• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BALVAN42Sociologie
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    BOSSORKA: :) soudruzi, soudružky, trochu jsme to s tou individualizací přehnali :))

jako by mě opravdu zajímala nějaká zajímavá vědecky nosná (tudíž ne Bauman) studie zdrojů a dynamiky individualizace.
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    ACHERON: Jj to sem si myslela, že to tak nějak bude, tudíž nadměrná individulizace no
    Nene to je Jochmann (působil na UPOL mno :)))
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    BOSSORKA: to je nějakej blábol. Přeexponovanej vůči čemu, vůči prvobytně pospolný?

básník tím asi myslel, že jsme individualizování více než záhodno. To je Bauman?
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    Bláblá hovoří o atomizaci společnosti, kdy došlo až k přeexponování individualismu...
    můžete mi prosím přeložit, co básník myslel oním přeexponováním ??? Nějakým vhodným výrazem... Kuju :)
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    Mikatchou neumi hledat na internetech (treba v archivech MUNI?). Nojo, Gumaguari umej vsechno mozny vcetne pomluv a imbecilnich kecu, ale nic praktickyho se u nich nenaucis
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    hele prosim vás nachází se mezi Vámi nějací vlastníci elktornických forem nejrůznějších absolvenstkých prací na téma subkultury? (punk, techno, emo, metal...cokoliv takovýho) sháním co se dá! pro potřeby mé disertace.
    KAFKA
    KAFKA --- ---
    Pánové a dámy, já nic nerozjel, já sem nevinnej, možná vypadám jak ta Goffmanova liliputánská kurva z podzemky, ale já jsem vážně nevinnej!
    ANDREW23
    ANDREW23 --- ---
    dneska jsem u něl byl na ustní části souč. sociologie a potěilo mě jak to proběhlo rychle. nechal mě říct čtyři, pět vět...
    KAFKA
    KAFKA --- ---
    (ježíš, to zas zejtra bude keců)
    KAFKA
    KAFKA --- ---
    Co bys taky čekal od vyznavače cápka, kterej ve dvou nematematických větách vyvrátil Gödelův teorém:-D
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    vezměmě si bratří do rukou Bergera s Luckmannem a vyhlašuji pětiminutovou motlitbu za tuto ztracenou duši
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    KAFKA: bohužel, tato nadějná akademická hvězda zašla a dala se slovy socioložky Jiřiny Šiklové "na prostituci". Hnus a špína brainswashingu za mrzký peníz místo nezkalené slávě poutníkově při hledání nejvyššího světla a dobra nebo jak jsme to přísahali u promoce .)
    KAFKA
    KAFKA --- ---
    ROXXA: Tě učí Balvan, jo?:-D
    ROXXA
    ROXXA --- ---
    KAFKA: já vím, zní to vtipně:-), ale je to tip od vyučujícího....
    KAFKA
    KAFKA --- ---
    ROXXA: Já znám jenom jeho ségru, můj kámoš měl u ní na zámku svatbu:-)
    ROXXA
    ROXXA --- ---
    Ahoj, potřebuji sehnat nějaký text (knížku, článek) od amerického sociologa Colloredo-mansfeld. Sama nemůžu nic sehnat vím, jen že ten pán existuje a že by se měl zabývat fenoménem etno předmětů, proč si to lidé kupují, co to pro ně znamená (forma identifikace s jinými hodnotami + forma vzdoru zavedeným společenským strukturám) a celým pozadím obchodu s etno věcmi.
    Případně sháním jakýkoliv text, studii na toto téma od kohokoliv. Moc děkuji.

A dále sháním králíčky (5lidí), co si kupují věci v etno obchodech na krátký rozhovor (pár minut, 5 otázek) polostrukturovaný. Praha, mám to na jednu práci do školy. Rovněž danke
    DUNAR_
    DUNAR_ --- ---
    asi uz vite, ale stejne to sem dam...

Free Online Trial to SAGE Journals in Sociology
    - Access Ends 6th April 2009

https://online.sagepub.com/cgi/register?registration=FT91541
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    JINDRICH: jako me je celkem simpaticka, mam divny lidi rada, ale ona mluvi tak ze se clovek na tech hodinach moc nedozvi a nenauci... takze tu Pelikanovou neznate?
    BALVAN42
    BALVAN42 --- ---
    KAFKA: jop, asi máš pravdu, pojem sekundární deviace není Goffmanův. Labeling je ovšem chicago interakcionistický , jak goff tak i becker jsou původem chicago. myslil jsem tu sekundární deviaci ve spojení s goff konceptem stigmatizace (diskretizující, diskretizovatelný stigma). když jsem diskreditovatelnej, tak se v interak.rituálech všemožně maskuješ. po odhalení lehce přijímáš očekávání od stigmatu. nebo tak nějak. goff opravdu ale nepopisuje model sekundární deviace :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam