• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    DAW
    DAW --- ---
    HANZEL: Anebo ten olej? snese to? nezačne žluknout?
    HANZEL
    HANZEL --- ---
    KUATO: nemam s tim moc zkusenost, ale nebude prime slunecni svetlo degradovat obsazene aktivni latky???
    KUATO
    KUATO --- ---
    DAW: ja ted delam v extrapan. oliv. oleji maceraty z bile lilie, trezalky a kadidla a mesic na slunci a uz bych rekl, ze hotovo. u vseho patrna zmena barvy, intenzivne vune, u kadidla i hustota. takze si dovoluji doporucit 4-6 tydnu na slunci v uzavrene sklenici :o)
    DAW
    DAW --- ---
    KUATO: To asi jo.. ale netuším jaká je maximální teplota, kterou dlouhodobě snese panenskej olej, aby si přesto uchoval svoje vlastnosti. Ale je fakt, že každej stupeň navíc to pomůže urychlit.
    KUATO
    KUATO --- ---
    DAW: myslis, ze by to nemohla postavit nekam do tepla? na slunicko treba? kdyz pouzije kvalitni olej (treba olivac panensky), tak by to mohlo snest, ne? a vyrazne by to mohlo zkratit dobu potrebnou pro maceraci.
    DAW
    DAW --- ---
    RBLS: Mýdla zatím neumím, ale až vyzkoušíš tak nám prosím napiš jaká je teorie a praxe.
    Co se týká oleje, tak ano, je to možné, ale měj na paměti, že pokud nechceš olej žádným způsobem zahřívat/vařit, tak tomu musíš dát hodně času. Určitě nejdřív rostlinný materiál dekarboxiluj a poté rozdrob na co nejmenší kousíčky. Do oleje dávej teprve až tenhle prášek. I po takovéto přípravě počítej s tím, že louhování za studena bude vyžadovat několik měsíců. Osobně bych tomu dal minimálně půl roku. Čas od času protřepat.
    RBLS
    RBLS --- ---
    jak vyrobit konopný olej? Stačilo by kdybych v olivovém oleji nějaký čas louhovala palice?
    chci se pustit i do výroby konopných mejdýlek, má s tim někdo zkušenost?
    FUNLOCO
    FUNLOCO --- ---
    Can­nafest 2010 je první ročník největšího mezinárodního konopného veletrhu v České republice, který proběhne v Praze na Výstavišti Incheba Holešovice 19. – 21. listopadu 2010.

[ Mezinárodní konopný veletrh Cannafest 2010 / vystavagallery show / 19.11.2010 / CR - Praha - Praha - Průmyslový palác na Výstavišti ]

HANZEL
    HANZEL --- ---
    DAW
    DAW --- ---
    Tak jsem zrealizoval tu konopnou mast s aloe vera. Dělal jsem to přesně podle dříve uvedeného receptu a fungovalo to všechno docela dobře. Zatím ještě čekám na konkrétní ohlasy, jestli je lepší s aloe než bez. Taky jsem do ní dal propolis a ten tomu fakt dost pomoh. Mast je s propolisem mnohem lepší, je vláčnější a místo mastné pokožky zůstává pokryta voskovým filtrem, což vytváří příjemnější pocit.
    Jediný velký problém s tou aloe vera byl ten, že se při výrobě ztratí až polovina vstupního objemu masti. Zůstane prostě navázaná na pevné zbytky z rostliny, které se po zcezení dají používat jen pár dní, než se začnou rozkládat. Zbytek masti po zcezení se zatím zdá být normálně trvanlivý.. tomu pomáhá i příměs esenciálních olejů a toho propolisu.
    Takže celkově: jestli nebude tahle mast superskvěle hojivá, rozpoznatelně víc než samotná konopná mast, tak se ani nevyplatí jí vyrábět, protože se při výrobě ztratí skoro polovina vstupní konopné masti.
    JIRKA125
    JIRKA125 --- ---
    MORPHLER: Tak ja jenom rikam, to co vim a klidne priznam, ze si tim moc jisty nejsem. Akorat to nemam od jedne pani, ale od jednoho tatera :-)

A ten zbytek co jsi psal, se klidne muze stat. Zalezi to akorat na lidech, kteri travu konzumuji.
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    JIRKA125: to je ale uroven jedna pani povidala. predpokladam, ze kdyby to bylo obvykle, nektera literatura by to zminila.

"se rika" mam nejradeji
    ... taky se rika, ze huleni vede k tvrdym drogam... ze se ti po nem upece mozek a ze po nem budes nasilny vrah...
    JIRKA125
    JIRKA125 --- ---
    CLOVICEK: Já to slyšel o obojím, ale nikdy jsem to neověřoval.
    CLOVICEK
    CLOVICEK --- ---
    JIRKA125: to si pletes s alkoholem
    JIRKA125
    JIRKA125 --- ---
    MORPHLER: Tak tím, že nemá vliv na srážlivost krve, bych si nebyl úplně jistý. Vím, že se říká, že by člověk neměl hulit před tím, než si nechá dělat kérku, protože to potom zbytečně moc krvácí :-)
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    ANDREW23: co to je za dotaz? jestli chces lekarskou odpoved, tak skoro kazdy doktor ti rekne, ze by ses mel huleni vyvarovat. tecka. :) ti osvicenejsi muzou pridat ze vaporizovane neskodi a ze u nekterych chorob je to (vaporizovane ci v jidle) vhodny lek.

ale jinak imho nevidim duvod. huleni na srazlivost krve vliv asi nema (nikde jsem se nesetkal s tim, ze by to nekdo popisoval a to se o to dost zajimam) a ackoli to nemam nijak potvrzene, totez si myslim i o interakci huleni s anopirinem. nicmene kazdy jsme jiny a cokoli muze zareagovat ruzne, takze je to stejne na tobe.. zkus a uvidis jak se budes citit .)
    ANDREW23
    ANDREW23 --- ---
    ahoj. mám zlomenou zánártní kůstku a dostal sem anopirin proti srážení krve. měl bych se hulení teď vyvarovat?
    HLEN
    HLEN --- ---
    HATORI: Howard Marks je celkove docela pohodovej typek ... doporucuju knizku
    CLOVICEK
    CLOVICEK --- ---
    MAESTRO_007: urcite ano, das tam toho podstatne vice, ale moc velky rozdil v tom nevidim (koncentrace uz zalezi na pomeru)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam