• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ACWElectro breax, electro/dirty/filthy/jackin house, tech funk, bassline, fidget, wobble >>> Cyber Disko? :]
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    tak je to remix popovy veci, tak este aby tam chybel vokal :))
    DEATHKA
    DEATHKA --- ---
    vokály bejt musej, jinak by se to neprotlacilo do hitparad: )
    nebo ne?
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    XAKROO: bez tech vokalu by to slo:)
    XAKROO
    XAKROO --- ---
    Diskošky na vás! .)
    YouTube - ‪Lily Allen Not Fair (Annie Nightingale & Far Too Loud Electro)‬‏
    http://www.youtube.com/watch?v=ASEDfeksz3I
    XAKROO
    XAKROO --- ---

MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    TULEN: hehe ja se docela dlouho nepodival z vokna, kdyz sem sel z obeda tak to hicovalo jak prase, ale ted mame nak zamracino:)) ale slo mi spis o ty psinicky:)
    TULEN
    TULEN --- ---
    MONKEYFIGHTER: nevim jak u vas na severu, ale tady pred chvili padali kroupy:]
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    LAYUP: jasny, myslim ze si asi vicemene rozumime,sory vsem ostatnim za OTcko skoro jsme si to s layupem ohli nechat do posty...takze neska je venku hezky a my muzem sazet pisnicky:)

YouTube - ‪Grafiti - What Is The Problem‬‏
    http://www.youtube.com/watch?v=-jHxDXtGYlA
    XAKROO
    XAKROO --- ---
    YouTube - ‪F.O.O.L - Invasion (original mix)‬‏
    http://www.youtube.com/watch?v=NZRvuFcmW1g
    XAKROO
    XAKROO --- ---
    STOP FASHION TALKING
    ------------------------------------------------------------------------------
    YouTube - ‪Depeche Mode - Personal Jesus (Alex Metric Remix 2011)‬‏
    http://www.youtube.com/watch?v=vxWpsoctUYM&feature=fvst
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    LAYUP: "Jen stejne jak byt hipster je in a desne cool tak stejne cool je to kritizovat" o tom sem presne mluvil...
    jinak zastavam stejnej nazor a prave pro to se nenechavam strhnout trendem hipstriho hejtu a nemam problem si koupit triko treba na codemode.. ne proto ze to je zrovna cool ale protoze se mi to triko proste libi...a mam v pici ze se mi budou lidi smat ze sem hipster, k tomu si klidne vemu skejtovy gate za ktery se mi smali kdyz mi bylo patnact a pustim si treba dnb kterymu se zase spousta lidi zase vysmiva ted...

"Samozrejme nikdo nikdy nemuze rict co je spravne a co spatne"
    to je prave to co me zarazi jak se nektery lidi furt snazej hrozne nadiktovat co teda spatne je a proc viz ten clanek o designbloku
    "kterým tleskají další holky, který zjevně nikdy předtím neviděly dvoudílný plavky a flanelovou košili", "pořád nerez - už dvacet let v Čechách"...

tyvole takovejch picovin vymyslim plnou prdel na jakykoliv tema...
    "basovej buben 4x4 k tomu clap druha ctvrta, to jsme opravdu jeste neslyseli"
    "hral tam cool track s hajtkou z tr808(ta drummasina je tu uz 20 let a porad ji lidi pouzivaji)" atd...

jinak taky to neberu jako flame proste diskutujem.]
    CHONGX
    CHONGX --- ---
    LAYUP: myslim, ze to neni flame, ne? ;) obcas nejaka internetova diskuze neuskodi ;)
    CHONGX
    CHONGX --- ---
    LAYUP: ja te asi chapu, ale treba me osobne kdyz neco bavi, tak me to bavi... a nejak nepoznam, neznam trendy.
    DEATHKA
    DEATHKA --- ---
    no i kdyz te neco strasne bavi a stane se to trendy, tak je imo v poradku mit nadhled a vsechny hatery s klidem fakovat:) nebo naopak, brat tak trochu v potaz, ze za par let te nejspis bude strasne bavit trochu neco jineho:)
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    LAYUP: hele jestli to tak beres ty, tak v poho..kazdej je jinej a me fakt nebavi picovat :) a jsem tak spokojenej.. at si klidne pozujou, at si klidne tancujou jak magori, kdyz me tim neomezujou, tak je mi to o prdele a maximalne se tomu smeju :)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    LAYUP ty bys mel presta zrat tak moc tu svoji nezavislost a netrendovost:)
    CHONGX
    CHONGX --- ---
    LAYUP: a co kdyz te neco strasne bavi a pak se to stane trendem treba a obracene... chapes.... a prijde mi to teda uplne normalni...

jinak rozhodne ano ja ale zastavam nazor byt svuj a nenechavat se strhavat trendama, to je cely.
    CHONGX
    CHONGX --- ---
    MONKEYFIGHTER: souhlas... at si kazdej posloucha co chce, ne? ;)
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    LAYUP: tohle cos napsal zni sice moc hezky, ale imho je potreba rozlisovat co ma smysl resit, jsou veci co se te dotykaji jako jak se k sobe chovame, jak si kurvime planetu na ktery spolu zijem a podobne a pak jsou veci ktery ti muzou bejt uplne u prdele jako treba to co kdo hraje posloucha nosi ma doma za nabytek a podobne...je samo normalni ze ma kazdej an tyhle veci nazor a ze se o nich bavime, ale prijde mi ze ted je proste hrozna moda hejtovat hipstery nebo vuibec necemu a nekomu nalepku hipster davat, pritom treba sportovni moda, nebo skejtovy, snb, surf a ostatni hadry jsou uplne ale uplne to samy a nikdo do nich nepicuje.]
    CHONGX
    CHONGX --- ---
    LAYUP: Kritika ale musi obsahovat navrh na zlepseni a myslim, ze to neni mysleno az tak doslovne...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam