• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZELGARISzelguv skicak and stuff
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    R0C3S3K: Snad jo - do te doby se holt musite spokojit s temi usual sketches and doodles ^_^
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    k poslednim prispevkum nemam co dodat, vse jiz bylo receno;) tak snad se toho jednou dockame
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    SCOLEX: Nemyslim si, ze je to stejne uz nekolik let - alespon co se poz tyka - nicmene souhlasim s tim, ze by to chtelo vyraznejsi zlepseni a posun, ale na ten zkratka neni cas, nalada a odhodlani.
    Az budu mit klidnejsi regulerni praci, nebo to aspon v praci nebude takovy ubijejici chaos a ja si ji nebudu tahat domu, snad bude nasledovat i nejake to "zlepseni" a budu se kresleni venovat treba i doma a nejen u pivka v hospode, kde si proste jen tak cmaram "pro radost", kdyz se bavim se znamymi.
    Spoustu z tech skic, co tady mam, bych rad jednou pouzil jako zaklad pro nejakou hotovou ilustraci, ale viz vyse, no time right now.

DRRAK: Komix je jeste casove narocnejsi, ale rozhodne mam v planu nekdy nejaky nakreslit.
    DRRAK
    DRRAK --- ---
    spíš ucelenou práci ... udělej komix!!!
    SCOLEX
    SCOLEX --- ---
    ZELGARIS: pekny to je, akorat me prijde, ze takhle pekny to mas uz nekolik let a ja bych rad videl nejake vyraznejsi zlepseni a posun :(
    JOSLIACKY
    JOSLIACKY --- ---
    ZELGARIS: ...parada
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---

ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    Uz jsem tim sice spamoval na facebooku, nicmene podelim se o svou nerdovskou radost i s vami - dorazila mi dneska moje prvni vetsi anime figurka, Ignis z Chaos Gate 1/7 scale, a jsem z ni naprosto nadsen.

Bohuzel zatim jen low-quality foto z mobilu :(

ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---

ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---

ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    Jeste par prosincovych skic, ktere jsem povazoval za ztracene, ale nakonec se v tom chaosu, co mam tady doma, nasly.

ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    Drobny novorocni update - nakresleno behem listopadu a prosince 2009 - nebyly to moc po teto strance plodne mesice, porad sama prace a stres, no jeste ze uz je to pryc, teda aspon castecne.
    Jinak jsem par dni zpet konecne rozehral KOTOR a protoze se mi ta hra velmi zalibila, nechal jsem se inspirovat.

ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    Z poslednich par posezeni s prateli

WILLOW
    WILLOW --- ---
    R0C3S3K: ano to sice ju ale jen oticky... coz dela usi pas mensi vyska atd. .. taky je maj urcite hezcci a drobnejsi :P nez chlapy...
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    WILLOW: ale chlapi by meli mit drobnejsi zadky nez zeny,,, nemyslim do objemu, ale do tvaru,,, zensky maj prece sirsi boky
    WILLOW
    WILLOW --- ---
    ty jo dlouho jsem tu nebyl a musim risct ze ty skyci me fakt bavej...

jediny co bych jim vycetl je ze my u zen prisel divnej zadek.. nakonec kdyz jsem to skoumal proc? me pryslo ze delas brycho nejaky delsi... u sposty tech vazounu my prislo ze zadky maj drobnejsi nez zeny ... nicme i tak me to bavi
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    THRAWN: Mam to v planu jiz delsi dobu, ale narazim na nedostatek casu a odhodlani :( Kazdopadne muzu slibit, ze jednou nejaky aspon kratky komix urcite nakreslim.
    THRAWN
    THRAWN --- ---
    tyjo! pekne pekne, takovyhle skicaky me dycky hrozne bavej. S tim by jsi uz mohl udelat i nejakej komics ne ?
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    mazec!:) příjemná kresba
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam