• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TENCOKACISTROMYProgramovani v C#, F# a dalsich jazycich pro .NET, Mono a ostatni CLI implementace
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    ESY: jak se proklikas na vyber platby, tak je tam button na Enter Code/Voucher. Ale bacha, ty kupony konci asi tak za tyden.
    ESY
    ESY --- ---
    KUBATKOREBEL: kde se tam prosimte vklada ja jsem asi slepej :D
    KUBATKOREBEL
    KUBATKOREBEL --- ---
    ESY: Musis tam pak zadat ten coupon, pak se ti ta cena odecte.
    ESY
    ESY --- ---
    NECROMAN: koukam ze tam jsou vsechny uz jen za 100USD :] nebo koukam blbe koukal jsem na 483,484,485
    KUBATKOREBEL
    KUBATKOREBEL --- ---
    Btw. kolik musi mit clovek procent spravnych odpovedi, aby uspel?
    KUBATKOREBEL
    KUBATKOREBEL --- ---
    NECROMAN: Jako sel bych na to rad, kdybych mel cas se na to alespon trochu podivat. Zase se mi tam nechce jit, kdyz jsem to videl zatim jenom ve videich :]
    MIRROR
    MIRROR --- ---
    NECROMAN: take ja :))
    KUBATKOREBEL: zase ja nejsem v c# ostrileny takze se vysledku spis bojim :))
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    planujete nekdo jit i na ten test 484 - vyvoj Metro aplikaci pro Windows 8?
    KUBATKOREBEL
    KUBATKOREBEL --- ---
    MIRROR: Co se tyce testu, tak sice souhlasim, ale neprislo mi to spatny a taky jsem mel asi lepsi techniku :)) Obcas tam byly asi tri pripady, kdy jsem z toho mel fakt zamotanou hlavu, ale to bylo tim, ze jsem tu danou funkcionalitu nikdy predtim nevidel. Jsem zvedavy na vysledky.
    MIRROR
    MIRROR --- ---
    KUBATKOREBEL: a souhlasis? :)
    KUBATKOREBEL
    KUBATKOREBEL --- ---
    MIRROR: Taky jsem dnes dělal to samý.
    MIRROR
    MIRROR --- ---
    Tak ja mam taky dneska za sebou 71-483, Programming in C# a teda u me nic moc - je na to 3 hodiny (osobne jsem to mel za asi 1,5), otazky jsou vetsinou chytaci na syntaxi (v jakem poradi se davaji argumenty do systemovych fci) a otazek o principech minimalne - rekl bych ze tak 80% vam zodpovi MSVS tooltipama. Navic se mi podarilo svou aurou ten system shodit ale nastesti se zalohuje takze po asi 20minutovem restartu jsem mohl pokracovat. Jinak pro ty co nevedi jak to probiha - nemusite chodit 30minut predem jak tam pisou, vsechno az na doklady vam zamknou ve skrini a po celou dobu jste sledovani kamerou. System je dost pomaly a nuti vas scrollovat do prazdnych mist aby mel jistotu ze jste si ty bile znaky precetli. Jo a vysledky u bety jsou az za 8 tydnu (jak uz je zde psano).
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Tak test mam za sebou, bylo 50 otazek, 2,5 hodiny. Otazky opravdu ze vsech oblasti, jak je na tom webu.
    MCSD: Windows Metro Style Apps
    http://www.microsoft.com/learning/en/us/certification/mcsd-windows-metro-style-apps.aspx
    Trochu me zaskocilo, ze treba prvni tri byly na SQL a Entity Framework, coz jsem videl asi tak jednou. Nektere byly docela trivka, nektere takove, ze to clovek tipne, i kdyz to nikdy nepouzil. Nektere dost mimozni, jako pouziti trid pri Performance monitoringu aplikace. Meli tam i par bugu, coz jsem jim napsal do komentare.
    Podle me celkem dobre vyvazene testy, jsem zvedavy na vysledek a asi si jeste zkusim i ten test na vyvoj Metro aplikaci pro Windows 8, kdyz je to ted zdarma :)
    KUBATKOREBEL
    KUBATKOREBEL --- ---
    NECROMAN: Tak to chapu i ja.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    KUBATKOREBEL: ja si vcera procital ruzne C# 5.0 in nutshell knizky, take jsem tam narazil na par novinek, ale vesmes vse uz tak nejak znam. Otazkou je, jak moc to budou chtit do hloubky a nebo na co se zameri. Ale vysledky az za 8 tydnu, to je docela dost. Predpokladam, e jim pro ty testy slouzime jako referencni skupina, podle ktere je doladi pro finalni verzi.
    KUBATKOREBEL
    KUBATKOREBEL --- ---
    NECROMAN: Je to abcde a pak jsou tam pasáže, kdy doplňuješ sample kódu do kódu :] Vezmeš nějaký předpřipravený blok kódu a ten přesuneš na jedno z vyznačených míst.
    Dělal jsem to narychlo bez přípravy pouze se svojí momentální zkušeností, jelikož platnost těch kuponů brzo končí a já jedu pryč. Po minulých starších testech jsem se nepídil...
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    KUBATKOREBEL: je to porad ten zaskrtavaci abcde test, nebo je tam tedy uz neco slozitejsiho? Sel jsi na to jen s aktualnimi zkusenostmi, nebo ses pripravoval i z drivejsich resenych testu?
    KUBATKOREBEL
    KUBATKOREBEL --- ---
    NECROMAN: Tak jsem byl zkusit 486: Developing ASP.NET 4.5 MVC Web Applications a moc se mi ten exam líbil. Výsledky ještě nevim (ty budou až za osm týdnů), ale přišlo mi to fakt dobře udělaný. 25 otázek na sobě nezávislejch a pak tři case studies po cca 10 otázkách. Celý mi to zabralo 2 a půl hodiny. Můžu doporučit, zvlášť, když je to teď zadarmo.
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    GeeCON 2012: Kevlin Henney - Cool Code
    http://vimeo.com/44792649

    stoji to za to :)
    MIRROR
    MIRROR --- ---
    MIRROR: beru zpět, nehledal jsem v 071- :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam