• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TENCOKACISTROMYProgramovani v C#, F# a dalsich jazycich pro .NET, Mono a ostatni CLI implementace
    PEPSIN
    PEPSIN --- ---
    Ahoj ve spolek
    mam dotaz, na divnou chybu ktera se mi objevuje a ja nevim co s ni, jestli jste se s tim uz nikdo nesetkal.

    Mam projekt co jede na Visual studio 2015, Je to WPF aplikace a obsahuje caliburn. K finalnimu vytvoreni MSI se pouziva WIX, ktery je v solutione zahrnuty jako projekt. Realne buduju jen 4 kombinace (Release x64, Releaase x86, Debug 86 a Debug 64), nepouziva se anyCPU.

    Stava se to ze kdyz clovek vybuduje projekt, a prepne nstaveni na jine (reneme na R64, je to nahodne), objevi se nahodne chyby v projektu. Build jako takovy jede az do Setup Projectu, tam wix zfailuje (ale binarky vypadnou a jsou fajn). Chyby ktere se objevuji vypadaji dost podivne. Ve tridach najednou nelze najit buttony napsane v XAMLu, zdedene funkce zeshora nejsou k nalezeni, trosku to zavani caliburnem (ne nutne). Setkal se nekdo s necim podobnym?

    Zatim se mi nejenom nepodarilo najit symptom, ale ani se mi nepodarilo najit workaround, obcas to proste blbne a obcas ne, a to je ve chvuli kdy potrebujete vyhodit msi k testovani proste na pikatchu.
    SAJAGI
    SAJAGI --- ---
    Používali jste někdo code annotation atribute od Jetbrains? Jaké máte zkušenosti z praxe? Vyplatí se to?
    JANFROG
    JANFROG --- ---
    Je tady nekdo, kdo hackuje CoreCLR?
    MIRROR
    MIRROR --- ---
    H_U_N_T_E_R: hodně mi tam chyběly letos představené věci jako třeba Bot Framework, Azure Functions ale zase se tam opakovaly přednášky jako Diagnostické nástroje v Azure a Logování a monitoring - přišla mi škoda zaplnit program přednáškama z WUGu. Ale určitě díky za akci, jenom bych vylepšil ještě tohle :-)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Po tom, co vyšlo Visual Studio 2017 RC, netušítě někdo, kdy má vyjít final verze? Budeme ve firmě povyšovat z VS2012, tak jestli koupit 2015 nebo chvíli počkat na 2017
    PEPSIN
    PEPSIN --- ---
    H_U_N_T_E_R: Ja to musim pochvalit, byl jsem tam a libilo se mi to. Ale mozna tematicteji udelane tracky, pripadne souvisejici prednasky vic za sebe. Chapu ale ze mate omezeni. Rozhodne ale pridejte na propagaci, ja o tom vedel odsud a v praci jsem to kolegum rikal ja.
    H_U_N_T_E_R
    H_U_N_T_E_R --- ---
    MORMEGIL: letošek je velmi specifický a zápasíme s tím co se dá.
    Co si budeme povídat speakeři nám fotrovatí (a my na tom nejsme o nic líp). Je to docela zajímavé zamyšlení, že již 10 let přednáší stále ti samí lidé a kvalitní nová krev prostě není (budu rád za každý tip). Takže pro představu cca 70% přednášek má hard constraint -> např.: "chci sobotu dopoledne, nebo vůbec; i tak mne manželka zabije".
    Dále technologie se spojují a jedno nejde bez druhého. Tématicky je dnes možné mít track cloud & web | IT Pro. K tomu ještě ezotériku (takové ty cool věci, co nikdo nepoužije).

    Náš názor (organizátorů) je, že chceme víc témat jako např. Jakub Ferenc: "Oriflame v Azure – jak škáluje pro miliony uživatelů?" -> praktické zkušenosti s konkrétní technologií. Zde narážíme na problém, že MS potřebuje tlačit novinky, s novinkami nejsou praktické zkušenosti. Navíc sehnat takovéhoto speaker není vůbec jednoduché.

    Sečteno podtrženo: víme, že letos to není tak, jak bychom si sami představovali (obzvlášť na 10tý ročník). Tápeme kudy se vydat dál, protože současný způsob imho neodpovídá době.
    Na jaře bude Brno, tak prosím poraďte co dělat jinak, ať to není po jedenácté stále dokola, což nebaví nikoho.
    Budu rád za každý konstruktivní nápad.
    UETOYO
    UETOYO --- ---
    CELLINDRA: Pěkné vidět komerční produkt natrénovaný na zvucích veřejnoprávního média; to je ta spolupráce TUL a ČRo ... :) Zdravím. https://github.com/uetoyo
    CELLINDRA
    CELLINDRA --- ---
    Ahoj, k nám do firmy hledáme vývojáře v C#: http://www.diktovani.cz/hledame-programatora/
    Jmenujem se Newton Technologies a vyvíjíme software pro rozpoznávání řeči a převod řeči na text ve slovanských jazycích. Akutně hledáme šikovné programátory, máme tu nestresové, nekorporátní prostředí, flexibilní pracovní dobu, home office, atp. a práce je hodně zajímavá! Kdyžtak se mi můžete ozvat do pošty nebo rovnou odpovědět na inzerát.
    MORMEGIL
    MORMEGIL --- ---
    H_U_N_T_E_R: Já se teda přiznám, že se tam beztak nechystám, ale musím si postěžovat, že letošní poskládání mi přijde trochu nepovedené. Dřív byly ty jednotlivé tracky nějak definované a dávalo to smysl, letos je např. „ASP.NET Core - vše, co potřebujete vědět“ v tracku 2 a „Entity Framework Core - vo co de“ v tracku 1, přitom to zjevně zajímá stejné lidi, atp. (Tyhle dvě teda aspoň nekolidují časově.)
    H_U_N_T_E_R
    H_U_N_T_E_R --- ---
    Program MS Fest je na webu
    VITI
    VITI --- ---
    H_U_N_T_E_R: super, dik za info
    H_U_N_T_E_R
    H_U_N_T_E_R --- ---
    VITI:
    https://1drv.ms/x/s!AmL0LXms9mbKhzn3P2Cd9gLzN-KD
    letos kardinálně nestíháme, jak říká TOOMIX ->vyskládaný ve slotech to bude tak v pondělí
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    VITI: viděl bych to, že to tam dají v pátek nebo v pondělí ;)
    VITI
    VITI --- ---
    TOOMIX: nemate nekdo informace oo programu?
    BRAP242
    BRAP242 --- ---
    no vida - to je vono! diiik!
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    A nebo Orchard
    FREELA
    FREELA --- ---
    BRAP242: jestli hledas CMS bezizi na .NET tak doporucuju Umbraco. Nejlip otestovat a uvidis. Trivialni instalace: jenom stahnes, zadas connection string k databazi a je to...
    Download - our.umbraco.org
    https://our.umbraco.org/download/
    Doporucu instalovat pres nuget
    BRAP242
    BRAP242 --- ---
    Aha - tak jsme se nepochopily. Ja resim, jestli pokracovat ve vohejbani wordpressu, nebo jestli nepostavit novej web na zeleny louce. Zajmalo me, jestli neexistuje nejakej zaklad na kterym to postavit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam