• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYRILsjzd... sjizdej+svahy = freeride,parks.. a tipy triky na sjezd
    CYRIL
    CYRIL --- ---
    nic taovyho neznam ale stejne se to musi nak usejpovat .... napada me jedine naky leseni...
    STIEPAAN
    STIEPAAN --- ---
    CYRIL: podle me neco na principu sneznyho dela, vysoka trubka ktera to strika pod sebe
    SHAMANA
    SHAMANA --- ---
    Ahoj, nevíte někdo jak je na tom Val Thorens s freeridem? Díky
    CYRIL
    CYRIL --- ---
    na fusekle ser to proklikas ne radsi mi rekni jak ty piramidi stavej?
    MATESO
    MATESO --- ---
    CYRIL: Moc mě nebaví se koukat na ponožky.... ou shit
    CYRIL
    CYRIL --- ---
    This Show Socks Ep 11 Untracked Bulgaria | Video | Teton Gravity Research
    http://www.tetongravity.com/videos/This-Show-Socks-Ep11-Untracked-Bulgaria-610862.htm
    STIEPAAN:

fakt je to ze snehu.... ulet!
    STIEPAAN
    STIEPAAN --- ---
    teton
    STIEPAAN
    STIEPAAN --- ---
    CYRIL: unexplored bulgaria, tusim ze od tenton gravity research ale tim si nejsem jistej
    CYRIL
    CYRIL --- ---
    z ceho je todle to zas?

MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    X2G: jj otom zadna :)
    X2G
    X2G --- ---
    MAESTRO_007: Pokud nedoletíš za hranu máš si vybrat menší kicker.. ;) Tahle kocepce shapování je jednoznačně nejvýhodnější - šetříš kolena - dopadáš z malý vejšky , šetříš rolbu ptže to většinou šejpuješ zezhora dolu, prodlužuješ životnost kickeru ptže na jaře máš pořád nahoře dostatečnou zásobu na rovnání lavorů a hlavně když do toho pustíš rolbu zespoda, zahrabe se Ti do rozměklý břečky takovým stylem, že Ti vytahá z podkladu všechny kamínky (ikdyž to platí spíš pro parky v ČR - tady si myslim že to řešit nemusí)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    ONDRA_PATA: K2 PE jsou čistě FS lyže, s FR to nemá nic společnýho .. sunul bych se rozměrama spíš k K2 Seth Vicious / The Seth ..
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    SOMEONE: to jo... ale musis dolete za "buben"... pristavat do protisvahu nic moc :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    co si myslíte o Dynastar Trouble Maker? poprvý zkusim freeski, hledám něco mezi freestyle a freeride lyží, tak abych mohl případně i pojezdit na sjezdovce bez problémů. tyhle mi radil cápek z happysportu, jde mi o použitý lyže do 4 táců.
    případně jiný bazary, kde maj výběr freečkovejch lyží. něco jsem projel, ale většinou výběr ubohej.
    ještě jsem koukal na K2 Public Enemy
    SOMEONE
    SOMEONE --- ---
    na tech airech se da pristavat rovnou na prdel a vubec to neboli maj to krasne vyladeny.
    CYRIL
    CYRIL --- ---
    jo jo je to ve val...

maj krasny rolery co zmrdi !
    SARKUF
    SARKUF --- ---
    CYRIL: 3 Vallees - Val Thorens... nebo se pletu? Tam to maj dobre pochystany
    SOMEONE
    SOMEONE --- ---
    CYRIL: nejlepsi park - val thorens!
    CYRIL
    CYRIL --- ---
    PEPO
    PEPO --- ---
    přátelé, v pátek jedu do Jánek.... byl sem tam všeho všudy 2x a nedělám si iluze, že by tam ještě nějakej prach zbyl, ale proč to nezkusit... máte někdo tip na nějaký to pomrdáníčko offpiste?

kdyžtak pošta...

dik
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam