• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ACWElectro breax, electro/dirty/filthy/jackin house, tech funk, bassline, fidget, wobble >>> Cyber Disko? :]
    DJCARAMBA
    DJCARAMBA --- ---
    LAYUP: Spíš 99% lidí, který maj tyhle "velký" mejdany na starosti ani neví, že nějakej Ruda z Ostravy existuje - to už jsme ale někde jinde...;-)
    WWERA
    WWERA --- ---
    LAYUP: oslovil mě, protože přesně hraju takovou music a mám k tomu takový vztah jak píšeš, nepatřím do sorty technařů..bb poslouchám od začátku...
    WWERA
    WWERA --- ---
    LAYUP: to neni pravda! přesně jak píšeš ty kritéria, tak co se týká bb tak se přesně do nich hodím já...nejsem máma, táta, manažerka ani kámoška...
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    LAYUP: hehe neni to tak..co se tyce myho hrani na ty party, tak organizator totiz vubec neresil "predskokany"..ozval se mi sam jestli si tam nechci zahrat a to pred par dny..neslo vubec o nasi afterparty, tu sem totiz s nim vubec neresil ja :)

a jinac..nerek bych kdybych byl luzr co neda mix aby te to tak namichlo..pokud by tam nekdo takovy hral tak tvoje rozcileni chapu..ale takhle proste ne..
    DJCARAMBA
    DJCARAMBA --- ---
    LAYUP: Nemyslím si, že jde o "jenom" o biz. Pozoruju to sám na sobě - někoho pozvu, zamyslím se kdo by se k němu hodil, kdo ho má rád a vyleze mi z toho stejnej okruh kamarádů, kteří mají stejný vkus a za něco stojí. Ale pokud mám pocit, že si to někdo "zvenčí zaslouží", vždycky se místo najde. Ale alibisticky dodám, že to jenejspíš tím, že dělám brejky, kde to je tak, jak to je...

Ale když to vezmu všeobecně, v zásadě souhlasím - neustále se tu točí ty samý jména, bez ohledu na to, jestli ještě někoho "hudebně gramotnějšího" zajímají, ruka ruku myje... A je úplně jedno, jestli je to jeho "jediný" styl, který "tlačí", nebo je to někdo kdo ten daný styl "taky hraje", nebo ho hrával kdysi, teď ho "hejtuje", ale když přiletí nabídka, neváhá ani chvíli. Sem samozřejmě nezařazuju rezidentní noci, kam si daný jedinec(i) zve headlinera podle své nálady a chuti, kort když má široký hudební rozhled...
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    DJCARAMBA: a tady se nekdo rozciluje? .) ja se jen pousmal, kolik tam tech smajliku mam priste dat?

LAYUP: OMG co to meles? jakej bussines?
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    LAYUP: zkus si nekdy usporadat party kde jde hlavne o hudbu a ne o byznys, prijde ti 7 platicich (samozrejme vsichni tvoji kamosi jdou zdarma), zahucis par tisic (pri nejlepsim), a prijdes o veskery iluze a chut poradat dalsi
    DJCARAMBA
    DJCARAMBA --- ---
    DAVELXR: Klid Dejve, praskne Ti cévka, bude to muset odehrát někdo jinej a Layup proti Tobě nebude mít už nic:-)
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    jinac klasika tady, nektery prispevky fakt usmevny..zacina to tady obcas bejt jak v halomrdech :))
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    LAYUP: co mas proti me? .)) pod na fajt!
    XAKROO
    XAKROO --- ---
    DJCARAMBA:
    Sem na živo ještě neslyšel, tak se těším.
    Do Yesu mě to moc nelaka kvuli lidem.
    Ale uvidíme, znáš to.
    DJCARAMBA
    DJCARAMBA --- ---
    XAKROO: Otázka je, jak se Justin "vyspí" - když ho měl Bica loni v Crossu, extrémně mě to nenadchlo... I když to možná bylo i tím "supportem" - Bica dobrý, ale mimo žánr a k Mini da Minx se radši nevyjadřuju... Aspoň ten Joska byl feer...

Každopádně asi budu zase "cestovatel" - ještě Liberator v Yesu... Ale tam se stejně "nevejdu":-)
    XAKROO
    XAKROO --- ---
    Se teda víc osobně těším na Soul of man v pátek.
    DJCARAMBA
    DJCARAMBA --- ---
    WWERA: I programovat se dá, jen si to člověk musí správně "rozvrhnout"...;-)

WWERA: Tak samo je to gut, ale hitem to nenazval;-)

DEATHKA: Hele, když člověk ví, kam si stoupnout, tak se to dá (nejen) "zvukově" užít. Každopádně třeba Hybrid to u mě totálně zabilo, přestože měli vlastního zvukaře...
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    WWERA: jo zveda se mi z toho kufr:)
    (a z bloody beetroots taky, sry jestli to nekoho urazi:)
    WWERA
    WWERA --- ---
    DANCHEZ: nemáš rád červenou řepu jo? .)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    LAYUP: ajo, tidle, tak to ja moc nemusim
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    WWERA
    WWERA --- ---
    DEATHKA: no já určitě ne:) dělam s vip klientelou a musim pro ně dělat cenový kalkulace na drahej designovej nábytek a navrhovat jim interiéry, kde mi to opravdu myslet musí...ale samo neprogramuju nebo tak..to bych asi nedávala..
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    LAYUP: korenova zelenina?:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam