• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BALVAN42Sociologie
    ANDULA
    ANDULA --- ---
    Omlovám se za spam...
    Nemáte prosim někdo na pujčení některou (ideálně všechny:) z těhle klasika knížek?
    v knihovnách beznadějně rezervováno, nebo jen prezenční kusy, kupovat se mi nechce...
    Za lahvinku, nějakou zástavu klidně i finanční, nebo co se domluvíme... do 14 dnů bych vrátila
    Praha
    Díky

HARRINGTON, A. a kol.: Moderní sociální teorie: Základní témata a myšlenkové proudy. Praha: Portál 2006.
    ŠUBRT, J.: Civilizační teorie Norberta Eliase. Praha: Karolinum 1996.
    KUBÁTOVÁ, H.: Metodologie sociologie. Olomouc: Univerzita Palackého v Olomouci 2006.
    DISMAN, M.: Jak se vyrábí sociologická znalost: Příručka pro uživatele. Praha: Karolinum 2002.
    BALVAN42
    BALVAN42 --- ---
    hlavně netřeba vozit, k dostání ve stejný cenový relaci i unás a někdy i levnějš
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    BALVAN42: sorry kemo, ebay taky okolo 550...
    KHALAVERA
    KHALAVERA --- ---
    KAFKA: no dyť jo :)
    KAFKA
    KAFKA --- ---
    KHALAVERA: A ne snad?:-)
    KHALAVERA
    KHALAVERA --- ---
    BALVAN42: no jasně, hippies gone yuppies :)
    BALVAN42
    BALVAN42 --- ---
    chci funglovku. přeci jenom cca 550-600 dollaz za Volcano Classic je hodně. :)
    BALVAN42
    BALVAN42 --- ---
    KHALAVERA: ja bych rekl, ze tahlecta nova burzoazie taky dosti casto znikala z ty kontrakultury :)) ....jinak ten vaporizer bych chtěl moc! :)
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    KHALAVERA: to mi připomíná jeden rozhovor, co mi dnes uvízl v paměri:

AJ: Hey Garret, its AJ man. Do you have any 283?? cause i need someone to hook!
    Garret: aw shiiiit man i've got that shit. love ya brutha, lets chill late. drop me a line bitch.

jinak bych se koukl do teho Bourdieova multicentrickýho modelu kulturní difuze, co udelal na konci zivota.
    KAFKA
    KAFKA --- ---
    Postmoderna?:-)
    KHALAVERA
    KHALAVERA --- ---
    říká se nějak tomu, když si buržoazie osvojuje prvky kontrakultury? :))

KHALAVERA
    KHALAVERA --- ---
    BALVAN42: sezónní podvody, přidávám si to do slovníku oblíbených označení hned vedle selektivních slepot :))
    KAFKA
    KAFKA --- ---
    BALVAN42: Třeba za tohle BALVAN42 bych dával věřejně prospěšný práce, hrůza. Během volebního období se určitě důvěra měnit bude, s tím souhlasím.
    BALVAN42
    BALVAN42 --- ---
    KAFKA: já bych řekl, že to je spíš sezóní. Mezi volbama to budou mít lidi jako obejktivní a ty rozdíly mezi agenturama jsou čistě daný tim, čemu ty lidi nerozuměj. A v sezoně - volby - si víc lidí myslí, že se jedná o podvody. .)

Nejni divu po tom, co agentury předvedli v.r. 2006, to každej kokot dělal preference... a jak se mu zlíbilo.

Někde na netu se dá vyhledat nějaký memorandum českejch výzkumnejch agentur o výstupech preferencí. Atd. je to reakce na zcela zhovadilej stav z r. 2006

nemam cas to hledat :)
    KAFKA
    KAFKA --- ---
    BALVAN42: Klesající tendeci ale předpokládat můžeme, ne?:-)
    KHALAVERA: No jo, já to čekal:-))
    KHALAVERA
    KHALAVERA --- ---
    KAFKA: i kdyby všichni řekli, že nevěří, tak to nebude bez efektu .)
    BALVAN42
    BALVAN42 --- ---
    KAFKA: no, já bych řekl, že dost. :) (ale já to nejsem:))
    KAFKA
    KAFKA --- ---
    Mě by zajímalo, kolik lidí v současné době předvolebním koláčům věří.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    jop, dyt ja proti Kellerovi nic nemam
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam