Caute,
mam skromnu otazku. Uz sa tu kedysi davno TFS spominalo. Pouzivame vo firme Main vetvu a Develop vetvu. pricem v Develop sa prudko vyvija a nasledne merguje do Main.
Problem je, ze system ktorym sa eviduju splnene tasky je dost debilny. Aktualne dostanem v TFS Task, ten splnim v Develope, pri komite do Developu ale nemozem Task oznacit ako Resolved ale iba ako Associated. A az budem vsetky hotove tasky vramci UserStory komitovat do Main, tak ich mozem pri komite mergu oznacit za Resolved.
Vdaka tomu je v tom TFS vidiet kedy sa dostal do Main ten ktory task a v ktorom builde skoncil. Ak by sa to priradilo ako resolved uz v Develope tka o tom Main nebude vediet.
Lenze vdaka tomu ja mam 60 taskov, 20 vyriesim a stale mi strasia v zozname Taskov, lebo niesu Resolved. A ked MErgujem do Main, tak stejne musim mat niekde na papiery napisane, ktore tasky som uz vlastne spravil a mam ich pri komite do main oznacit ako resolved.
= OPRUZ
Odbornici od nas mi tvrdia, ze inak to nejde, co mi pride krajne dementne. Ja by som si predstavoval, ze pri develope pekne task oznacim ako hotovy, zmizne mi zo zoznamu a pri merge do Main sa mi k tomu komitu pripoji automaticky. Mate k tomu niekto nejaky postreh? Alebo aspon nejake ine/lepsie riesenie ako viest asociaciu taskov a ich flow vetvami, bez toho aby som to vzdy musel rucne priradovat ja a prehrabavat sa v tonach taskov. diky moc.