Ahoj,
tentokrát mám hned dva lama dotazy :DD.
1) Je možné někde nastavit aby se při debug-ování asp.net aplikace neodstraňovalo html z aspx souborů. Je to poměrně nepraktická věc. Mizerně se cokoli doplňuje do stránek, ať už je to nějaký přihlouplý počítadlo, nebo cokoli :D. Debuguju přes příkazovej řádek z VS Express for Web 2012. než mne začnete kamenovat, jsem blb a cvakání prográmků mám jako koníček ;).
2) Nemáte někdo zkušenosti s implementací CKEditoru do .NETu, jde mi konkrétně o možnost vypnout ACF. Tedy zabezpečení proti vložení nesprávného html kódu, skriptů td.. Je to takovej ten kund....ment co vymaže neznámý HTML tagy atd.
Zkoušel jsem CKEDITOR.config.allowedContent=true v config.js, ale vypadá to, že jako instance v .net to na config.js kašle a vše se nastavuje v aspx stránce jako CKEDITORCONTROL. A tam bohužel allowedContent není a když ho tam natvrdo naperu, tak se CKeditor vůbec nezobrazí, i když to nehlásí žádnou chybu.
Už to hledám nějakou dobu, ale bez úspěchu.
Už jsem se poučil z posledně, takže je mi jasný, že to co jsem hledal celou sobotu, najde někdo za 10s, ale fakt už nevím. Předem moc díky.