• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALISTAIRDorn - desková hra
    GAVINMAGNUS
    GAVINMAGNUS --- ---
    CARCHARIAS: no, v akci jsem jej videla prvne a musim priznat, ze me temer rozplakal...:)
    CARCHARIAS
    CARCHARIAS --- ---
    GAVINMAGNUS: JJ Almanor je hodně hustá postava. Při výběru není třeba moc přemýšlet, jestli ho vzít či nikoli. A hlavně je to "plošňák", takže docela nepostradatelný :)
    GAVINMAGNUS
    GAVINMAGNUS --- ---
    ja mam po vikendu hlavne spatne zkusenosti s Almanorem, ohavny ohavny ohavny hrdina.
    ALMAD
    ALMAD --- ---
    Mam spatne zkusenosti s nahromadenymi priserami, ktere se nahrnou na postavy, ktere vytahnou nejake nepekne ohnive poklady ,)
    CARCHARIAS
    CARCHARIAS --- ---
    GAVINMAGNUS: ve stokách pokud Hrdinové nezaberou portál lze získávat krev díky kostlivcům a krysám co se rodí poblíž a pokud ještě pomůže silná, dá se získat krev a hlavně hrdiny ve stokách brzdit. Ale pokud to hrdinové zahrají dobře nemůže s tím většinou Zorkal nic moc udělat, ale pak KK z toho získat může
    GAVINMAGNUS
    GAVINMAGNUS --- ---
    RETHON: a jak bys utocil na skupinku ve stokach?:)
    RETHON
    RETHON --- ---
    líbí se mi, že máme každý jiné osvědčené hrdiny a taktiky - tím jsou aspoň všichni hrdinové nějak a někomu užiteční :)

    stoky nebo bažiny nebo obojí, to je jedno - ale pokud se skupinka rozdělí a někdo jde do stok a další do bažin, tak je skupina ve stokách v háji - bez požehnání by se z toho neměla umět vysekat
    CARCHARIAS
    CARCHARIAS --- ---
    Já v tom spor nevidím. :) A jak budeš expit záleží i na Zorkalovi. Tak jak Zorkal počítá poměr KK za expy, počítají tak i hrdinové, co se jim vyplatí a co ne.
    GAVINMAGNUS
    GAVINMAGNUS --- ---
    CARCHARIAS: nerikam, ze je to nekde psano, pouze se mi to osvedcilo:) Celý "spor" je o tom, že ty vidíš větší výhodu v pokladech kdežto já ve vyexpenějších hrdinech - pro začátek.
    CARCHARIAS
    CARCHARIAS --- ---
    GAVINMAGNUS: Jo celá družina do stok, vybrat poklady a podle toho co Zorkal hromadí, nebo kolik má KK, se rozhodnu kam dále. Nikde není psáno, že musím jít do bažin. Ať si tam má Zorkal malou armádu hermanů, já prostě půjdu jinam.
    GAVINMAGNUS
    GAVINMAGNUS --- ---
    *oprava - v kanalech jsou chodby
    GAVINMAGNUS
    GAVINMAGNUS --- ---
    CARCHARIAS: Chodis s celou druzinou do stok? Mne prijde jako nesmysl nejit do bazin, protoze pak se tam prave da nakumulovat ohavne mnozstvi hermanu a koster, a vyvolavat krysy kdyz jsou stoky plne hrdinu je podle me uplny nesmysl vzhledem k tomu, ze v bazinach jsou chodby.
    CARCHARIAS
    CARCHARIAS --- ---
    GAVINMAGNUS: Taky chodím do stok, ale ne že část jde do stok a část do bažin.
    GAVINMAGNUS
    GAVINMAGNUS --- ---
    CARCHARIAS: v týmu se mi nejlépe osvědčili vlkodlak (ten je podle mě povinnost), Eleano, Riel (podle mě dost vražedná kombinace kamkoliv), Guelin a Ragnar nebo Gor.

    Co se týče rozdělování, tak poslat hrdiny do stok mi nepřijde jako nesmysl, ovšem už bych neudělala to, že bych je rozdělila hned ze začátku.
    CARCHARIAS
    CARCHARIAS --- ---
    GAVINMAGNUS: A zkusil si mít Choroše i Almanora dohromady? :) Pomalost Chorose se náhle změní, jakmile je Almanor na druhém levelu. A krom toho jsou to oba plošňáci a proto je téměř nutnost mít jednoho z nich v týmu.
    CARCHARIAS
    CARCHARIAS --- ---
    ZURG: A o jakém rozdělení vlastně mluvíš? Část do stok a část do bažin? Protože toto rozdělení je podle mne pro Zorkala to nejlepší. Protože pokud by si tyto dvě skupiny chtěly pomoci, jsou od sebe minimálně dva tahy a nemají pak ani čas sbírat poklady. No chtělo by to vidět nebo zahrát takovou taktiku. :)
    GAVINMAGNUS
    GAVINMAGNUS --- ---
    V Kaerdrakovi nevidím úplný problém, úplně blbě se mi ovšem hraje za Choroše (vím, je silný, ale ohavně pomalý a já na to hlemejždění nemám trpělivost:)) a za Almaru, protože má zase málo životů...
    CARCHARIAS
    CARCHARIAS --- ---
    Když hraji s Rethonem, máme systém řízené náhody. Vylosuješ si šest hrdinů a jednoho z nich odhodíš. tak se občas stane, že Kaerdraka prostě potřebuješ. Je ale fakt, že já obecně ho moc nemusím. Nějak mi většinou nezapadá do plánu. Jako bijce mám raději Vargena a Eleanor, což je snad jediná postava, kterou jsme si vylosovali snad vždy :)
    ZURG
    ZURG --- ---
    RETHON: no jako vyslovene sodu rozdelena druzinka zatim nedostala, rozdeleni je jen na par tahu, rychle prokmitnout, vybrat poklady a rychle k sobe. samozrejme to s tim pozdejsim odbihanim je presne jak rikas, v drtive vetsine max na vzdalenost jednoho tahu
    SPIRALI
    SPIRALI --- ---
    ZURG: Ja Kaerdraka povazuji za nejslabsi charakter ve hre. Co si tak pamatuju tak jsem snad jeste nevidel vyhrat skupinku ktera by ho mela mezi sebou:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam