• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYRILsjzd... sjizdej+svahy = freeride,parks.. a tipy triky na sjezd
    SARKUF
    SARKUF --- ---
    tak to rozhodne, ale rikat "ztracenej"... ja mam pod botou asi 10cm a ze bych byl na sjezdovce ztracenej se rict neda... Jasny ze na plotnach tolik nedrzej a nikdy to nebude uplne to pravy, ale souhlasim s Matesem, ze je to prevazne o nohach
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    Tak logicky širší lyži je prostě těžší postavit na hranu, můžou být různé typy a tvary lyží ale tohle pravidlo platí.
    MATESO
    MATESO --- ---
    TOMYK: je to o nohách
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    nevim, jak jsem psal, já na lyžích nejezdim, spíš SNB, ale bratr má armady 2 metry, pod nohou asi 11 cm a na upraený sjezdovce je ztracenej.. řekl bych, že to je právě tou tloušťkou..
    STARCHY
    STARCHY --- ---
    TOMYK: jezdim ted s Line - Mr pollards opus, 118 pod patou a na sjezdovce uplne v pohode, jako slalomky to nejsou, ale na dojezd k vleku a na par oblouku bohate dostacujou.. jediny, kde pocituju jejich slabinu, tak je na dojezdejch odpoledne, kde clovek trosku musi bojovat s plotnama a hromadama umelyho snehu..
    LEF
    LEF --- ---
    TOMYK: proc? ja bych ocekaval ze budou v pohode, jediny co tak ze asi jsou tezky. jinak starej typ lyzi je taky dlouhy a nema takovy vykrojeni a jak sem na nich radil. tak jako curving to na nich asi nebude, s tim jsme smirenej.
    MATESO
    MATESO --- ---
    TOMYK: armada jj a podobné, atomic blog a podobné... řežou líp jak lusti:)
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    TOMYK: to bych neřek...
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    hlavně s Freeridovýma lyžema jseš prej na sjezdovce uplně marnej:-)
    LEF
    LEF --- ---
    RODWY: hele ale u nekterych bylo v popisu ze jsou na sjezdovku a volny teren. ale taky mi prisli spis freestyle, diky zvednte patce, ale nevyznam se tak nerozumuju
    RODWY
    RODWY --- ---
    LEF: na tom bazaru jsou vsechny freestyle.)
    LEF
    LEF --- ---
    TOMYK: jo tak. no ja si rikam ze treba me to ve FR bude bavit i na lyzich
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    LEF: no, já to spíš vidim na freestyle. A to by ta vejška snad neměla bejt tak velká. ideálně 10 cm menší než opostava sem někde slyšel. Na freeride beru snowbitch, Mám to víc rád, když mi stříká prach do ksichtu:-)
    LEF
    LEF --- ---
    RODWY: ne, na freeride ;-)
    parku se vyhybam obloukem, bojim se ze spadnu
    RODWY
    RODWY --- ---
    LEF: kor na freestyle?
    LEF
    LEF --- ---
    TOMYK: taky sem si tam vybral, ale predpokladam ze s moji vyskou 188 potrebuju nejaky delsi (kor na FR) a ty jsou nejak vybrany. navic v poiskach vetsinou resej sjezdovku a park o FR celkem malo, tak vlastne nevim na jaky jezdeni ty lyze jsou.
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    KRYSIK:
    LEF: právě a zrovna se mi tam líbí jedny 171ky Palmer... Nevim, moc se v tom nevyznám. Kámoš mi ještě radil nějakou novou českou firmu, která dělá FR lyže za nízkou cenu ( kolem 5K)
    LEF
    LEF --- ---
    KRYSIK: TOMYK: stojim ored stejnym problemem. ID: S_TU_DN_A: nahodil celkme zajimavy obchod. chystam se napsat chlapikovi co a jak.
    KRYSIK
    KRYSIK --- ---
    TOMYK: nedávno jsem přemýšlel úplně nad stejnou věcí....budu se od tebe inspirovat v cauchingu malý:-)
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    hele, a jak se to teď jede s výškou. Mám 183.. chci si koupit FR lyže, malá začala na lyžích, tak abych ji mohl vodit na svahu.. nestál jsem na tom asi 15 let, ale před tím jsem to dost rval.
    Díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam