• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    WOOD
    WOOD --- ---
    ...jo, ja to nemyslel uplne vazne ;]
    HLEN
    HLEN --- ---
    WOOD: no ja bych v tomhle pripade teda asi doporucil vareni... thc podavany touhle formou ma podle me nejvetsi analgeticky a uklidnovaci ucinky a o tady asi jde, ne ? .... treba pri zelenym zakalu jsou nejlepsi jointy, protoze se da aplikovat presne mnozstvi potrebny pro momentalni snizeni vnitroocniho tlaku ...
    WOOD
    WOOD --- ---
    bal mu k tomu speky a zazrak prijde ;D
    LUKEH
    LUKEH --- ---
    SCHIFFI: muj otec ma roztrousenou sklerozu a dostal se do toho Kanadskyho programu(bylo tam nekolik Cechu a angalnu,krome kanadanu).ma thc ve spreji,zije normalne v CR a jednou za cas zajde na nejakou kontrolu a vysledky pak jdou do ty Kanady.trosku mu to pomaha,ale zadnej zazrak to bohuzel neni:-( ale aspon se neco deje,nekdo se snazi....budme radi i za to.
    JDAG
    JDAG --- ---
    chci se léčit v ČR :)
    WOOD
    WOOD --- ---
    tak to je posun...uz i Kanada a Holandsko... to pujde ;D
    WOOD
    WOOD --- ---
    mazec... jak vubec nevi ;DD priposti nakonec uplne protichudne vedecke nazory... muhehe... celej svet uz prijal metafyziku, jenom ti doktori si furt mysli ze sou neco vic...
    PAPRIKA
    PAPRIKA --- ---
    Tricka Million Marihuana March 2007 k dispozici na dobirku za 200,- (objednavejte na e-mailu "tereza001@gmail.com"), v Praze take k dostani v obchodech Revolver (Lazarska 7, Praha 1, pasaz divadla komedie) a Inter:zone (Kubelikova 45, Praha 3, Zizkov). Velikosti: dámské M, L - pánské M,L,XL, XXL.

nahled trika
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    OK, zpatky k marihuane! :)
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ATOMINATOR: tyhle metafory jsou sice hezky, nicmene jako spousta metafor a analogii maji jednu chybu... apeluji na predevsim na emoce, nicmene realita je nekde ponekud jinde :-)
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Ovsem takovy "unik inkoustu" byva docela uzitecny, nesmime se ovsem divat na inkoust, ale na pero, abychom zjistili, odkud inkoust unika a zacelit to. Jedine tak je mozne neutonout ve stale se zvetsujici kance a predejit "pomoci", ktera se jen snazi zasypavat kanku praskem.
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    ovsem samo pouzivani pera nepredurcuje jedince k tomu, ze ty kanky bude delat

cele je to o tom, ze jedinec si musi uvedomit, ze pracuje s ponekud odlisnym nastrojem nez vetsina spolecnosti, pak se da predejit uniku inkoustu :)
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    ok, priznavam, ze jsem se mylil

ovsem je to jeste trochu slozitejsi, pokud mame skolu deti, ve kterych 99% pise propiskami a zbytek perem, da se predpokladat, ze mezi temi, co pisou perem, se najdou taci, kteri budou delat kanky :)
    HANT
    HANT --- ---
    ATOMINATOR: ano, u ziskanych je to pochybne, ale vrozene predispozice existuji. konkretne u schizofrenie byla ta nachylnost sledovana u deti rodicu-schizofreniku, ktere byly od malicka vychovavany u adoptivnich rodicu.
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    HANT: no vidis, je tam napsano "nebo ziskana", coz znamena, ze ji klidne muze ziskat kazdy, takze nakonec prijdeme na to, ze to neni zadna predispozice, ale (laicky receno) urcity psychicky stav jedince, ke kteremu se behem sve zivotni poute propracoval :)
    KUHL
    KUHL --- ---
    kamaradovy z paleni taky trochu jeblo. Moc chytrej kluk, ale hulil jak prase. Jednou byl s kamosem tejden nekde na chate a mastili tam celej tejden nebo tak .. Kdyz prijel do Prahy nebyl schopnej rozeznat co je pravda a co ne. Myslel si zed i ostatni si porads na neco hrajou, nebyl schopen normalne reagovat. Tak se prihlasil do Bohnic kde si ho neco pres tejden nechali.. pak dlouho nehulil, ale ted huli zase, i kdyz tak devastujici vliv to na nej nema.
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    HLEN: napriklad ja jsem mel paranoidni a schizofreni stavy zpuosbenxy hulenim. ale jen ve zhulenym stavu. vyresila to nekolikamesicni prestavka s hulenim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam