• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    Budu ráda, když sem budete házet odkazy na studie, recepty atd. Dík :) Nástěnka je dočasně nefunkční, protožeji nějaký dobrák celou smazal!!!! Zatím používejte filtr
    Hledáme dopisovatele pro portál http://www.legalizace.cz . Kdo by měl zájem napsat článek o léčebném využití marihuany (eventuleně psaní i na jiná témata), kontaktujte ID FUNLOCO do pošty, diky :)
    KJL vstává z popela
    Recepty a e-shop Medigrower- odkaz na web
    Co vše lze léčit konopím? Odkaz na web
    rozbalit záhlaví
    DAW
    DAW --- ---
    INXS: No je fakt, že se dělaj i přípravky bez THC a CBD, ale to taky hodně záleží na co to člověk potřebuje. Pochybuju, že by ti bez těchto látek pomohly např. na bolest při rakovině. Nebo na snížení napětí u parkinsona.. A pak samozřejmě platí, že čím líp to funguje na zhulení, tím líp to funguje i jako medicína = nechat to hezky pěkně dozrát a beze spěchu nasušit.
    INXS
    INXS --- ---
    DAW: nemam problém s pěstováním, ale s tim, že nevyužívám marihuanu jako lék, takže nevim, jak to funguje

fungují teda pouze dozrálé produkty?
    DAW
    DAW --- ---
    INXS: můžu ti dát sklenici rozdrolených zbytků palic a vrcholovejch lístků z loňska. Je to furt docela dobrý, ale spíš na vaření a masti, ne na kouření. O pěstování si ale něco přečti, nebuď líná, však ono se ti to bude hodit :)
    INXS
    INXS --- ---
    ahoj,

kamarádce umírá babička na rakovinu, poprosila mě o listy a palice. leč já to nemam vůbec dozrálý (ještě tak min. měsíc a pul do sklizně) bude to vůbec fungovat? netušim, co je za učinnou léčebnou látku, estli thc bo něco jinýho a vůbec se mi nechce to někde googlit. díky za odpověd
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    MIRIS: je to fake :((

ale Vencovi to s tim brkem slusi co ? .)
    KRKAVEC
    KRKAVEC --- ---
    Klaus s brkem :DD
    BRANA
    BRANA --- ---
    Zastánci legalizace se dočkali

Praha - Prezident Václav Klaus dnes vystoupil s prohlášením, že není již dále možné kriminalizovat nemocné ale i rekreační uživatele marihuany v Čechách. Václav Klaus také prohlásil, že hledá odborníka na marihuanu a to nejen pro svou soukromou zahrádku ale pro celý národ.
    "S konečnou platností vyhlašuji legalizaci marihuany v Čechách, jakožto výrazně léčivé byliny používané od nepaměti a učiním tak přítrž veškerému tmářství pod trestem odnětí svobody až na deset let"
    řekl pro ČT navzdory lobby farmaceutických koncernů prezident ČR Václav Klaus.

http://www.ct24.konopijelek.cz/70560-zastanci-legalizace-se-dockali/
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    LUKASZ: Nevim jak moc si to hledal, ale http://konoptikum.eu a v pravo nahoře zadáš klíčové slovo (rakovina) a vyjedou ti nějaký články - nevim kterej konkrétně myslíš...
    LENGYANG
    LENGYANG --- ---
    HANZEL: mno ja mela masticky primo od busky a ty byly naprosto bezkonkurencni ...proto ten link
    DAW
    DAW --- ---
    MORPHLER: Hej to jsem zrovna viděl včera ve filmu :) Myslim toho holuba. (To je synchronicita panečku :)
    HANZEL
    HANZEL --- ---
    LENGYANG: dik... samo znam ;) na netu se vali hromady ruznych receptu :) slo mi predevsim o nejlepsi osobni zkusenosti z hlediska vysledneho ucinku ;)
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    MIRIS: no hlavni.. holub ktery dostane zradlo (funguje to) pote co udela nejaky nahodny ukon zakonceny efektivnim ukonem, dela pak ten nahodny uz porad v domeni ze prave tim to zradlo privolava...

...mi to funguje i bez toho ulezeni a zplesniveni... nemuzu ale porovnat, jestli stejne jako s nim...

pro me je spis hlavni abych nedelal jak holub zbytecnou praci navic.
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    re mast: muze mi nekdo z chmickeho hlediska vysvetlit vyznam tohoto?:
    "vytlačit vodu, dobře prohníst a natlačit do širší nádobky s volnějším uzávěrem a nechat v temnu proležet tak dlouho, až se na povrchu vytvoří plíseň a uvnitř dojde k alkoholovému kvašení (2-3 týdny)
    k uleželé směsi přidat druhou polovinu vazelíny, rozpustit vše v hrnci, vařit tak dlouho, dokud se z ní uvolňuje nepříjemný zápach po kvašení (asi 15-30 minut, ale časové údaje závisí na celkovém vyráběném množství), a přecedit přes hrubší cedník"
    (http://www.bushka.cz/ganjaweb/mast.html)

osobne varim s malem vody v radne propranem listi tak 3 hodiny s michanim na 85 stupnu. pak to hned precedim a po ztuhnuti oddelim. nic vic... (ted jsem na posledni davce pridal k listi trochu maty)
    FUNLOCO
    FUNLOCO --- ---
    Legalizace.cz hledá redaktory!

Legalizace hledá redaktory. Hledáme autory, kteří se vyznají v pěstování konopí. Dále hledáme lidi se zájmem a legislativu a vývoj zákonů v jednotlivých zemích. Sbíráme data o léčebném využití konopí a to jak z výzkumů, tak z přímých svědectví pacientů. Zajímá nás i průmyslové využití technického konopí. Je možné psát také o kultuře. Práce je placená od počtu znaků. Vaše příspěvky posílejte na zbynek@legalizace.cz
    HANZEL
    HANZEL --- ---
    jinac kdyz uz jsme u toho... testoval jsem vyrobu ruznych masti... zajimalo by me ktery recept se vam osobne osvedcil jako top... mam ted v planu zas neco udelat a zkusil bych neco noveho :)
    KUATO
    KUATO --- ---
    o kvalitu oleje bych se nebal, o degradaci obsazenych latek..nevim. nicmene mam zkusenost, ze treba extrakty, ktere jsem delal a ktere jsem vystavil na nejakou dobu (nekolik tydnu) na slunce, tak na kvalite spise ziskaly - zlepsila se barva (zcervenaly), zjemnila vune, pribyl takovy "medovy" ocas. osobne bych se toho nebal.
    DAW
    DAW --- ---
    HANZEL: Anebo ten olej? snese to? nezačne žluknout?
    HANZEL
    HANZEL --- ---
    KUATO: nemam s tim moc zkusenost, ale nebude prime slunecni svetlo degradovat obsazene aktivni latky???
    KUATO
    KUATO --- ---
    DAW: ja ted delam v extrapan. oliv. oleji maceraty z bile lilie, trezalky a kadidla a mesic na slunci a uz bych rekl, ze hotovo. u vseho patrna zmena barvy, intenzivne vune, u kadidla i hustota. takze si dovoluji doporucit 4-6 tydnu na slunci v uzavrene sklenici :o)
    DAW
    DAW --- ---
    KUATO: To asi jo.. ale netuším jaká je maximální teplota, kterou dlouhodobě snese panenskej olej, aby si přesto uchoval svoje vlastnosti. Ale je fakt, že každej stupeň navíc to pomůže urychlit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam