo prikry a neni tam zasnezovani na ni, co ja vim. jinak loni si myslim, ze tam kluci odvedli dobrou praci a ja sem si ten park uzil
    CYRIL
    CYRIL --- ---
    slysel sem o nakejch personalnich zmenach co pece se tyka.... migi bude tvarovat i ten park ve vitkovicich atd
    OO_KOO_HE
    OO_KOO_HE --- ---
    WHITE_SADHUS: Jó, zas K2 a Migi, jako loni. S areálem jsou dohodnutý.
    Dokonce, když jsem tam byl na předsezóním pohovoru, novej provozní vedoucí se ptal, co si myslím o rampě, jestli je to v našich silách a tak. Takže možná...)
    WHITE_SADHUS
    WHITE_SADHUS --- ---
    mate nekdo info, jak to bude letos s parkem v Peci? loni byl v pohode, tak doufam, ze letos to bude aspon to samy
    JIRKA_AKA_HOUBA
    JIRKA_AKA_HOUBA --- ---
    Zdarec, prodám freeride lyže Movement Goliath rok 09/10 délka 181 s tyrolkou din 12. Mám je 2 sezóny, ježdený dohromady tak 3 tejdny, skluznice jen s povrchovejma škrábancema, který sou řádně zalitý kofixem, na jádro nic nešlo, sidewall bez žádnejch záseků, stejně tak hrany. Pořizuju místo nich BC freestyle lyže. CENA 4500,- Kč kontakt buď here nebo 739/076013

GOLIATH-1.jpg (623950 B)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    pekne fotky z Alijasky...

Robin Kaleta | články
    http://robinkaleta.com/index.php?p=clanky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam