• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ACWElectro breax, electro/dirty/filthy/jackin house, tech funk, bassline, fidget, wobble >>> Cyber Disko? :]
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    LAYUP: jj jasny...
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    PABA: no ja myslel to samy, o tom co se hraje na diskotece sem se fakt nebavil:)

LAYUP: ja bych rek ze tim "undros" myslel jakoze to neni klasicka sracka co se hraje na diskotece, ktery dost casto mivaj takovej jakozeelektro sound
    XAKROO
    XAKROO --- ---
    PABA:
    no jo, vrzačky a motorové pily. :)
    Jestli jsi z Praglu tak dneska v Yes klubu,
    budu řezat dříví. .)
    CHONGX
    CHONGX --- ---
    PABA: tak to se jede u vas jo? dobra pruda ;))

nic ve zlem,,, do dnes nevim co je vic undros a min... nedokazu poznat...
    tohle je diskoska klasicka, ne? ;)
    PABA
    PABA --- ---
    DAVELXR: Věřim tomu :) Nechám se překvapit.
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    PABA: kez by to tak bylo..ale nerekl bych..tady je to proste zasmradly :))
    PABA
    PABA --- ---
    YouTube - Boys Noize & Erol Alkan - Avalanche ( Religion remix )
    http://www.youtube.com/watch?v=OFke2xgxlZg&feature=player_embedded#at=66

například...
    CHONGX
    CHONGX --- ---
    PABA: a co je to takove undergroundovejsi? ;)
    PABA
    PABA --- ---
    MONKEYFIGHTER: tak já sem myslel spíš to "undergroundovější" electro.. Ale takovej electro house slyšim na každý diskotéce. Ten už má po boomu před těma 4-ma rokama ano...
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    PABA: no nevim, ja mel pocit ze u nas elektrohauz zaziva boom tak pred trema ctyrma rokama a furt kde nic tu nic...
    XAKROO
    XAKROO --- ---
    PABA:
    No řekněme že styl už z plenek trochu vyrostl, ale má mladšího bratříčka.
    Ještě by to chtělo trochu oživit sestřičku Breakbeat co všechno ráda lámala, a idea štastné hudební rodinky jak vyšitá.
    A samozřejmě to chce časté návštěvy dědečka Funku a strýčka Basslinu, atd...
    PABA
    PABA --- ---
    Podle mě electro, dirty house aj. zažívaj v česku pořádnej boom a i když je zatim v plenkách, brzo bude mít neskutečnou popularitu. Po dobách ještěření na teknu nebo dnb akcích jsem přesedlal s velikou touhou na Electro. Ještě nemám zkušenosti s velkejma festivalama, nebo tak ale jakmile jsem slyšel o Soundfeeru, byl by hřích nejet :)
    MELUUU
    MELUUU --- ---
    YouTube - K12 - The Bridge VS Dirtyphonics
    http://www.youtube.com/watch?v=vZdImBpvcKk
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    JAFMAN: me by stacilo aby na to chodilo tech 300lidi a byl bych spokojenej..ale ani to este neprijde na cloveka jako Djedjotronic, Far Too Loud a podobne..a to je smutny :(
    JAFMAN
    JAFMAN --- ---
    DAVELXR: vsechno ma dve strany... mozna budme radi, ze tyhle zanry jsou u nas stale v plenkach... jakej byl jungle/dnb, kdyz byl u nas v plenkach, cimz myslim roky 96-02 a kde je dneska jeho kouzlo tajemna a hutnych nalad ... vetsina producentu sype stokrat vohranej postup s jeste vic stiplavym vokalem nez byl predtim a teens se to libi, tak proc by to nedelali...
    Jak rikate, zajimavych producentu se dneska da dovezt mraky, problem je, ale v tom, ze pokud to neni zname jmeno, tak vetsina lidi si to info o "neznamem" ani nema zajem najit, tudiz na nej nezajde a samo prodel... je to skoda, snad se lidi casem naucej, hledat zajimave producenty, ptz zajem informovanych promoteru, vozit zajimave lidi, je dneska urcite velky . . . zajimave muziky je stale vice a vice- jen si k ni clovek musi umet najit cestu ;)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    se spis divim ze v tomhle auditku ani slovo od Diplovi..to vazne nikdo nebyl??
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    LAYUP: njn jenze to promo stoji celkem dost penez :) a tady je imho electro, bassline, dubstep atd stale v plenkach..i kdyz se to zacina zlepsovat..tady hotl furt jede dramíček a tekeni..

snad se nam to casem podari zmenit! :)
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    LAYUP: jojo to bylo schvalne, jmeno Djedjotronic tady nikdo BOHUZEL nezna..nebo jen par lidi..
    MATTSKY
    MATTSKY --- ---
    DAVELXR: Na ten vzduch jsem se chtěl zeptat, to bylo fakt špatný. Každejch 10 min jsem musel vyběhnout ven. Ale hudebně za mě paráda! To že by to bylo "technoidní" mi vyhovovalo a atmosféra fakt supr!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam