• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZELGARISzelguv skicak and stuff
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    R0C3S3K: Ani nevis, jak rad bych udelal neco hotoveho, ale fakt si na to najdu doma stezi cas a kdyz nekde sedim s lidmi a kreslim si u toho, tak nemam naladu na "vetsi" veci a proste si jen tak "cmaram".
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    jako vzdy, figury super,,, jako vzdy te buzeruju s tim, ze je skoda ze neco nedodelas i s detailama a nejakym environmentem,, ale co:)
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    Par novejsich kousku, resp. neco z toho, co jsem ve volnych chvilich vyprodukoval za posledni dva mesice.
    Progress v tom jako obvykle nehledejte/necekejte :/

SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    teď sem to tu objevila:) krásný skicy, jencoje pravda....nějaký hotový věci nebyliby?:)
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    R0C3S3K: Nicmene to z meho uhlu pohedlu je hotova vec ^_^
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    ZELGARIS: no nevim,,, nema to v podstate pozadi, stromy jen lehce nahozeny,,, stinovani bys urcite taky dotahl precizneji,,, kdyz srovnam ten detailne vymazlenej oblicej se zbytkem kresby, tak to fakt neni hotova vec:)
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    R0C3S3K: Mno tak treba toto ZELGARIS je hotova ilustrace...
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    ZELGARIS: musim rict, ze ja ani progres neocekavam, me se na ty figury fakt dobre kouka, ale je fakt, ze bych rad videl neco hotovyho
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    FENRIS: Taky v tech svych vecech nevidim progress
    FENRIS
    FENRIS --- ---
    ty jo takovej nášup :)
    jak tě už tak pozoruju, tak mě trochu přijde, že ses zasek na stejnym místě. Bohužel nevidim progress :( kdyby mi někdo ukazal tyhle poslední skicy a zamýchal je s rok starejma, nepoznam rozdíl. Možná se to týká jen mě, jen sem to chtěl napsat jako svůj pohled na věc. Taky mi u řady obličejů vadí, jak je nekreslená "silueta halvy" a vo tom tam někde plave obličej (oči a tak), je hrozně vidět jak je to tam dosazený... neni to všude ale u většiny jo.

ale jinak se na to celkově hezky kouká :) ale po 5tý skice uz mi zase prijdou vsechny stejny. kazdopadne tenhle chlapek s doutníkem se mi líbí moc!!! http://zelgaris.com/gallery/2009/2009-06/2009-06-018.gif
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---

MERLKIR
    MERLKIR --- ---
    Taková dávka! :D ale dobré, zelgovní..
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    Tak jeden A4 sesit dokreslen a hura na dalsi ^_^
    Sice jsem "sliboval" nejake hotove ilustrace, ale ty budou az koncem tydne.

ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    Tak na tablet se od jeho koupe jen a jen prasi - neni na nej cas :(
    Tak aspon zase par "skic z hospody" a priste snad uz nejake tabletovky a mozna i hotove ilustrace, ktere mam rozpracovane ^_^

MERLKIR
    MERLKIR --- ---
    *závidí*
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    Tak... dorazil mi domu novy tablet (Wacom Intuos3 A5 Wide), tak jsem ho hned trochu otestoval a po dlouhe dobe si pripomnel, jak se s tim dela ^_^

DENISS
    DENISS --- ---
    ZELGARIS: wow ty jedes :) dobry
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---

R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    fakt dobry
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam