Pro stare mazaky asi uplne lame dotaz:
Potrebuju rozbehat winservice na serveru, ktery nema nainstalovany MSSQLSERVER, ale ta service se musi dotazovat do DB na jinem serveru na nejake mailing listy a rozesilat reporty po mailu. Nenastavoval jsem zadne dependancy na MSSQLSERVER pri vytvareni instalatoru servicy, ale po instalaci na serveru a registraci do seznamu aktivnich services tam ta dependancy je, MSSQLSERVER service ovsem neexistuje a tudiz ji nemuzu nastartovat. Zkousel jsem tu dependency vyhodit pres registry, ale pada mi to uplne stejne: Error 1075: The dependency service does not exist or has been marked for deletion.
V system logu pak dohledam, ze jde o MSSQLSERVER service...
Je to teda tak, ze abych mohl volat nejake prikazy nad MSSQL na vzdalenem serveru, musim mit nainstalovany server (nebo aspon nejakou compact/express verzi) i lokalne na serveru? Jsem z toho trochu jelen. Mel jsem za to, ze volani dotazu nad SQL serverem zajistuje jenom nejaka knihovna a ze neni potreba mit server primo nainstalovany, ale mozna se pletu... Anebo delam nejakou debilni chybu u toho buildu...