• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    FUNLOCO
    FUNLOCO --- ---
    Zdravím. Legalizace.cz začíná od poloviny září vydávat časopis LEGALIZACE. Bude distribuovaný v České republice a na Slovensku v široké síti growshopů a dalších míst. Je zdarma a světlo světa spatří už příští týden.

Ale proč to píšu. Stále hledáme redaktory, kteří by měli zájem pro nás psát články o všem možném týkajícím se konopí - léčba, legislativa, technické využití, výzkum, kauzy, pěstování, kultura aj. Samozřejmě za každý text, který využijeme v magazínu nebo na stránkách legalizace, zaplatíme. Zájemci prosím pište na redakce@legalizace.cz. Moc dík
    BUCI
    BUCI --- ---
    MIRIS: taky myslim..
    INXS
    INXS --- ---
    dík :)
    DAW
    DAW --- ---
    INXS: No je fakt, že se dělaj i přípravky bez THC a CBD, ale to taky hodně záleží na co to člověk potřebuje. Pochybuju, že by ti bez těchto látek pomohly např. na bolest při rakovině. Nebo na snížení napětí u parkinsona.. A pak samozřejmě platí, že čím líp to funguje na zhulení, tím líp to funguje i jako medicína = nechat to hezky pěkně dozrát a beze spěchu nasušit.
    INXS
    INXS --- ---
    DAW: nemam problém s pěstováním, ale s tim, že nevyužívám marihuanu jako lék, takže nevim, jak to funguje

fungují teda pouze dozrálé produkty?
    DAW
    DAW --- ---
    INXS: můžu ti dát sklenici rozdrolených zbytků palic a vrcholovejch lístků z loňska. Je to furt docela dobrý, ale spíš na vaření a masti, ne na kouření. O pěstování si ale něco přečti, nebuď líná, však ono se ti to bude hodit :)
    INXS
    INXS --- ---
    ahoj,

kamarádce umírá babička na rakovinu, poprosila mě o listy a palice. leč já to nemam vůbec dozrálý (ještě tak min. měsíc a pul do sklizně) bude to vůbec fungovat? netušim, co je za učinnou léčebnou látku, estli thc bo něco jinýho a vůbec se mi nechce to někde googlit. díky za odpověd
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    MIRIS: je to fake :((

ale Vencovi to s tim brkem slusi co ? .)
    KRKAVEC
    KRKAVEC --- ---
    Klaus s brkem :DD
    BRANA
    BRANA --- ---
    Zastánci legalizace se dočkali

Praha - Prezident Václav Klaus dnes vystoupil s prohlášením, že není již dále možné kriminalizovat nemocné ale i rekreační uživatele marihuany v Čechách. Václav Klaus také prohlásil, že hledá odborníka na marihuanu a to nejen pro svou soukromou zahrádku ale pro celý národ.
    "S konečnou platností vyhlašuji legalizaci marihuany v Čechách, jakožto výrazně léčivé byliny používané od nepaměti a učiním tak přítrž veškerému tmářství pod trestem odnětí svobody až na deset let"
    řekl pro ČT navzdory lobby farmaceutických koncernů prezident ČR Václav Klaus.

http://www.ct24.konopijelek.cz/70560-zastanci-legalizace-se-dockali/
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    LUKASZ: Nevim jak moc si to hledal, ale http://konoptikum.eu a v pravo nahoře zadáš klíčové slovo (rakovina) a vyjedou ti nějaký články - nevim kterej konkrétně myslíš...
    LENGYANG
    LENGYANG --- ---
    HANZEL: mno ja mela masticky primo od busky a ty byly naprosto bezkonkurencni ...proto ten link
    DAW
    DAW --- ---
    MORPHLER: Hej to jsem zrovna viděl včera ve filmu :) Myslim toho holuba. (To je synchronicita panečku :)
    HANZEL
    HANZEL --- ---
    LENGYANG: dik... samo znam ;) na netu se vali hromady ruznych receptu :) slo mi predevsim o nejlepsi osobni zkusenosti z hlediska vysledneho ucinku ;)
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    MIRIS: no hlavni.. holub ktery dostane zradlo (funguje to) pote co udela nejaky nahodny ukon zakonceny efektivnim ukonem, dela pak ten nahodny uz porad v domeni ze prave tim to zradlo privolava...

...mi to funguje i bez toho ulezeni a zplesniveni... nemuzu ale porovnat, jestli stejne jako s nim...

pro me je spis hlavni abych nedelal jak holub zbytecnou praci navic.
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    re mast: muze mi nekdo z chmickeho hlediska vysvetlit vyznam tohoto?:
    "vytlačit vodu, dobře prohníst a natlačit do širší nádobky s volnějším uzávěrem a nechat v temnu proležet tak dlouho, až se na povrchu vytvoří plíseň a uvnitř dojde k alkoholovému kvašení (2-3 týdny)
    k uleželé směsi přidat druhou polovinu vazelíny, rozpustit vše v hrnci, vařit tak dlouho, dokud se z ní uvolňuje nepříjemný zápach po kvašení (asi 15-30 minut, ale časové údaje závisí na celkovém vyráběném množství), a přecedit přes hrubší cedník"
    (http://www.bushka.cz/ganjaweb/mast.html)

osobne varim s malem vody v radne propranem listi tak 3 hodiny s michanim na 85 stupnu. pak to hned precedim a po ztuhnuti oddelim. nic vic... (ted jsem na posledni davce pridal k listi trochu maty)
    FUNLOCO
    FUNLOCO --- ---
    Legalizace.cz hledá redaktory!

Legalizace hledá redaktory. Hledáme autory, kteří se vyznají v pěstování konopí. Dále hledáme lidi se zájmem a legislativu a vývoj zákonů v jednotlivých zemích. Sbíráme data o léčebném využití konopí a to jak z výzkumů, tak z přímých svědectví pacientů. Zajímá nás i průmyslové využití technického konopí. Je možné psát také o kultuře. Práce je placená od počtu znaků. Vaše příspěvky posílejte na zbynek@legalizace.cz
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam