• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ACWElectro breax, electro/dirty/filthy/jackin house, tech funk, bassline, fidget, wobble >>> Cyber Disko? :]
    XAKROO
    XAKROO --- ---
    Ručník v ringu!
    ----------------------
    Music or GTFO.
    DJCARAMBA
    DJCARAMBA --- ---
    DJCARAMBA: Kdybys náhodou nevěděla, dám ti příklad;-)

tohle vs. tohle ;-)
    DJCARAMBA
    DJCARAMBA --- ---
    WWERA: Já neřeším nic, jenom mám dneska rejpavou a "pasuju" se do role spasitele scény:-)

Ale jeď si v klidu svou, pokud nevidíš rozpory čistě mezi svými příspěvky, nemá cenu to tu dál zasírat...;-) Navíc když polovina z nich krásně kontrastuje s tím co píše layup a v podstatě i já;-)
    WWERA
    WWERA --- ---
    DJCARAMBA: na mě tam nepřijde nikdo já jsem jen aby se zabil čas vždyt to ví každý :))) 750 lidí přihlašených tam je už od prvního zveřejnění, že tady bb budou..to že tam budu já lidi ví den a většína mě ani nezná a ani neuslyší hrát prootže tam přijdou až na hlavní hvězdu tak nevím proč ta nevraživost..
    WWERA
    WWERA --- ---
    DJCARAMBA: já na plakátu nejsem vůbec napsaná...nevim co tu řešíš???
    DEATHKA
    DEATHKA --- ---
    layup mluvil o vetsich akcich, na ktery ale nikdo(nebo minorita) nechodi na predskokany, že jo....
    DJCARAMBA
    DJCARAMBA --- ---
    WWERA: Tohle je právě ten "problém". Samozřejmě to na takovým nemůžeš postavit, ale proč mu nedat příležitost si dát hoďku/dvě na začátku (pokud za něco stojí a líbí se Tobě osobně to co dělá)? Tímhle se právě ten okruh "zmenšuje". Neříkám, zvát ho na nějakou "mega" akci, ale když má někdo pravidelnou klubovku, nevidím v tom problém... A co se přilákání potencionálních návštěvníků týká - 99% lidí by tam přišlo i tak a ty 2 kámoši, který stejně budou na guestu, to nevytrhnou... Nechceš mi doufám tvrdit, že se najde někdo, koho BB vůbec nezajímají a vyndá 7 kil jenom proto, že uvidí na plakátu Tebe?? (nic proti/osobního). Podobně jsem třeba začal "víc" hrát i já, takže pro to mám "slabost"... A právě průměrně (ne)vzdělaný návštěvník se o něm jinak nedozví, přestože to třeba dělá kvalitně... Když odbočím - než vydal B-Complex pecku na Hospitalu, neštěkl po něm pes ani v čechách, natož ve světě, přestože některý věci měl kvalitnější už před tím - a podívej se teď...
    WWERA
    WWERA --- ---
    LAYUP: proč by někdo zval rudu z ostravy když ho nikdo nezná a nikdo na něj nepřijde? leda by tonda z prahy měl hodně kámošů, který nebudou na guestu a přijdou ho podpořit... jinak ruda bude hrát pro nikoho a ty proděláš i kalhoty a do klubu tě už nepozvou prootže návštěvnost byla 0... dělat party a pozvat takový dje, který nejsou namachrovaný dementi, jsou spolehnlivý a ještě hrajou hudbu co ti zapadá do tvojí akce ta ty většínou nestojí za každým rohem..
    BUTCHER
    BUTCHER --- ---
    LAYUP: a ty si myslis, ze si dave nesedne a nezamysli se, kdo by se hodil do lineupu??? nebo z neho chces zase udelat na internetu dalsiho troubu, co nema k tyhle hudbe vztah, jen proto, ze se jeste pred par lety venoval hardteku? .. s davem sem uz jednou kecal o muzice a myslim si, ze ma velky prehled .. jen me ten styl, ktery mu vyhovuje, taky miji .. ty vase mladistvy alibisticky pohledy, kdy ve vsem vidite jen cizy touhu po vice penezich je uz opravdu trochu naivne zidealizovany.. ale cekam, ze se budes obhajovat, ze sme na nyxu a ze to je jen diskuzni forum a ze jenom debatujeme :-) .. pro me ale to tvoje debatovani kolikrat ztraci hloubku objektivnosti .. mas moc zarudly oci vuci daveovi a yes clubu .-)
    DJCARAMBA
    DJCARAMBA --- ---
    LAYUP: Spíš 99% lidí, který maj tyhle "velký" mejdany na starosti ani neví, že nějakej Ruda z Ostravy existuje - to už jsme ale někde jinde...;-)
    WWERA
    WWERA --- ---
    LAYUP: oslovil mě, protože přesně hraju takovou music a mám k tomu takový vztah jak píšeš, nepatřím do sorty technařů..bb poslouchám od začátku...
    WWERA
    WWERA --- ---
    LAYUP: to neni pravda! přesně jak píšeš ty kritéria, tak co se týká bb tak se přesně do nich hodím já...nejsem máma, táta, manažerka ani kámoška...
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    LAYUP: hehe neni to tak..co se tyce myho hrani na ty party, tak organizator totiz vubec neresil "predskokany"..ozval se mi sam jestli si tam nechci zahrat a to pred par dny..neslo vubec o nasi afterparty, tu sem totiz s nim vubec neresil ja :)

a jinac..nerek bych kdybych byl luzr co neda mix aby te to tak namichlo..pokud by tam nekdo takovy hral tak tvoje rozcileni chapu..ale takhle proste ne..
    DJCARAMBA
    DJCARAMBA --- ---
    LAYUP: Nemyslím si, že jde o "jenom" o biz. Pozoruju to sám na sobě - někoho pozvu, zamyslím se kdo by se k němu hodil, kdo ho má rád a vyleze mi z toho stejnej okruh kamarádů, kteří mají stejný vkus a za něco stojí. Ale pokud mám pocit, že si to někdo "zvenčí zaslouží", vždycky se místo najde. Ale alibisticky dodám, že to jenejspíš tím, že dělám brejky, kde to je tak, jak to je...

Ale když to vezmu všeobecně, v zásadě souhlasím - neustále se tu točí ty samý jména, bez ohledu na to, jestli ještě někoho "hudebně gramotnějšího" zajímají, ruka ruku myje... A je úplně jedno, jestli je to jeho "jediný" styl, který "tlačí", nebo je to někdo kdo ten daný styl "taky hraje", nebo ho hrával kdysi, teď ho "hejtuje", ale když přiletí nabídka, neváhá ani chvíli. Sem samozřejmě nezařazuju rezidentní noci, kam si daný jedinec(i) zve headlinera podle své nálady a chuti, kort když má široký hudební rozhled...
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    DJCARAMBA: a tady se nekdo rozciluje? .) ja se jen pousmal, kolik tam tech smajliku mam priste dat?

LAYUP: OMG co to meles? jakej bussines?
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    LAYUP: zkus si nekdy usporadat party kde jde hlavne o hudbu a ne o byznys, prijde ti 7 platicich (samozrejme vsichni tvoji kamosi jdou zdarma), zahucis par tisic (pri nejlepsim), a prijdes o veskery iluze a chut poradat dalsi
    DJCARAMBA
    DJCARAMBA --- ---
    DAVELXR: Klid Dejve, praskne Ti cévka, bude to muset odehrát někdo jinej a Layup proti Tobě nebude mít už nic:-)
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    jinac klasika tady, nektery prispevky fakt usmevny..zacina to tady obcas bejt jak v halomrdech :))
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    LAYUP: co mas proti me? .)) pod na fajt!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam