• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    Budu ráda, když sem budete házet odkazy na studie, recepty atd. Dík :) Nástěnka je dočasně nefunkční, protožeji nějaký dobrák celou smazal!!!! Zatím používejte filtr
    Hledáme dopisovatele pro portál http://www.legalizace.cz . Kdo by měl zájem napsat článek o léčebném využití marihuany (eventuleně psaní i na jiná témata), kontaktujte ID FUNLOCO do pošty, diky :)
    KJL vstává z popela
    Recepty a e-shop Medigrower- odkaz na web
    Co vše lze léčit konopím? Odkaz na web
    rozbalit záhlaví
    PINDRUSHEE
    PINDRUSHEE --- ---
    FERDA: S tou ajurvedskou medicínou je skvělej nápad, ale mě šlo spíš o zkvalitnění konce života, aby mohl jíst a tak. Tam už o nějaké léčbě nemůže být řeč.. A nevím jestli se nepletu, ale tahle medicína je spíše na dlouhodobé léčení..Ale stejně dík
    FERDA
    FERDA --- ---
    PINDRUSHEE: fenixovy slzy, co znam lidi, kteri to vyrabi, tak vetsinou pro lidi s velkyma fyzickyma potizema ... roztrousena skleroza a spol.
    nejde o ten ucinek pro ktery se to kouri, jde hlavne o ucinek zdravotni
    nejlepe sehnat co nejsilnejsi a podavat pravidelne

co se tyce zkusenosti tak mam mladeho kamarada, ktery se velmi rychle preorientoval z chemickych leku na bazi fenixovych slz a stav se mu zlepsuje (roztrousena skleroza)

dale at Vas pan otec vyzkousi nektere z bylin z jizni ameriky, nebo ajurvedskou medicinu
    nemusi se omezovat pouze na marihuanu

ajurvedska medicina se da nejlepe sehnat primo importem z indie, existuji na to stranky, nebo samozrejme zprostredkovane prez ceske prodejny, tak samo lecive byliny viz treba vegetalismus.cz

btw. nektere odrudy lecivych bylin zdaleka se daji jiz pestovat i zde
    MIK23
    MIK23 --- ---
    extrakt zkouset po malinkejch davkach (pul zrna ryze) a nebude vic mimo nez po tech vecech na uklidneni co bere.jinak nechapu ze se nekdo boji ''stavu'' po aplikaci marihuany a pritom bere prasky na uklidneni....
    DAW
    DAW --- ---
    PINDRUSHEE: jedině ještě mě napadá zkusit hodně koncentrovanej extrakt, ten totiž paradoxně zmašťuje mnohem míň, než kdejaká venkovská kytka.. je to trochu jinej stav zhulenosti, takovej čistší.. a člověku mnohdy ani nepříde, že je vůbec zhulenej..
    DAW
    DAW --- ---
    PINDRUSHEE: no.. jak myslí no.. ale stejně nechápu, proč se tomu tak brání..
    PINDRUSHEE
    PINDRUSHEE --- ---
    DAW: No tak to nevim jak by se mu to líbilo, když se nemůže hýbat a artikulovat. Každopádně už hulil když byl zdravej, takže teď rovnou řekl že zhulenej bejt nechce...
    DAW
    DAW --- ---
    Zmaštění se neboj.. z toho se člověk vyspí.. osobně bych to aspoň vyzkoušel.. normálně bych mu ubalil jointa..
    PINDRUSHEE
    PINDRUSHEE --- ---
    No táta dříve občas hulil, ale jen příležitostně. Má Multisystémovou Atrofii. To je něco jako R. skleroza ale je to o dost vzácnější a rychlejší... Právě že jsem slyšela že po výtažku se člověk cítí dost mimo. Poslední dobou hrozně hubne a nemá chuť k jídlu, což je součást té nemoci. Tak mě napadlo že by měl alespoň chuť k jídlu, ale vím že by nezvládl žádnej "stav", nejspíš bere i něco na uklidnění, aby se stím snáze vyrovnal, ale nejsem si úplně jistá... Už dříve jsem sháněla výtažek ale jak říkám, dost lidí mě od toho odrazovalo kvůly tomu zmaštění...Jinak dík za info :-)
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    A co Vašemu otci prosím je? Klidně do pošty., jestli chcete..
    Jinak toho zmašťovacího stavu se zase tolik bát nemusíte, aby jste nemohli vyzkoušet kvůli tomu případně účinnou léčbu. Můj otec byl také vážně nemocný a po výtažku psychycky i fyzicky úplně pookřál, začal dělat vtípky a chtělo se mu i vylézt z lůžka...
    To samé platí i o bratránkově dědovi, kterému už lékaři nechtěli nasadit ani chemoterapii, že je to zbytečné.. Bratránek mu bohužel život nezachránil, ale prý mu ho rozhodně prodloužili a hlavně zkvalitnili! Neměl bolesti, chtěl si zase povídat a atd.. Na bolest zabírá výtažek neskutečně i u mého otce (stále nemá v pořádku žaludek, protože nemohl přes měsíc jíst). Na bolest, psychyckou pohodu a uvolnění si nemůže otec výtažek vynachválit... A to ani jeden z těchto lidí neměli s konopím dříve zkušenosti.
    PINDRUSHEE
    PINDRUSHEE --- ---
    Potřebuju poradit. Můj otec je vážně nemocný a chtěl zkusit konopí, ale problém je že nevíme jak ho užívat aby ho to nezmastilo ale zároveň léčilo...Je už tak dost mimo, nemůže ovládat nohy, ruce, ústa, takže kdyby ho to zmastilo tak mu bude hrozně...Díky za radu.
    OKUYANA23
    OKUYANA23 --- ---
    Na bolest vsech svalu a kloubu:
    konopny prasek - rozdrtit palicky na velice jemny prach, pridavat na spicku noze do kazdeho jidla
    konopna mast - mazat jednou za den, nejlepe pred spanim, protoze kdyz je silna, muze ovlivnit vnimani, napr. pri rizeni...
    snad pomohlo:D
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    OTZ: Od Dvořáka nedostaneš žádnou radu a ani jeho vysvětlení jednoho jeho komentáře zadarmo. Je schopen poslat nemocnýho člověka s žádostí o pomoc úplně do hajzlu.. Pokud nejsi jeho pacient a neplatíš mu docela vatu, tak si v háji.. Navíc je jeho výtažek prý docela dost málo procentní..
    Jak říká Jahrider.. Bayer a Romsy, kteří spolupracují s Rickem je ta správná volba. Jsem s nimi v kontaktu a vždy mi bez problému poradili i pomohli. Za to jim patří můj obrovský dík.
    JAHRIDER
    JAHRIDER --- ---
    MIRIS:
    napis me do zprav dam ti nejake kontakty. jinak nejlepe asi pres Ricka Simpsona, potazmo Bayer a Romsy....
    OTZ
    OTZ --- ---
    DUHOS: já s tím zkušenosti nemám..každopádně jako vodítko při výrobě by snad stránky mohly pomoct
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    OTZ: Tak pana Dvořáka bych snad pro tyto případy ani nezmiňoval jako nějakou záchranu.. Vážim si jeho práce, ale jeho jednání s nemocnými lidmi je otřesný..
    MIRIS: PM
    OTZ
    OTZ --- ---
    MIRIS: a pana Dušana Dvořáka znáš? a jeho konopnou apatyku

Konopná apatyka Královny koloběžky první | Konopí je lék konopí léčba | konopím
    http://konopijelek.eu/konopi-je-lek/konopna-apatyka-kralovny-kolobezky-prvni/
    PSYCHOPATICK
    PSYCHOPATICK --- ---
    Určitě znáte i přesto to sem hodím : http://www.mastickar.eu/
    OTZ
    OTZ --- ---
    Marijuana might cause new cell growth in the brain [Brány vnímání]
    http://news.branyvnimani.cz/?article_id=11402
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    Konopí zachránilo autismem postiženého Joeyho a zlepšilo jeho dosavadní život
    Konopí zachránilo autismem postiženého Joeyho a zlepšilo jeho dosavadní život | Konopí jako lék
    http://www.konopijakolek.cz/2011/06/konopi-zachranilo-autismem-postizeneho-joeyho-a-zlepsilo-jeho-dosavadni-zivot/
    WIPER
    WIPER --- ---
    VITEX: v tom clanku v komentarech nekdo zminuje United States Patent 6,630,507

Cannabinoids as antioxidants and neuroprotectants
    Cannabinoids have been found to have antioxidant properties, unrelated to NMDA receptor antagonism. This new found property makes cannabinoids useful in the treatment and prophylaxis of wide variety of oxidation associated diseases, such as ischemic, age-related, inflammatory and autoimmune diseases. The cannabinoids are found to have particular application as neuroprotectants, for example in limiting neurological damage following ischemic insults, such as stroke and trauma, or in the treatment of neurodegenerative diseases, such as Alzheimer's disease, Parkinson's disease and HIV dementia. Nonpsychoactive cannabinoids, such as cannabidoil, are particularly advantageous to use because they avoid toxicity that is encountered with psychoactive cannabinoids at high doses useful in the method of the present invention

V textu se snazi patentovat nepsychoatkivni cannabidoil, ale v textu mnohokrat zminuji ze totozne ucinky ma i THC, jen ma pro farmaceuticke firmy ty nezajimave vedlejsi psychoaktivni ucinky....

...
    The following examples show that both nonpsychoactive cannabidiol, and psychoactive cannabinoids such as THC, can protect neurons from glutamate induced death, by a mechanism independent of cannabinoid receptors. Cannabinoids are also be shown to be potent antioxidants capable of preventing ROS toxicity in neurons.
    ...
    THC, the psychoactive principle of cannabis, also blocked glutamate neurotoxicity with a potency similar to cannabidiol. In both cases, neuroprotection is unaffected by the presence of a cannabinoid receptor antagonist. These results therefore surprisingly demonstrate that cannabinoids can have useful therapeutic effects that are not mediated by cannabinoid receptors, and therefore are not necessarily accompanied by psychoactive side effects. Cannabinoids also acts as an anti-epileptic and anxiolytic, which makes it particularly useful in the treatment of neurological diseases in which neuroanatomic defects can predispose to seizures (e.g. subarachnoid hemorrhage).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam