• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    JAHRIDER
    JAHRIDER --- ---
    RBLS:
    vem je urco v sobotu do ostravy. a pokud mas vic veci z konopi urco tez.
    jinak dobra prace .)
    RBLS
    RBLS --- ---
    moje DIY konopná mejdýlka. Nevim jestli budou mít nějaký účinek na pokožku, ale aspoň jako pěkný dárek
    http://img191.imageshack.us/img191/2527/pc161971.jpg
    WERUMI
    WERUMI --- ---
    SCHIFFI: jehee, to mě nějak nenapadlo hledat přímo takto... Dík!!
    :)
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    bo projet tu [ vaporizery ]
    JAHRIDER
    JAHRIDER --- ---
    WERUMI:
    v growshopech vapiky pujcujou. doporucuji prvne pujcit, vyzkouset a naskedne teprve koupit ten co nejvic vyhovuje pripadne...
    WERUMI
    WERUMI --- ---
    WIIT: ok, díky
    představovala jsem si trochu levnější...
    ale tak uvidíme no..
    WIIT
    WIIT --- ---
    WERUMI: mám zkušenosti jenom s tímhle a jinej bych nebral.
    volcano
    WERUMI
    WERUMI --- ---
    tak ještě o jednu radu nebo spíš doporučení bych vás poprosila... Ná základě mého předchozího dotazu a následně doporučení od TIMUREK:
    zkusíme i vaporizovat - doporučte prosím někdo vaporizér. Zkušenos s tím nemám, koukala jsem ty udělátka/přístroje se celkem liší, i v ceně.. Takže na takovéto domácí použití, asi ne uplně pravidelně, spíš za účelem té léčby - máte někdo prosím tip???

Předem moc díky, dám snad už pokoj :)
    WERUMI
    WERUMI --- ---
    SCHIFFI:
    TIMUREK:
    díky!
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    WERUMI: Osobně bych doporučil večer před spaním piškot s fénixovou slzou, a při ataku vaporizovat. Ono než to ze žaludku dojde k nervům, trvá to celkem dlouho.
    WERUMI
    WERUMI --- ---
    ahoj
    moc se omlouvám, jestli už podobný dotaz byl nebo tak něco..
    Již několik let nejsem aktivní po/uživatel marihuany ani jiných podobných produtků, vaření z konopí jsem zkoušela, ale tak trochu za jiným účelem.. mno, zkrátka, potřebuju poradit.
    Jde o osobu mě velmi blízkou, která má roztroušenou sklerózu. Chceme zkusit tuto zázračnou rostlinku a začít konzumovat - zkusila bych pro začátek máslo. Je tu někdo, kdo je schopen adekvátně poradit, jak na to? Kolik čeho, množstí, jak dlouho/kolikrát vařit???
    Jde čistě jen o ty léčivé účinky. Nechci, aby ten člověk byl zmaštěnej (nebo jen minimálně :)) a v žádném případě nechci, aby tomu člověku bylo zle (ať už fyzicky či psychicky)
    Zkušenosti s trávou nemá, je to člověk kolem 40ti let..
    Pochopitelně je mi jasné, že na každýho tohle působí jinak, je to individuální kolik čeho atp, ale pro začátek mi postačí alespoň "nástřel" jak se toho chopit..

Moc díky všem za případné rady, odkazy..
    FUNLOCO
    FUNLOCO --- ---
    Zdravim. Stale a asi vzdy budeme hledat zajemce, kteri radi a bez obav pisi o konopne problematice (legislativa, lecebne vyuziti a vyzkum, technika, kauzy, recepty aj)

Pokud ma nekdo z vas chut stat se radaktorem casopisu Legalizace, stalejsim i obcasnym, napiste nam prosim na mail redakce@legalpub.cz

Kdo jeste nevidel, posledni cislo ke stazeni zde
    http://magazin.legalizace.cz/download/legalizace01.pdf

Legalizaci zdar
    HLEN
    HLEN --- ---
    TIMUREK: tohle mi prislo vubec zajimavy ...vetsina tezkejch hulicu (vcetne me) jsou hubeny lidi ....pritom mam dny kdy jenom hulim a zeru a nepriberu ani kilo ...
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    Zvláštní věc - vždycky jsem si myslel že konopí povzbuzuje chuť k jídlu, a ukazuje se, že se s jeho pomocí dá i hubnout. Záleží na dávkování, sepsal jsem to ve článku http://medigrower.cz/lecive-ucinky-konopi pod heslem Obezita.
    OPADEMON
    OPADEMON --- ---
    dík za info, příští týden na tom začnu makat a docela na to už těším. Možná ještě zkusím variantu s včelím voskem nebo propolisem. o výsledky se samo podělím.
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    DAW: Možná to chtělo spíš přidat přímo nějaký druh výtažku z aloe místo samotný celý aloe? :)
    DAW
    DAW --- ---
    OPADEMON: Ahoj, ta mast s aloí co jsem dělal nebyla nijak zvlášť skvělá.. fungovala úplně stejně jako bez aloe. Navíc má o dost kratší trvanlivost. Třeba se ti podaří vyrobit jí líp.. každopádně je to zajímavej experiment pro člověka, kterýho tyhle věci baví.
    ZRIZENEC
    ZRIZENEC --- ---
    TIMUREK: tak to je jina, pak alle zalezi jesli ma aloe stejny pozadavky jako jiny, v growboxu pestovatelny rostliny.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam