• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZELGARISzelguv skicak and stuff
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    PHOB: Jsem na mrtvem bode, ale snazim se ted kazdy den kreslit aspon hodinku, abych se do toho zase dostal a eventuelne se snad i posunul nekam dal.

PHOB
    PHOB --- ---
    kurna kolik vas v tom norsku letos bylo ? :))))) ale hezky :) jen je skoda, ze to nikam moc neposunujes, ale asi si uz nasel svuj styl :)))
    DEVCAGER
    DEVCAGER --- ---
    Ty tvoje postavy se mi hodně líběj. Pěkná linka. Jako character designer / concept artist ano. Ale ty barvený věci zatím nic moc...... Nicméně perovky hodně dobrý. Baví mě! A ty bych chtěl vidět nabarvený.
    MERLKIR
    MERLKIR --- ---
    ZELGARIS: u té druhé výrazy! Pokračuj. :)
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    Sice to nejsou skicy z Norska, ale i tak :)

SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    ZELGARIS: to ti brzo vyschnou :) koukej je nosit a používat :)
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    R0C3S3K: Uplne ty obyc svetle modre centropen 2631 0,1 graphic DOCUMENT za nejakych 25 CZK/kus, ktere sezenes snad v kazdem papirnictvi.
    Mam i nejake copic linery, ale nepamatuju si, kdy jsem s nimi kreslil posledne a hlavne je nenosim u sebe jako ty obyc centropen linery, pac je nechci nikde ztratit :)
    Vadi mi na nich jen to, ze se spicka docela rychle opotrebuje, ale tak co by clovek nechtel za ty penize.
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    zelgu kupujes nejaky obycejny linery? nebo mas oblibenou znacku?
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---

ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    SUN_VU_KUNG:
    LOJZA: Jo, kdyby to tak bylo, byl bych s vysledkem spokojeny.
    Ne, opravdu jsem stravil sedm hodin kreslenim, prekreslovanim, upravovanim a znovu prekreslovanim a na vysledku to fakt neni poznat :(

LOJZA: Tak to "logo" je porad stejne, jen se 2007 zmenilo na 2011 a zmenila se barva + ten gradient.
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    SUN_VU_KUNG: Tipoval bych to na pět hodin přemlouvání, aby mu postála modelem, hodina kreslení a hodina chill-out ;) Nebo jak to bylo, Zelgu? :))
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    sedm hodin?
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    ZELGARIS: První ročník je výrazně povedenější. A není to ani tak tím logem, jako kompozicí, fontem, barvou, gradienty, liniemi... :( Prostě typo, jak píše R0C3S3K.
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    R0C3S3K: Holka mi zabrala kolem sedmi hodin cisteho casu, coz je prilis a stejne s ni nejsem moc spokojeny - ale ucel pro tento rocnik splni.

Manifest "logo") To je takovy pred par lety narychlo spachany homemade a kazdy rok si rikam, ze se pustim do redesignu, aby to vypadalo jako regulerni logo, ale zatim jsem se k tomu nedokopal. Tak snad pristi rok ^_^
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    ZELGARIS: holka dobra, i kdyz jsem od tebe zvyklej na propracovanejsi oblecky,,, jinak ta typo manifestu je neco prisernyho;)
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---

Divka pro letosni rocnik Maleho Ostravskeho Anime Festivalu

+ jedno z pouziti
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    Jedna drobnost z Crweconu 2011.

Zase jsem se po dlouhe dobe dostal k tusi a anilinkam a vodovkam.
    Porad mi to jeste nejde, zejmena stiny a svetla. Sice to svadim na mou neschopnost pracovat s barvami, ale fakt je ten, ze kdyz pouzivam barvy, tak mi to nemysli tak dobre jako pri pouzivani sede skaly.

Nicmene, i presto jsou anilinky paradni vec ^_^

ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    LOJZA: Mam precteno snad vsechno od nej, ale bohuzel jen precteno bez toho abych si podle nej zkousel i kreslit. V 99 % pripadu kreslim nekde mimo pocitac/knizky, tak z Loomise necerpam, ale snad se k tomu nekdy konecne dostanu.
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    ZELGARIS: Ještě jeden thumb-up :)
    Poslyš, podle čeho se učíš? Jedeš jen tak z hlavy, brousíš si styl náhodnými inspiracemi, nebo čerpáš třeba z Loomise..?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam