TENCOKACISTROMY: Mě jde spíš o celkovej postup, jak na to.
Řekněme, že dostanu složku, ve který budou tyhle stovky/tisíce souborů. Názvy dopředu neznám, jen vim, že to budou sekvence souborů stejnýho typu a budou mít nějakej stejnej základ v názvu.
Pokud si nechám vyjet, např. metodou Directory.GetFiles , tak mi to vrátí kompletně všechny soubory v tom adresáři. Já pak ale právě potřebuju v nich udělat pořádek a to tak, aby stejně pojmenovaný soubory šli do jednoho seznamu, další do dalšího atp...
Existuje na to nějaká metoda? Nebo budu potřebovat filtrovat REGExem? Nebo jak bys na to šel?
Jelikož filtrovat podle prvních X znaků v názvu neni úplně optimální, jelikož ze zkušenosti ty názvy budou dlouhý a tudíž bych potřeboval delší řetězec, pak ale můžu narazit na vyjímku s krátkym názvem a jsem v ...
Jak jsem psal. Jsem schopnej to vyfiltrovat brute-force metodou, odříznu si čísla za posledním "_" a porovnám jméno se všim v seznamu, resp. přes List Comprehension si vyfiltruju několik listů. Jen jsem se chtěl zeptat, jestli na tohle neexistuje nějaký elegantnější řešení. :)