• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    PERMO
    PERMO --- ---
    CHRISTEENA: jj, myslel sem srdecni rytmus, kt. je btw doprovazenej i poslechovymi zmenami..ja sem zastance toho ze v nekterych pripadech muze marihuana zpusobit arytmii, ale spise psychogenniho puvodu, nez ze by primo thc pusobilo na srdce, ptz kdyby to tak bylo, tak je uz pulka hulicu pod drnem:D nechci to pausalizovat, ale vseobecne koureni at uz ganji nebo cigarek nedela srdci a cevam dobre...
    CHRISTEENA
    CHRISTEENA --- ---
    myslíte srdeční rytmus nebo jako zvukovej? moc se v chorobách nevyznám, ale mám arytmii a to je něco o jinym srdečnim rytmu, s tím to něco dělá, nevíte?
    PERMO
    PERMO --- ---
    dik za link, vypada to dobre..
    PERMO
    PERMO --- ---
    jasny:))
    PERMO
    PERMO --- ---
    krevni tlak to asi snizuje, prave proto sem si myslel, ze by to mohlo byt zpusobeno parasympatikem, ktery pusobi na AV a SA uzel... a s tim mozkem sem nemyslel, ze by primo ovlivnoval rytmus(ikdyz myslim ze v kmenu takove centrum je) ale ze by vliv thc vyvolal v urcite casti mozku anxietu, nebo nejaky neprijemny pocit a az na ten by se aktivoval sympatikus, ktery by navodil napr. arytmii, takze by to bylo psychogeniho puvodu...
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    jedno ID (nyni dlouhodobe indisponovane) kdysi hazelo odkaz na pdf verzi tyhle knizky http://www.amazon.com/Understanding-Drugs-Behaviour-Andrew-Parrott/dp/0470850590
    v ni je to vsechno presne vysvetleny, zkus si ji kdyztak nekde stahnout
    jinak co si pamatuju, THC snizuje krevni tlak, coz bude telo imho kompenzovat tachykardii. bude to vyvolano urcite pres nejaka mozkova centra primo na srdce nepusobi (nepamatuju si z ni vsechno, ale tipuju hypothalamus)
    PERMO
    PERMO --- ---
    zajimalo by me, jestli marihuana muze zpusobovat tachykardie, bradykardie ci jine poruchy rytmu...pokud ano, tak by me dale zajimalo, jestli je to vyvolano pusobenim thc primo na autonomni nervovy system anebo jako reakce na stimulaci urcite korove oblasti mozku?
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    ZUZIPA: absolutne nejlevnejsi to sezenes na e-bay (jako cokoliv), ale kvuli postovnymu by se asi vyplatilo az nejaky velky baleni....
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    XCIDER: klasika no... To je asi trend připlácet si za normální nezpracovaný věci... Lecjakou chemku dělanou bůhví jakejma hokusama pokusama seženeš hned a za pár babek, ale když chceš něco na co "nikdo nešáhl" (ve smyslu složitýho zpracování) tak šup na to s nálepkou bio a napálit to.. Je to ironie připlácet si za 100% přírodní;) Ale zpátky ke kokosu a masti - vyvařovat to asi nebudu už tak mě starej prudí že tam smrdim s mastí;) Ale zkusim to někde sehnat - zatim sem našla jenom nějaký bio a to tušim že maj napálený a bude se dát sehnat levnějc...
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    ZUZIPA: da sehnat i nerafinovany, ktery po kokosu voni, ale je (nelogicky) jeste drazsi a mene dostupny nez ten rafinovany. jinak necisteny si muzes klidne "vyvarit" ze strouhaneho kokosu, cenove to asi vyjde jeste levnejsi.
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    XCIDER: Njn - na začátek je to ale nejjednodušší varianta. K experimentování se odvažuju až s trochou zkušeností;)
    Testnu to sádlo a pak tě kdyžtak stáhnu o rozumy ohledně toho kokosovýho tuku páč ten vypadá taky velmi zajímavě... Jenom škoda, že po kokosu i nevoní to by bylo super...
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    ZUZIPA: ja to rikam porad, jaky je to svinstvo ! :)) (vazelina)
    myslim ze kupovany sadlo bude ok, vyskvarovani sice neni takova tragedie, ale musi se dobre vetrat :))
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    XCIDER: Myslim přírodnější oproti té bílé, která má snad ještě jeden chemickej krok navíc...
    A prosím ráda bych to zkusila ze sádla, protože se u jednoho kamaráda kterej má fakt docela problém objevila alergická reakce (asi právě na tu vazelínu co se o ní pár příspěvků zpět řikala že bez problému;))... Dá se to udělat z kupovanýho sádla (100% sádlo v takový tý plast. krabičce) nebo ho musim sama vyškvařit? Jde o to že v paneláku by to bylo asi dost probelmatický až nemožný...
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    posledni varku jsem delal z kokosovyho tuku a jsem s nim spokojenej. vuni naprosto neutralni, vstrebava se rychle do pokozky. jen mi prijde, ze ma "ostrejsi" bod tani nez sadlo, z tuheho kousku se hned rozpousti na uplnou tekutinu, ne jako sadlo, ktere je urcitou dobu mazlave... ale pokud clovek nedela vylozene masazni krem, tak je to asi jedno....
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    ZUZIPA: prirodnejsi ? vzdyt je to z ropy....
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    bych se taky radsi drzel lekarske vazeliny nez sadla .) ...pokud to neni z domaciho zviratka :)
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    hele ta žlutá je přírodnější snad (neni chem. belena). Nikdo s ní žádnej problém neměl, ale pravda taky sem o tom slyšela... Myslim že když zafiltruješ určitě najdeš pár příspěvků (včetně jednoho plamenného odpůrce;)
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    MIRIS: Hele mam žlutou... Dělalo mi strašnej problém sehnat jakoukoliv vazelínu... Nechápu to - nakonec mi ji v jedný lékárně objednali, ale furt mi cpaly nějaký pidi balení od konkrétních firem za strašný prachy fakt trága... Sice na mě koukaj jak na uchyla ("dobrý den potřebuju půl kilovej kyblík vazelíny") ale co...
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    XCIDER: klasickou čištěnou vazelínu. Ne že bych měla nějaký morální důvody k nepoužívání sádla (imho si myslim že bude pro tělo asi přijatelnější), ale nějako se mi ekluje...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam