• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    Budu ráda, když sem budete házet odkazy na studie, recepty atd. Dík :) Nástěnka je dočasně nefunkční, protožeji nějaký dobrák celou smazal!!!! Zatím používejte filtr
    Hledáme dopisovatele pro portál http://www.legalizace.cz . Kdo by měl zájem napsat článek o léčebném využití marihuany (eventuleně psaní i na jiná témata), kontaktujte ID FUNLOCO do pošty, diky :)
    KJL vstává z popela
    Recepty a e-shop Medigrower- odkaz na web
    Co vše lze léčit konopím? Odkaz na web
    rozbalit záhlaví
    HROSE
    HROSE --- ---
    ZUZIPA: kliste se pusti i po indulone :))
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    ZUZIPA: kliste co uz se chce pustit, si nespletes, ma prumer skoro 1 cm :)))
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    Cao nemate nekdo zkusenost konopná mast x klíště? Namazali sme klíště konopnou mastí že ho vytočíme a během mazání (asi 2 sec) se pustilo a nevypadalo nijak živě teda vypadalo docela zmaštěně;) By mě zajímalo jestli je to náhoda že se třeba už chtělo pustit nebo jestli zafungovala matička (už jí dávám božské vlastnosti švédských kapek ;)
    XILT
    XILT --- ---
    XCIDER: jj mam to tu na disku uz nakoui chvili ...
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    nemate uz nekdo dokument Super High Me ? v USA to melo vychazet 20.4....
    CZUPA
    CZUPA --- ---
    tak ten slibovany update
    Marihuana - zakázaná medicína od L.Grinspoon & J.Bakalar
    http://www.konopijelek.cz/index.php?stranka=zakazana-medicina
    FUNLOCO
    FUNLOCO --- ---
    ola, vyzyvam vsechny, kdo maji zajem podporit letosni demonstraci za konopi, Global Marihuana March, hledame dobrovolniky na pomoc, stavba, uklid a poradatelska sluzba, ozvete se mi do posty, diky moc
    HROSE
    HROSE --- ---
    CZUPA: parada :) ja osobne tim lecim skoro vsechno :)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    PALEONTOLOG: pro me jsou nezadouci, pokud konopi nekouroim, coz delam malo kdy, nehodlam vlitnout do paniky . Takze zatim mi staci cannaderm (ktery uz sem skoro vypatlala, a spotrebuji ho strasne rychle, mam suchou kuzi) a pokud bych si mohla to za co dam 200 kc, vyrobit sama s desetinovymi nadklady, nebyla bych proti .
    CZUPA
    CZUPA --- ---
    HROSE: pomaham provozovat ty stranky, mame do budoucna plan vytvorit tam databazi, kde muzou lidi psat jake maji zdravotni problemy a jak je s pomoci marihuany leci
    plus se tam objevi v elektronicke podobe knizka Marihuana - zakázaná medicína od L.Grinspoon & J.Bakalar
    HROSE
    HROSE --- ---
    uz to tu sice bylo, ale porad je tam dost malo lidi, tak jeste jednou, a bylo by dobre to rozsirit mezi co nejvic lidi... http://www.konopijelek.cz/
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SYX: no tak člověk se může živit jako karnivor i herbivor, ale většinou je to omnivor :)
    FUNLOCO
    FUNLOCO --- ---
    sorry za spam... přeposílejte dál :)

CXI
    CXI --- ---
    po dlouhy dobe sem kouk do tyhle diskuze, pac sem videl pár neprectenych prispevku. no musim rict ze je mi skoro nabliti. misto neceho zajimaveho ci neceho inspirativniho jenom hadka. kluci, serte na to. at je to jak chce, tohle ma byt diskuze o marihuane jako leku a ne o sadle. osobne me to vubec nezajima, masti kterou se mazu se mazu proto ze mi pomaha a voni :-) reagovat na moji zpravu nemusite, pac se sem kouknu zase az za dluho! doufam ze se uz nebudete hadat :-) prase neprase, tuk netuk, fyzika nefyzyka. respekt!
    SYX
    SYX --- ---
    WOOD: ty voe velryba za den sežere 4 miliony korýšů a NÁM budeš vykládat jaký sme vrahové když zabijem 3 prasata za rok? Život beze smrti neni život, každej zabíjí, jsme přece predátoři !
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    Olej se průmyslově lisuje ze semen, ale olej obsahuje i rostlina. Tady nikdo nic necekl o tom, jaký olej. Obecně technicky je to pouze olej. Olej lze vylisovat i z kořenů. A pokud to bylo po česky srozumitelné, PALEONTOLOG, nic bližšího jsem neuvedl. Asi jsem měl předpokládat tvou omezenost, haštěřivost, informovanou-neinformovanost. Já mast dělal z rostlin, protože semena radši jím a těch pár krémů jsem dostal darem.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    WOOD: :D Pokud nevím..., pak nechápeš..., jistě. A negace - pokud vím...., chápeš... ?
    WOOD
    WOOD --- ---
    no tak si tu komunikaci koukej dat do poradku...pokud nevis ze olej se lisuje ze semen a neobsahuje thc, pak nechapu pro si po me hnedka zkraje tak fundovane vystartoval...???sux
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    WOOD: THC se nachází v celé rostlině konopí. Pokud to není vyloženě technické konopí. V palicích (druh květenství) se vyskytuje největší množství. Ale o tom, že se olej lisuje ze semen (která žádné THC neobsahují, tu nebyla ani řeč. Problém není v informacích, ale komunikaci.
    WOOD
    WOOD --- ---
    http://www.cannaderm.cz/cs/scripts/katalog?kat%5B%5D=01_prikos&katpage=111
    tady sou dokonce i fakta a zdroje pro ty co potrebujou vedeckej pohled na vec...
    WOOD
    WOOD --- ---
    PALEONTOLOG: thc samozrejme v oleji neni... to bys v nem musel louhovat palice...skus si treba projit nastenku a odkazy na ni...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    WOOD: Oki, nemám zájem flamovat, takže místo osobních potyček ti tvou pravu nechám.

Masti (emulze) se zakládají na různých bázích, olej (ester mastné kyseliny), voda (H2O), jiná organická rozpouštědla. V domácích podmínkách je jedna z nejdostupnějších substancí sádlo (emulze). Někdy pomůže samotná mast, bez účinné látky, zvlášť při kožních problémech. Ale často se používají masti tam, kde je potřeba lokální efekt účinné látky. To ovšem nevyluczuje, že nejsou častokrát poživatelné a že se tím účinná látka přes zažívací trakt k místu určení nedostane.
    Ohledně toho čistého konopného oleje - pokud je vyrobený lisováním (za tepla/za studena) nebo extrakcí (vhodnými rozpouštědly), lze předpokládat zcela odlišné složení. Je otázkou, která ze souboru složek konopného oleje vlastně působí a na co, je-li užita externě. Každopádně předpokládám, že vedlejší účinky delta9-thc nejsou nežádoucí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam