• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    SYX
    SYX --- ---
    ZUZIPA: nj jenomže výroba vazelínový je zytečně složitá... musíš trávu vařit v alkoholu, atd... protože v čistý vazelíně se ti nerozpustí....a za druhý v sádle se rozpouští THC pořát :o) ale to je každýho věc, nikomu nebránim ve výběru...
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    Já jí takhle delat nebudu - sem total spokojena s moji komfortní scezenou vazelinovou;) Asi bych nezmakla mazani sadlem bléééé;D (i když to asi bude zdravější)
    SYX
    SYX --- ---
    já sem si to teda vázal fáčem, protože po zaschnutý se to drobilo... ale jestli chceš, můžeš si to rozpustit a zcedit abys tam ty zrobky neměla....
    SYX
    SYX --- ---
    ZUZIPA: propláchnul jsem to pod teplou vodou a usušil... sádlo jsem vubec nevařil, jen jsem ho nechal v teplé vodě rozpustit a rovnou s tim do mixeru (sádlo, tráva i aloe... drobky se neusazují na dně poněvadž to je hustý... pokud jde o tuk (sádlo), tak se v něm THC rozpustí i za studena, když ho necháš odležet... tak jsem to nechal odležet měsíc až dva a je hotovo
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    WOOD: Co je to nesmysl či co? Zatim sem na navod nekoukala tak nevim zadna uskali, ale když vymyslim lis tak by to jit mohlo ne?
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    SYX: Rozmixoval po cely varny procedure? No a nemel si problemy se skladovanim? Plisne, kvaseni apod? Ono se to cedit nemusi (naopak se pak ty "zbytky" uzívají jako obklady), ale ja bych se toho bala... A to aloe si pridal v průběhu nebo až po varu do hotové směsi? A předpřipravoval si to nějak (sušil, převařil nebo něco takovýho)?
    WOOD
    WOOD --- ---
    ZUZIPA: to budes delat ty? doma?
    SYX
    SYX --- ---
    ZUZIPA: popravdě já sem si na jednu vyrážku používal kupovanou nejmenovanou mastičku se super "27% léčivého konopí" a vůbec mi na to nepomohla... mno a pak když sem si dělal mast doma ze sádla, doslova v mixéru abych to nemusel cedit (bylo tam pár drobečků) :) dokonce sem přihodil i pár lístečků z aloe vera... mast zabrala, rapidně se zlepšil vzhled. i když to neni zahojený uplně, aspoň to vypadá dobře :o)
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    WOOD: Hmm zni zajimave najdu si nekde podroobny navod, zkusim to nejak spachat a pak poreferuju jak sem (ne)uspela...
    WOOD
    WOOD --- ---
    ZUZIPA: no, jo...nejvic, nic lepsiho neni...a kdyz tak v nem vyluhovat palicku malou...
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    SHEALA: Pokud to nezbastis tak ne;)
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    WOOD: Ja sem na huleni obecně alergická (kožní vyrážka) a ač sem udělala mast opravdu hodně silnou tak ani na citlivých částech těla (vnitřní strana paže apod) žádná reakce - vysvětluju si to dostatečnou tepelnou upravou...

WOOD: Panenský olej - za studena lisovaný ze semínek?
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    btw pokud si poridim mast s THC, bude to mit psychoaktivni ucinek ? Jakoze abychom se pochopili, ja psychoaktivni ucinek NECHCI :-) davam si "jedno nezny brcko v lete na festaku", ted mam blby obdobi na jakykoliv meneni vedomi :-)
    WOOD
    WOOD --- ---
    i do masti se doporucuje jen omezena davka THC, je pomerne agresivni...
    WOOD
    WOOD --- ---
    ...na vetsinu chorob by to melo fungovat i bez THC (to je jen mala slozka velkeho komplexu cannabinoidu) ...i bez THC, je to porad hodne naslapana mast... obsahuje spoustece regenarcnich enzimu, ktere primo obnovuji krevni reciste cele kuze...vybhornej je panenskej konopnej olej...( osobni zkusenosti na vybornou)

...vazelina se dava kvuli prodlouzeni trvanlivosti a kdo snese, at si dava i THC (nekdo je alergickej), to se pak da pouzivat i jako antiseptikum, na otevrene rany...
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    Ještě ad uvolňování svalstva - nedam dopustit na brčko večer po příchodu z posilovny - totální relax a pohoda...

SCHIFFI: No jako klasika neužívejte přírodní látky - dopujte se chemií a podporujte náš busines...

Docela by mne zajímalo toto: Jak sem z mnohých návodů na mast a ze zkušeností s kupovanými mazadly vytušila, je léčivou látkou právě THC (či jiná látka která se na THC váže - neni THC neni léčba). Proto jsou kupované masti neúčiné. Co vy na to? Nevít něco bližšího?
    WOOD
    WOOD --- ---
    no to je presne ono, prej nove leky...ti me fakt dojimaji, a strasit lidi: nedelejte to sami, ublizite si...a jedine Zimmer to umim spravne...

pfff, fakt vysmech...ale konecne to berou jako lek...to je velkej krok v mysleni cele spolecnosti...
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    ZUZIPA: :D Zimmer ale varuje pacienty před laickými pokusy o léčbu ekzémů či astmatu marihuanou nebo hašišem. Nežádoucí vedlejší účinky drog představují příliš velké riziko.

http://www.rozhlas.cz/leonardo/clovek/_zprava/354001
    SYX
    SYX --- ---
    mě to teda uvolní... jak tělesně tak i psychycky... člověk přestane myslet na zbytečný starosti... :o)
    HANT
    HANT --- ---
    WOOD: ztuhlej, ne vytuhlej woe :D:D:D obcas teda oboji:)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam