• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ACWElectro breax, electro/dirty/filthy/jackin house, tech funk, bassline, fidget, wobble >>> Cyber Disko? :]
    Z4IK
    Z4IK --- ---
    DAVELXR:
    TULEN: dekujem panove :)
    TULEN
    TULEN --- ---
    DAVELXR: docela jo no:] sem zvedavej na jejich freeze festovskej livestik:]
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    TULEN: cy voe kluci teda valej :)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    OMN: uz bylo nebo co?
    OMN
    OMN --- ---
    DANCHEZ: ale dobry den
    TULEN
    TULEN --- ---
    Perverse Factory - Ionization Chemomorphous Galvanizator
    http://soundcloud.com/perverse-factory/galvanizator
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    Mr. Oizo & Gaspard Augé - Rubber (Original Mix) | HQ - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=Lt4jFFDmZqM
    DJCARAMBA
    DJCARAMBA --- ---
    WWERA: A právě, vždyť to Ti nikdo nebere, a chápu to, ale viz. LAYUP. Napsat "líbilo se mi" je o "ničem"...
    WWERA
    WWERA --- ---
    DJCARAMBA: názor na akci, na které si nebyl :)
    WWERA
    WWERA --- ---
    DJCARAMBA: ano to je TVŮJ subjektivní názor, stejně jako ten můj, že se mi to live vystoupení líbilo...
    DJCARAMBA
    DJCARAMBA --- ---
    MONKEYFIGHTER: Na tom něco bude - tvrdit o BB, mnou zmíněných projektech i těch, co psal Layup, že je to hudebně nahovno bych si nedovolil, ale u mě ta atmoška dělá pro celkovej dojem třeba 50 - 70%. Možná je to tím, že chodím na akce, kde ta hudební kvalita prostě neoddiskutovatelně je a případně mi to "kazí" akorát ty "okolní" vlivy - návštěvníci, atmo, zvuk, prostor, dekorace, vizuál apod. Možná jsem trošku úchylnej, ale poslední dobou na sobě pozoruju, že mě baví "nemasový" akce, kam chodí hudební "fajnšmekři". Tady bych dal ruku do ohně za to, že polovina těch lidí ani nevěděla, proč tam je...

Jasně, reál je reál, ale i z těch videí a poznatků "nezaujatých odborných" lidí kteří tam byli, můžeš poznat, jestli tam (ne)bylo to něco "navíc", aby si ta akce skutečně zasloužila tyhle hodnocení...
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    DJCARAMBA: ted je jenom otazka co urcuje "kvalitu" ty akce...me kdyz nekdo rekne ze byla neco vyhajpovana show tak to pochopim tak ze ty lidi tam predvedli hovno, neumej hrat/nemaj dobry tracky/ cokoliv co souvisi s jejich precenenym vykonem...rozhodne ne to co tam prijde za lidi

z toho co pises ti mi prijde ze ti jde o to co tam bylo za navstevniky a podobne...imho kazdej mluvite o o necem jinym ty o atmosce navstevnicich a podobne a wwera o tom co tam predvedli BB(coz fakt z tech videi poznat nejde)
    WWERA
    WWERA --- ---
    LAYUP: to věřim
    XAKROO
    XAKROO --- ---
    WWERA:
    za změnu máš velké bezvýznamné +. díky .)
    DJCARAMBA
    DJCARAMBA --- ---
    WWERA: 14. Cross, 24. Cross, atd. Ale nejsem si jistej, že budeš "uspokojená" - jedu už téměř výhradně brejky a rozhodně se nepovažuju za nějakýho super DJe. Ale to s tím imho nikterak nesouvisí...

WWERA: Nepochopila - nebylo myšleno žánrově - v tom byli BB "ultimátní"... Měl jsem namysli např. Ruska, Parov Stelar a určitě bych našel spoustu dalších...
    WWERA
    WWERA --- ---
    KALTY: vymaž si cash pamět v prohlížeči...
    KALTY
    KALTY --- ---
    XAKROO: asi me z té ikony taky brzo jebne :D
    WWERA
    WWERA --- ---
    LAYUP: ja myslim že kdybych napsala cokoli, tak by reakce byla stejna..btw. mě neurážíš, už jsem si zvykla :)
    EKSRR
    EKSRR --- ---
    uz tady zas resite picoviny misto serioznich zalezitosti..
    Paris Hilton producing a house album with David Guetta? | News | NME.COM
    http://www.nme.com/news/david-guetta/59107
    WWERA
    WWERA --- ---
    DJCARAMBA: mejdan podobnýho typu? hmm řekni mi ještě o nějakým v čechách?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam