TENCOKACISTROMY: za obří firmy je nejspíš pokládáno IBM, HP, Oracle, ICZ, Adastra, je to tak?
Abych pravdu řek, tak ty mezi mýma klientama nejsou (jen department jedné ze zmíněných, který ale má 40 členů namísto 900 četné armády svojí matky).
Já osobně mám nejraději společnosti mezi 100 - 300, které jsou stabilní, bonitní a hlavně - zaměstnanec tam není jen vyměnitelné kolečko v soukolí, ale vazby jsou natolik úzké, že jsou v manažery v přímém kontaktu (minimální komunikační šumy) a očekává se od nich osobní přístup, nejsou to jen vývojové krysičky zavřené v openspace, navíc s minimem byrokracie.
Jinak dostat se dneska k dobrému kandidátovi je fakt umění. Nestačí už ani solventnost, dobrá pověst a ochota platit. Dokonce poptávku nestačí už pokrývat ani Jobsy - naopak, co se bavím s klienty, vyplývá mi z toho, že platit za reklamu na jobsech jsou vyhozený peníze. Teď to vypadá tak že přijde doba, kdy se budou headhuntovat i HTML kodéři. Jediná šance je mít dobré vztahy, pověst a být ve správnej čas na správným místě (něco jako Horst Siegel - nic jiného ani neuměl)