• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALISTAIRDorn - desková hra
    ZORKAL
    ZORKAL --- ---
    Jako obvykle tam pracuje jedna nase znama... Rozsireni je ve finalni fazi, snad to brzy dopadne...
    NIGHTINGALE
    NIGHTINGALE --- ---
    Teda vcera jste mi nachystali pekny prekvapeni... prijel jsem po mesici domu, otevrel jsem novou Psychologii DNES a tam koukam, dvoustrankovy clanek o Dornu :-) Tak jsem si rikal, ze se dostanente vsude. Kazdopadne gratuluju, jen by me zajimalo, jak se o vas dozvedeli. Jo a mimochodem - nejaky novinky ohledne rozsireni?
    KERWIL
    KERWIL --- ---
    CYBERWOLF: Tak koukam, ze aspon neco bude hotove pozdeji nez rozsireni pro Dorn (aspon doufam) :)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    ZORKAL: Az dodelam 3 svoje hry, tak se na to urcite vrhnu (tj. videl bych to nekdy v polovine 22. stoleti):)

    ale kdyby nekdo chtel driv, tak klidne muze...
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    kdyz uz online, tak pres webovy prohlizec, at se to da hrat na cemkoliv a nemusi se nic instalovat ;)
    ZORKAL
    ZORKAL --- ---
    Taky jsme o tom uvažovali, ale nikdo z nás není nadšenec - programátor, takže jestli někoho znáte, tak mu k tomu licenci rádi poskytneme...
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Dorn on-line neni az tak smesna predstava...
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    GAVINMAGNUS: No... Jenže to by musely být 2 mapy, navzájem se nevidět a jeden, který po každém tahu zkontroluje viditelnosti... To by pak bylo spíše na počítačovou siťovou hru.

    Checht... Dorn on-line...
    GAVINMAGNUS
    GAVINMAGNUS --- ---
    GALENIUS: wow:) - namet na dalsi verzi Dornu:) jak rikam, hrajeme tak, ze obe strany o sobe vi, ale nevidim v ani jedne verzi problem.
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    GAVINMAGNUS: Na druhou stranu, pakliže je to podzemí Pána Dornu, jeho magie nejspíše funguje i tak, že ví, kde se kdo vyskytuje a co dělá a co říká.
    Jinak by se mohlo hrát i způsobem, že jedna strana nevidí druhou, dokud nejsou ve stejné chodbě 8-)
    GAVINMAGNUS
    GAVINMAGNUS --- ---
    CYBERWOLF: nerozumim, to prece nema nic spolecneho s podvadenim, jednoduse proto aby neznal plany hrdinu a musel take trochu jednat operativne.
    KERWIL
    KERWIL --- ---
    Ja kdyz hraju pana Dornu, tak vetsinou takticky odchazim v pravidelnych intervalech na toaletu nebo neco zbastit (a vetsinou s tim vydrzim do nejake zajimave situace, kdy se to i hodi), takze postavy maji docela casto moznost bavit se i bez me pritomnosti a nepovazuji to za negativum. Naopak me to motivuje jim ty jejich malicherne takticke snahy poradne nabourat! Jen at si komplotujou... ;) Samozrejme spoleham na jejich uvedomelost a smysl pro fair play ohledne pozehnani a tak. Ale jak nekdo podotknul, bez toho by to snad ani nemelo smysl.

    A diky vsem za slova podpory. Vazime si toho a verim ze rozsireni vyjde drive nez Vas Dorn omrzi, coz se doufam stejne nestane :)
    CUTOR
    CUTOR --- ---
    NIGHTINGALE: uprime receno pokud jsem hral Zorkala tak jsem nikam neodchazel a bylo to na hracich. Ale nemel jsem moc rad kdyz se dohaduji postavy co nejsou blizko sebe :-)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    GAVINMAGNUS: Pak je otazka, proc by pan Dornu nemel poslouchat
    GAVINMAGNUS
    GAVINMAGNUS --- ---
    NECECH: tak to je pak otazka duvery, kdyz se podvadi, nema preci smysl hrat.
    NECECH
    NECECH --- ---
    Aby si hrdinove nahodou v tajnosti nesdelili sva prislusna pozahnani - coz pravidla zakazuji - je lepsi, kdyz Pan Dornu posloucha, co si rikaji.
    GAVINMAGNUS
    GAVINMAGNUS --- ---
    NIGHTINGALE: Take nechavame pana Zorkala poslouchat, ale v pravidlech o tom neni zadna zminka, tudiz asi zalezi na kazdem....:)
    NIGHTINGALE
    NIGHTINGALE --- ---
    GALENIUS: jo jo, to se mi libi :-)) argumentoval jsem podobne, ale ony stejne furt remcaly, ze to jako neni fer a tak... zensky no...
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    NIGHTINGALE: My necháváme Pána Dornu poslouchat. Stejně, jako všemocný vládce podzemí slyší vše, co si ti hloupí hrdinové vevnitř šuškají 8-)
    NIGHTINGALE
    NIGHTINGALE --- ---
    Mozna se to tu uz nejak resilo, ale nejak mi to nejde dohledat. Chtel jsem se zeptat, jak kdo resite, kdyz za dobrodruhy hraje vice hracu a potrebuji se na necem dohodnout... tak jestli vyhanite Pana Dornu nekam za dvere, aby nevedel, jake zakerne triky na nej hrdinove chystaji, nebo jestli ho nechavate odposlouchavat. Zrovna vcera jsme to resili, kdyz jsem hral s pritelkyni a jeji kamoskou a jim hrozne vadilo, jak se potutelne smeju pod vousy jejich planovani :-) Nakonec se mi dokonce poprve v historii podarilo vyhrat zaplnenim centralni mistnosti, takze celkem sranda :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam