• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    DAW
    DAW --- ---
    CLOVICEK: Skvělý... Já mám teď zas pochystanej esenciální olej ze zázvoru, že ho použiju na nějakou prohřívací mast na klouby.. k tomu jeste jinej olej, kterej si nepamatuju jméno, ale je na artritidu a revma.. tak ještě přidám i jalovec... paráda

Taky jsem si lámal hlavu, jestli by šla zamíchat čerstvá dužina z aloe vera do masti, to by zas byla chladivá a uklidnující mast.. Nezkoušel jste někdo?
    CLOVICEK
    CLOVICEK --- ---
    DAW: diky, jako vegetarian jsem si taky trosku lamal hlavu co pouzit misto vazeliny nebo sadla. Vazelina mi nepripada zrovna idealni. Palmovy nebo kokosovy tuk me vubec nenapadl, díky.
    Ještě malá poznámka k mastičkám: je vhodné přidávat do mastí jalovec, dokáže rychle zajistit prokrvení pokožky a tim lepsi vstrebatelnost do kuže a rychlejsi ucinek. Jen nevim jak se pak takova mast chova na odreniny, jalovec na pokozce lehce hreje, takze asi ne rany a popaleniny neni moc vhodna, ale na klouby super věc.
    DAW
    DAW --- ---
    Ahoj,
    uz delší dobu připravuju konopný masti a tak jsem pročítal tendle klub, protože jsem potřeboval poradit s teplotou přípravy, ale bohužel jsem nic nenašel. Jde o to, že mi kámoš říkal něco dvou různých způsobech, podle požadovaných účinků. Já připravuju mast tradičně na 110 stupních celsia a on říkal, že jiný způsob je na max 89 stupňů, čímž v masti zůstanou jiné aktivní látky. Nevíte o tom někdo něco?

Taky jsem pročítal starší zkazky tady a mám k nim několik doporučení, který by vás třeba mohly zajímat: 1) přijde mi zbytečný míchat tuk (vazelínu) s vodou, je s tím pak jen práce navíc. Stačí mít troubu, na který se dá nastavit přesná teplota a hrnec se smíchanými polotovary se prostě strčí dovnitř. Nakonec se to jen přecedí a je to 2) Vazelína mi vždycky přišla "nějak divná" a vzhledem k tomu, že jsem vegetarián, tak nechci používat ani sádlo. Zato se mi skvěle osvědčil rostlinný tuk, a dá se použít prakticky jakýkoliv stoprocentní ztužený tuk, ale jednoznačně nejlepší a nejekonomičtější je mix palmového a kokosového tuku, který je přirozeně tuhý a jedna vanička se prodává asi za 15-20 kč. Prodávaj ho obvykle v bio potravinách atp. Je skvělej. Mastí tak akorát a dlouho dlouho vydrží 3) Doporučuju přimíchávat do lehce zchladlé masti ještě esenciální oleje (ten propolis je taky dobrej), jednak tím mast získá krásnou vůni (třeba taková levandule mmmm), druhak se zvýší léčivé účinky, dle účinků konkrétního oleje a také většina olejů působí desinfekčně, čímž přirozeně prodlouží trvanlivost a odolnost celkového produktu.
    CLOVICEK
    CLOVICEK --- ---
    Mám nějaké vybrané odrůdy většinou od Dutchpassion, momentálně mám na všechny -10%, když do poznámky napíšete nyx, máte na celou objednávku -13% kdyby jste měli zájem, jinak se omlouvám za reklamu, ale někomu snad přijde vhod ušetřit http://devotionshop.cz/dutchpassion.php
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    Perspektivy léčby konopím / Press centrum / Info / drogy-info.cz
    http://www.drogy-info.cz/index.php/info/press_centrum/perspektivy_lecby_konopim
    RBLS
    RBLS --- ---
    mám pár otázek co mám za úkol vyzjistit pro strarší generaci. Pomáhá konopná mastička i na bolesti po zlomeninách či výronech? A jestli vylouhovaná tráva ve vodě ( čaj ) bude mít taky nějakej účinek a jak se popř. připravuje. Páč ze skušenosti vím, když dělám mast, tak nejdřív provařím ve vodě abych odstranila chlorofil a pak kutím ve vazelíně....ale jak je to s čajem?
    MONGOL
    MONGOL --- ---
    http://www.phoenixtears.ca/make.php
    video "Run From The Cure"
    popis vyroby ve 4. dilu
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    Perspektivy léčby konopím: Zdraví, legislativa, politika (seminář) / Press centrum / Info / drogy-info.cz
    http://www.drogy-info.cz/index.php/info/press_centrum/perspektivy_lecby_konopim_zdravi_legislativa_politika_seminar
    N3DBI
    N3DBI --- ---
    fenixovi slzy jsou prostě to samy co hašiš bych řek ;-)
    VRINDAVAN
    VRINDAVAN --- ---
    ahoj scháním lupení na mastičky, kdyby jste někdo měl kdyžtak pošta.
    díky.:)
    MONGOL
    MONGOL --- ---
    MIRIS: prave ze fsude je, jak je to super, ale nejaky duveryhodny navod jsem jaxi nenasel... budu googlit daal..
    MONGOL
    MONGOL --- ---
    MIRIS: a mas njakej recept?
    MISHA73
    MISHA73 --- ---
    MORPHLER: dík...tak to je super
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    MISHA73: imho bude. mi to na traveni funguje pres vapik velmi dobre.
    MISHA73
    MISHA73 --- ---
    Když si potřebuju uzdravit trávení a metabolismus, bude to fungovat idyž budu kouřit přes vaperizér, nebo je lepší to jíst ?
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    YMLADRIS: Obávám se, že neni vůle marihuanu podrobovat zkoumání na nějaké vyšší úrovni (spíš sdílím názor MORPHLER o opačném tlaku od farmaceutického průmyslu ale je to jen má doměnka), chápu že pokud si na pozici osoby, která to má bez vlastní zkušenosti doporučovat dál, tak bys ráda četla něco erudovaného.
    Doporučuji zkontaktovat Bushku - ta má v tomto obru několikaleté zkušenosti a mohla by vědět i o něčem takovém... Výzkumu uváděném na jejích stránkách příliš nerozumím, ale mohlo by tě to zajímat - http://www.bushka.cz/Samolecba/parkinson.html
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    YMLADRIS: myslim si, ze ani to ne. lekarsko-medicinsky komplex to asi neoveri, pac by jim to vyrazne ovlivnilo trzby za jine latky na tytez potize.
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    diky za reakce. je to ale pro mne vsechno malo "expertni seriozni overene lekarem doporucene", ale zrejme co bych chtela, takove info bude az za dalsich 10 let
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    MIRIS: potom teorie musí ustoupit osobní zkušenosti;)
    BARBRA
    BARBRA --- ---
    YMLADRIS: Já jsem na netu kdysi našla prezentaci ve které je návod na přípravu různých produktů tak se to třeba bude hodit, já sama jsem vyráběla podle návodu tinkturu

Lecebne_pripravky z konopí.ppt (286208 B)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam