• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYRILsjzd... sjizdej+svahy = freeride,parks.. a tipy triky na sjezd
    sazejte sem svy videa, fota a rady kde se dobre sjíždí...
    http://www.edelweiss.cz/cesky/info/uvodni-stranka.html
    rozbalit záhlaví
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    X2G: jj otom zadna :)
    X2G
    X2G --- ---
    MAESTRO_007: Pokud nedoletíš za hranu máš si vybrat menší kicker.. ;) Tahle kocepce shapování je jednoznačně nejvýhodnější - šetříš kolena - dopadáš z malý vejšky , šetříš rolbu ptže to většinou šejpuješ zezhora dolu, prodlužuješ životnost kickeru ptže na jaře máš pořád nahoře dostatečnou zásobu na rovnání lavorů a hlavně když do toho pustíš rolbu zespoda, zahrabe se Ti do rozměklý břečky takovým stylem, že Ti vytahá z podkladu všechny kamínky (ikdyž to platí spíš pro parky v ČR - tady si myslim že to řešit nemusí)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    ONDRA_PATA: K2 PE jsou čistě FS lyže, s FR to nemá nic společnýho .. sunul bych se rozměrama spíš k K2 Seth Vicious / The Seth ..
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    SOMEONE: to jo... ale musis dolete za "buben"... pristavat do protisvahu nic moc :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    co si myslíte o Dynastar Trouble Maker? poprvý zkusim freeski, hledám něco mezi freestyle a freeride lyží, tak abych mohl případně i pojezdit na sjezdovce bez problémů. tyhle mi radil cápek z happysportu, jde mi o použitý lyže do 4 táců.
    případně jiný bazary, kde maj výběr freečkovejch lyží. něco jsem projel, ale většinou výběr ubohej.
    ještě jsem koukal na K2 Public Enemy
    SOMEONE
    SOMEONE --- ---
    na tech airech se da pristavat rovnou na prdel a vubec to neboli maj to krasne vyladeny.
    CYRIL
    CYRIL --- ---
    jo jo je to ve val...

maj krasny rolery co zmrdi !
    SARKUF
    SARKUF --- ---
    CYRIL: 3 Vallees - Val Thorens... nebo se pletu? Tam to maj dobre pochystany
    SOMEONE
    SOMEONE --- ---
    CYRIL: nejlepsi park - val thorens!
    CYRIL
    CYRIL --- ---
    PEPO
    PEPO --- ---
    přátelé, v pátek jedu do Jánek.... byl sem tam všeho všudy 2x a nedělám si iluze, že by tam ještě nějakej prach zbyl, ale proč to nezkusit... máte někdo tip na nějaký to pomrdáníčko offpiste?

kdyžtak pošta...

dik
    DZAFRO
    DZAFRO --- ---
    ok, dik za tip, zkusim to tam; ono by ted melo pres vikend snezit, tak snad tam neco napadne
    MIGEL_PN
    MIGEL_PN --- ---
    150er v Penkene minuly vikend este nepremavala, je tam malo snehu.
    Dalo sa jazdit lesom.....
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    jinak jako v Zilleru je freeridu po kokot, to než bych ti všechno vypsal, už by tě to nebavilo číst :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    DZAFRO: Penken, vyjedeš až nahoru 150er (lanovka) vylezeš a dáš se hned za ohradou doprava .. než tam všechny ty žlaby sjedeš, vystačí ti to rozhodně na pár dní :)

Když budeš stát na tomhle hřebeni a koukne přes údolíčko, do kterýho ty žlaby vedou, je tam taky hřeben - dlouhej cca 1km a ten se dá taky jezdit, záleží na lavinovce, jeden z těchhle svahů je vždycky stabilnější ..
    DZAFRO
    DZAFRO --- ---
    zdravim, jedu ted o vanocich na par dni do zillertalu, nenasly by se tu tipy na nejaky slusny svahy na freeride? sneznice nemam a placat se pul dne do kopce se mi taky nechce, takze zas nejaky hc trasy ani nepotrebuju, spis neco peknyho v okoli stredisek...
    CYRIL
    CYRIL --- ---
    to byla dobra odpoledni sesn ale pravdou je ze sem to jen postavil a pozoval. proste snoubordak!
    WHITE_SADHUS
    WHITE_SADHUS --- ---
    ty si prej exeloval u emerichu na nakejch tech jejich drevenmejch sedackach mi rikal babeta loni :) park byl v pohode i pro freeski, ptze radko je freeskier. a havlovka je akorat u toho, to se hodi :)
    CYRIL
    CYRIL --- ---
    i kdyz ja se na nej stejne spis koukam.... a rek bych ze bude vic pro snb
    CYRIL
    CYRIL --- ---
    tam bejvavala myslim rampa jak je dneska ta sedacka... bramberk? furt se mi to plete
    kazdopadne park byl fain a bude vic
    WHITE_SADHUS
    WHITE_SADHUS --- ---
    najs. 3 mesice v kuse od vanoc me tam najdete :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam