ALCATOR: expres je mi naprd, jsem zvyklej z prace na veci, ktery v expresu nejdou a to si pak pripadam jak mameluk, napriklad: clovek by nerekl ze i takova blbost jako chybejici moznost folderu v solutions ti muze zkomplikovat praci, sice to neni nejaky kriticky (tahle funkcionalita), ale zdrzi te to treba o pulhodinu. kdyz sem minule stahnul nejaky solution s prikladama pro to co potrebuju, tak mi to ty projekty, co byly ve folderech vubec nenahralo, musel bych ten solution vytvorit znovu rucne, proste zbytecny opruz. co je ovsem horsi, ze tam nefunguji pluginy (bohuzel sem si prilis zvykl na resharper, nasel sem ted sice coderush co je zadarmo a ktery by mel jit i do expresu, ale nevim jestli to dostatecne vynahradi). upirateny studio je fajn, ale nasel sem jen 32bitovy. nejsem si uplne jistej, zda v nem pak pujdou zkompilovat 64 bit aplikace, ale rekl bych ze ne, vzhledem k tomu co chci delat za soft, je to dulezita vec.
nakonec sem se prihlasil do biz sparku. jeste me to neodklepli, ale snad to bude kazdym dnem.
navic mam ve virtualu i betu 11, ale na to se nebudu moc spolehat.