• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BALVAN42Sociologie
    KAFKA
    KAFKA --- ---
    ANDREW23: Adam
    ANDREW23
    ANDREW23 --- ---
    zdárek. potřeboval bych vědět, kdo poprvé použil pojem socializace.
    KLUZAU
    KLUZAU --- ---
    ahoj. Prosím, nemáte někdo nějaký pár stránkový referát na kvantitativní výzkum, nebo příručku for dummies. Nebo referát na první část Dismana. Potřebova bych znát 20-50 základních termínů, a přehled, abych prošel za dva dny testem na přijímačkách, kde něco z toho trochu bude. i v AJ...
    LOPIN
    LOPIN --- ---
    LIQUID_SOUND: Mas to v poste
    LOPIN
    LOPIN --- ---
    sociologie
    LIQUID_SOUND: hele v jinonnicich je bakalarka martina jezka z fhs. psal na tohle tema u tomase dvoraka.
    KAFKA
    KAFKA --- ---
    Na sraz nemůžu, nevyhovuje ani jeden termín.
    Užijte si to.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    evidentně známá a zásadní kniha a nikde nic... :(
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    MAFO: díky, ale to mě samo napadlo. Nenapadlo mě ale, že na českym webu nebude žádný jednoduchý shrnutí... :(
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Můžete mi někdo říct o čem je dialektika osvícenství? Nebo kde to najdu? :)
    BOBR
    BOBR --- ---
    Ahoj všichni,
    nestačím sledovat tu diskusi, ale já tedy budu ve středu 24. v 18h v Jedové chýši (odkaz na www je níže v této diskusi). Připojí se někdo? Kdyžtak klidně pište na sladek.jan@gmail.com, to sleduji častěji. Rád vás konečně uvidím.
    KAFKA
    KAFKA --- ---
    PHUSHI: Aha, dobrá, pak řekni, jestli maj;-)
    PHUSHI
    PHUSHI --- ---
    KAFKA: jj, nekde ji tu mozna i mam. Nicmene je to jen na par stranek (a nemam ambice aby to bylo cokoliv jinyho nez prace ke splneni kurzu), chci to vzit spis z hlediska "makro-politicko sg." hehe, tzn. jestli maj vubec sanci na politicky scene (ne), porovnani s 90. spr-rsc, soucasnym Madarskem apod.
    KAFKA
    KAFKA --- ---
    PHUSHI: Znáš knihu Vl. Růžičky "Squaty a jejich revoluční tendence" (Pha, 2007)? Sice se ocitáme na kapánek jiné straně, ovšem metodologicky by ti to mohlo být užitečné.
    PIROSH
    PIROSH --- ---
    PHUSHI: To bych skoro zkusil nějaké hodnotové výzkumy (řekl bych klíčová slova Prudký CESES)
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    BALVAN42: aha, no jo, to teda sem.
    BALVAN42
    BALVAN42 --- ---
    ACHERON: ty ses uplnej vul. 17.6. je streda! :)
    PHUSHI
    PHUSHI --- ---
    PIROSH: koukam na to. nicmene nepisu primarne o soc. soudrznosti, chtela bych zkusit (hodne povrchne nutno rict) neco jako pol. potencial extremni pravice, k cemuz by se mi (mimo jine spolu s vyhodnocenim dalsich volebnich determinantu) hodilo ukazat, ze v kontextu volebniho chovani povazujou lidi za dulezity jiny veci nez vymezovani se proti cikanum. ac trochu vrtkave, tak na makrobazi by to projit mohlo, ne ;)
    PIROSH
    PIROSH --- ---
    PHUSHI: a ještě mě napadlo - ke kohezi vyšlo speciální číslo sociologického časopisu. je to myslím 2/2008, je ke stažení na stránkách ústavu a bylo by vhodné ho citovat, aby bylo jasné že se vyznáš:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam