• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    WOOD
    WOOD --- ---
    tak tomu se opravdu badtrip nerika ;DDD
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    ..na mlieku je liecivy prave ten bedtrip stav.. aspon umna. krasne chvyle sebareflexie;;
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    My jsme měli jahody ve sněhu :))
    WOOD
    WOOD --- ---
    to sou veci... mrkev v zime ;DD
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    jsem asi taky ufon, ale taky na mě perník min. týden prakticky nepůsobil.... a na ostatní jo :) a to jsme měli všichni skoro stejně... pekla jsem to s kámoškou, takže vim, co vim (složení).... :) předtim jsem jedla výrobky kuchtěné někým jiným a taky mě to nezmastilo...
    WOOD
    WOOD --- ---
    tak ses ufon
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    WOOD: to asi ne, kdyz to ostatni zhulovalo. navic to bylo domaci vyroby, takze kvalita zarucena
    WOOD
    WOOD --- ---
    ...tak tos mel nejaky fejky... jestli te normalne ganja zhuluje, tak musi pusobit i kolacek... ja z toho mivam uplny tripy...
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    nevim. na me treba kolacky vubec nepusobi. resp. jeste nikdy jsem se z nich nezhulil. ani z cukrovi atd...
    WOOD
    WOOD --- ---
    no to jsou prave jenom :slaby: kolacky, sam sem jich snedl pres deset a jako jooo... takze at si da jeden, kdyby nahodou mela nejakou alergii... a pak treba 3 cloveku, kerej nehuli asi dobre zaberou... ne?
    HLEN
    HLEN --- ---
    WOOD: no ja osobne bych doporuoval nejaky silnejsi mliko ...staci mala davka a cloveka to utlumi az az ,..... ale nejdriv opatrne at kamosova matka nema nejakej "bad trip" ;)

TENCOKACISTROMY: to ja kdyz usinam zmastenej tak potrebuju spat trochu dyl a vubec nic se mi nezda .... ale usina se pekne :)
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    tak ještě něco k prof. Hanušovi (byla tu o něm řeč v souvislosti s jeho přednáškou) [ JESSIEATREIDES @ El Club de los Legalizadores de la Marijuana :) ]
    GHIVERAN
    GHIVERAN --- ---
    WOOD: normalne upec susenky bo kolacky, dobre se to davkuje;)
    jinak ten ucinek na spanek je prilis komplexni na to aby se mi to ted chtelo nak vic rozepisovat bo neni cas...
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    jde o to co je problemem. pokud tu pani sere, ze nemuze spat nebo jestli kvuli nedostatku spanku je pak utahana v dobe, kdy chce bejt cila. pokud to prvni, tak bych urcite nesel cestou nuceni se k spanku, telo si rekne samo kdyz spat potrebuje a kdyz ne.

ja kdyz si dam vecer poradky brko, tak i kdyz spim treba o hodinu vic nez normalne, tak nejsem tolik vyspanej jako kdyz jdu spat s cistou hlavou. ale tohle zakouti ucinku jsem jeste nezkoumal dostatecne inter-subjektivne, takze ti nejsem schopnej rict ze to obycejne ma "ty a ty" ucinky.
    WOOD
    WOOD --- ---
    ...no prave, prijde mi ze tam nedochazi uplne k snove vymene... ze se ten kos proste nevysype, protoze uz davno vysypanej je ;D ale to je imho dusledek THC ... ale tlumicich latek je v ganji hodne, tak by me spis zajimalo, kery to sou a jak je prirozene extrahovat... jestli sou na to vlastne nejaky recepty... zeby zatim ne?
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    WOOD: me to uspava docela spolehlive. ale nejsem si jistej, jestli efekt spanku vyvolanym hulenim je stejnej jako kdyz spim normalne.
    WOOD
    WOOD --- ---
    kamosova mati ma problemy se spanim, a domlouvali se spolu a prosil me jestli bych nemoh z ganji pripravit nejakou spise pozivatinu, pro dobry spanek...

...nemate nejakej tip? je tam fura ucinnejch latek, a nejsem si uplne jistej jestli THC podporuje prioritne spani... aby pak pani nemela pred spankem 6hodinovej trip ;DD
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    kouzelna kyticka :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam