• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    KUATO
    KUATO --- ---
    kdybyste nekdo mel navic par seminek z jakz takz uchazejiciho outdooroveho modelu, tak se necham rad obdarovat :o).
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    PRDELOID: to fakt netvrdim :)) jen dle mých zkušeností (viz můj posl. příspěvek) bych neřekla, že čím víc CBD, tim silnější bušení srdce (jak ty řikáš srdíčko). Píšu, že příznak boreliozy, kterým je i bušení srdce, mi ustoupil po braní CBD v dávkách, kt. jsem psala.
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    SCHIFFI: nerozumim, tvrdis ze buseni srdce spojeny s kourenim travy je priznakem boreliozy?
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    PRDELOID: myslíš jako bušení srdce? Beru druhej měsíc CBD výtažek 2 denně (začala jsem na 20, pak 30 a ted 60mg v tabletě) a večer kapu THC olej a hodně nepříjemný bušení srdce (=příznak boreliozy, na kterou to beru) ustoupilo... První dny trochu HC, ale když si tělo zvykne, cajk.
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    co ja vim, tak cim vic cbd, tim vetsi srdicko. (tim myslim jako to neprijemny infarktovy srdicko, na to ja trpim:)
    JAHRIDER
    JAHRIDER --- ---
    MIRIS:
    jo!
    JAHRIDER
    JAHRIDER --- ---
    MIK23:
    podle mych osobnich odhadu, by prave vytazek z takoveho kultivaru smncnuty vytazkem z lecive indiky, mohl byt vynikajici cestou lecby tohoto onemocneni, poskytujici zaroven dostatecnou ulevu a ´relaxaci´ pri samotnem prubehu teto lecby.
    a to neberu v potaz dalsi dostatecne ´neprobadane´ cannabinoidy, ktere na toto mohou a urcite maji vliv...
    JAHRIDER
    JAHRIDER --- ---
    MIK23:
    supr, diky moc. ale me jde spis o tu cistou informaci ohledne rakoviny plic... cim vic cbd, tim vice potalcuje metastazy, hlavne co se tyce konkretne te rakoviny plic. cetl jsem o tom par clanku a pry by to tak melo byt. tzn nejde me zas tak o ´ulevujici´ ucinek, jako spis ten lecici...
    MIK23
    MIK23 --- ---
    z dostupnejch informaci kdyz se to hodne zobecni,tak cbd je tlumici, thc lecici. samozrejme vsechny ty kanabioldy reaguji samy se sebou. napr sativex mel zezacatku jen thc a neucinkoval tolik. imho u toho raka ofiko medikalni cestou se to resi tak ze podstupujes normalne dal klasickou lecbu raka a marihuana ti pomaha od bolesti,nevolnosti,nechuti k jidlu atd. tam urcite model s cbd
    JAHRIDER
    JAHRIDER --- ---
    MIRIS:
    pry CBD modely a nasledne slzy z nich dost zabiraji na rakovinu plic. muzes potvrdit, nebo nekdo?
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    RAVNOS: imo ta alergie je z toho rostl. tuku. na bílou vazelínu údajně bývají alergické reakce, já sem zatim nic takového nezaznamenal. žlutá by měla byt hypoalergenní uplně. možu se zeptat proč ten rostlinný tuk? když je ho tam stejně enom tak aby to zašpinil?
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    MIK23: spytam sa, vyrobca je z nyxu.ale skor je to ta biela vazelina.
    MIK23
    MIK23 --- ---
    RAVNOS: lekarska vazelina je bila a zluta. na bilou jsou popsany alergicke reakce, na zlutou ne.
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    MIK23: 80/20 lekarska vazelina/rastlinny tuk,pouze konopi odroda Blueberry. koznu reakciu teraz presnejsie nepopisem, mal som to sprostredkovane.
    MIK23
    MIK23 --- ---
    RAVNOS: popis plz presneji kozni reakci. z ceho byla mast delana? zluta lekarska vazelina a pouze konopi nebo i jine byliny?
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    DUHOS: babke sa stiahol nabiehajuci zapal zily (cervenala a opuchala jej cast zily,kde sa jej v minulosti objavila tzv otvorena zila/vred) po 2-3 dnovom mazani.. mazala vzdy silnejsiu vrstvu vecer cca hodinu pred spanim.

dedo to prestal pouzivat. jak to nepomohlo hned, tak to v hlave odpisal a ja tu nie som na to, aby som nad nim stal a dohliadal, takze sa na to potom vykaslal. podla mna je totiz dolezite, to, ze pacient niecomu veri napr. masticke. no a on od toho cakal neviemco a ked sa nestal zazrak a este sa mu vyhodila alergia, tak to uplne odpisal. bohuzial.

mam este tinkturu s konopim a levandulou, uvidime. pripadne zvazujem tie fenixove slzy.
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    RAVNOS: Dost lidi by to zajimalo a ja sam moc nevim jak masticka zabira.. Co se napriklad zlepsilo, jestli trochu pomizeli, jestli ustaly problemy, ktere s tim souvisy, atd.. Jinak mel by mazat alespon 3x denne si myslim. :)
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    DUHOS: vzdy vecer. co presne by ta zaujimalo?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam