• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    Budu ráda, když sem budete házet odkazy na studie, recepty atd. Dík :) Nástěnka je dočasně nefunkční, protožeji nějaký dobrák celou smazal!!!! Zatím používejte filtr
    Hledáme dopisovatele pro portál http://www.legalizace.cz . Kdo by měl zájem napsat článek o léčebném využití marihuany (eventuleně psaní i na jiná témata), kontaktujte ID FUNLOCO do pošty, diky :)
    KJL vstává z popela
    Recepty a e-shop Medigrower- odkaz na web
    Co vše lze léčit konopím? Odkaz na web
    rozbalit záhlaví
    LIESKO_VEC_
    LIESKO_VEC_ --- ---
    MIK23: a proc by to smysl mit nemelo? Mne to mnozstvi staci. Jinak dite neni hyperaktivni a vek uz na to ma.
    IRO
    IRO --- ---
    MIK23: je otázka, jestli je ta hyperaktivita plus nebo mínus.. zas bych to nebral jako nemoc, ale jako příležitost pro to dítě :) jinak raději samozřejmě nehulit.. :)
    MIK23
    MIK23 --- ---
    LIESKO_VEC_: a smysl toho dat si 2-3 sluky jednou za mesic? cetla si nekdy o tom jak se to na detech podepisuje? hyperaktivitou v pozdejsim detskem veku.okolo 5ti let a vys.
    je jasny ze tech par prdu by vliv mit nemelo,ale stoprocentne bych to netvrdil,nehlede na riziko ktere naznacuje IRO :))
    IRO
    IRO --- ---
    LIESKO_VEC_: s tím bych souhlasil, jen aby se to nezvrhlo v řádnou zhulovačku.. i když osobně si myslím, že to tomu dítěti neudělá nic.. :-)
    LIESKO_VEC_
    LIESKO_VEC_ --- ---
    FLOW: pokud si das trosku jednou za mesic, tak zadne prime nasledky zpusobujici vycitky svedomi na cely zivot 'bohuzel' nenaleznes ;)
    Kourila jsem m. po pul roce asi tak 1 za mesic (ale velmi malo, asi 2-3 sluky) a dite je naprosto skvele a zdrave.
    FLOW
    FLOW --- ---
    ja to chtela jeste probrat s vice lidma, nebyla sem si jista.. urcite radsi vydrzim, nez abych si pak neco vycitala cely zivot.. :-( diky:-)
    LIESKO_VEC_
    LIESKO_VEC_ --- ---
    FLOW: Predpokladam, ze mas tak 6 mesicni dite, pokud kojis vecer a apak az rano ... mozna jeste vydrzis? ;)
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    Flow: Cetl jsem, ze v materskem mlece se canabinoidy vyskutuji docela hojne, Tak si myslim, ze by v tom problem byt vubec nemel, ale znas to... Kdyz vydrzis, tak tim urcite nic nezkazis.. :)
    MIK23
    MIK23 --- ---
    FLOW: jeste vydrz hele dokud kojis
    FLOW
    FLOW --- ---
    ahojte, nevim, jestli se to sem uplne hodi, ale mam dotaz ohledne marihuany a kojeni. THC se v tele drzi nekolik dni, ovsem ne to aktivni, stejne si nejsem jista, jestli si muzu dat vecer brcko a rano kojit.
    cele tehotenstvi jsem nekourila, ale uz mam dlouhou chvili.. :-)
    diky za radu:-)
    IRO
    IRO --- ---
    JERRYGN: mi se líbí proč to podepsala :-) "TO JSEM RÁDA, ŽE MŮŽU TA PETICE PODEPSAT, " CHANTAL POULLAIN (HEREČKA).
    VITEX
    VITEX --- ---
    JERRYGN: Podepsáno, zpropagováno.
    JERRYGN
    JERRYGN --- ---
    http://www.lecebnekonopi.cz/

prosim o podpis a sireni... dekuji
    IRO
    IRO --- ---
    DUHOS: super stránky, osobní zkušenosti lidi jsou neocenitelné :-)
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    http://www.konopijakolek.cz/2011/08/crohnova-choroba-konopi-je-muj-jediny-lek-jiz-dele-nez-rok/ Tak jsem asi po tydnu dokoncil tenhle rozhovor.. Sam jsem byl v prijemnym soku z nekterych odpovedi.. :)
    FAT
    FAT --- ---
    DUHOS:
    TIMUREK:
    Díky, nejdřív zkusím tu mastičku a potom se uvidí. Na studené to nereagovalo, zatím.
    :-)
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    Jogurt od Olmy s konopným semínkem ;)

Konopné semínko v potravinách
    http://www.agronavigator.cz/service.asp?act=email&val=107441
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    FAT: Studený konopný obklady bych poradil :) Konopí, sádlo, plátěnej pytlík, mrazák.
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    Fat: Co nejsilnejsi mast!!!
    FAT
    FAT --- ---
    MIK23: Tak, tak...
    MIK23
    MIK23 --- ---
    FAT: takze to je pooperacni otok ktery nechce zplasknout?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam