• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    BYDK: tak kolegyně o tom napíše brožuru, až bude, hodím ji sem :)
    LOPIN: na Parkinsona je ideál 15-30mg THC 2x denně... takže doporučuju udělat konop. máslo dle receptu níže s tím, že 1 koláček = 50mg a ten začít dávkovat čtvrtku 2x denně a po 14-30dnech navýšit na půlku 2xdenně.. Ideál sehnat si nějaký CBD model a ten do toho buď přimíchat bo vaporizovat...
    MEJDALEN: tento recept má tradiční využití jako obklad V PLÁTNĚ (=mast se zabalí do plátna) pro koně a neměla by se laicky vyrábět doma, protože nikdy nevíš, jaký typ plísně se tam uchytí.. může nastat chyba a pak místo pomoci člověku jen přihoršíš...
    MIK23
    MIK23 --- ---
    nenechavat zplesnivet. to je starej recept desitky let co bushka prebrala od starejch bab a trochu upravila. me vyhovuje nejlepe mopslikuv recept.je v legalizaci,na freegroweru atd
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    MEJDALEN: Fakt netuším a nepochopil jsem. Zeptej se Bushky, která je autorem tohoto genitálního nápadu: http://www.bushka.cz/
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    MEJDALEN: nikdy jsem zadne vysvetleni proc by to melo byt lepsi nevidel. sam to plesnivet nenechavam, prijde mi to nechutne a mozna i nebezpecne (buh vi jaka plisen tam vlastne roste). zduvodneni proc by se to melo nechat zplesnivet by me taky zajimalo.
    MEJDALEN
    MEJDALEN --- ---
    ahoj. Ví někdo jestli a proč je, při výrobě kon.masti, lepší to míchat při vaření i s vodou a pak nechat vytvořit plíseň a znovu uvařit? Než to několikrát převařit a nechat zchladit či jednoduše v troubě?
    IRO
    IRO --- ---
    LOPIN: ahoj, můj děda měl Parkinsona, kouřil skla a pomáhalo mu to :) smál se, pohodička. myslím, že koláčky a olej jsou ještě lepší varianta než sklo, akorát je třeba vychytat dávkování. good luck :)
    LOPIN
    LOPIN --- ---
    Ahoj, babicka ma parkinsona, ja mam v mrazaku ganja cookies a nejaky zbyly olej, myslite, ze ji to podavani v kolaccich muze pomoci? pripadne ten olej pridavat do jidla? kdyby mel nekdo nejake lepsi reseni tak uvitam, dik.
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    BYDK: nevim, zjistim- je tolik práce, že jsme se k tomuto tématu ještě s kolegyní nevrátily a taky mě to dost zajímá... ;)

Konopí není marihuana, tvrdí nemocní – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/zena/zdravi/277458-konopi-neni-marihuana-tvrdi-nemocni.html

BYDK
    BYDK --- ---
    SCHIFFI: To je dost obecne, ale zni to dobre. :) Vis o tom neco vic?
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    Marijauna Research and Online Cannabis Health Encyclopedia - Cannabis Health and Research A to Z
    http://www.cannabisresearchaz.com/
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    MIRIS: jediný co vím, tak na konopný klinice, pošta

BYDK: vědecká koordinátorka na kon.klinice trvdí,§ že konopí nějak mění polaritu buněk z negativní na pozitivní a to pak ovlivňuje dost věcí v organismu..
    BYDK
    BYDK --- ---
    TIMUREK: Tak tak. :)

Psychosomatikou se zabyva pan Hnizdil. Ale ten mam za to, ze nehuli. :D
    Jaroslav Dušek hostí MUDr.Jana Hnízdila (Divadlo Kampa: Duše K, 19.7. 2011) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=wQgPLMTVfGc

Spise jsem tim chtel naznacit, ze ganja dle meho ma lecive ucinky i v dalsich oblastech cloveka.

Vicemene by ganju mel ordinovat nekdo jako saman. :D Je to dost individualni zalezitost a nelze jen tak prijit. Jo, tady si berte pravidelne dva gramy po 12 hodinach. ( Uvadim cloveka s velkym problemem :D )

Ganja dokaze vylecit v pozitivnim slova smyslu psyche:

Cehoz je docela dobrym projevem jeden muj da se rici kamos. Vzdycky byl nervak, obcas se i popral. Pruser za pruserem uz od mala. Ted je z nej vicemene pohodar. A sam rika, ze by to mel mit normalne predepsany. :) Ten si to ordinuje sam. :)
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    BYDK: To je zajímavý zjištění. Holt lidská psyché je oblastí hluboce neprozkoumanou ... To budu muset někdy vyzkoušet :)
    BYDK
    BYDK --- ---
    TIMUREK: Hodne to zkratim. Resil jsem tlak v oku. Sel jsem sam do lesa, zapalil jointa a vydal se po ceste. Cestou se mi odehralo dost veci v hlave a par dulezitych malickosti po ceste. A kdyz jsem si to cele prehral, tak jsem si uvedomil, kde je problem.
    Vicemene je dulezite jit do onoho stavu vedomi s urcitou myslenkou, aby jste vedeli na co vlastne dostavate odpoved.
    To cela vyustilo v to, ze hodne resim urcite veci. Clovek si uvedomi na co mysli a jak. Vicemene jsem sam na sebe vytvarel tlak a ten se mi projevil tlakem v oku. Po tomto uvedomneni jsem se toho zrekl a od te doby problem s tlakem v oku nemam. A dokonce je to i lepsi v onech oblastech, ktere jsem tak resil. :D
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    BYDK: Neznám nikoho, ale zajímalo by mě to. Jaký máš zkušenosti?
    BYDK
    BYDK --- ---
    Znate nekoho, kdo se zajima o leceni cloveka pomoci marihuany, ale pomoci da se rici stylem psychosomatiky?
    Zahulis a vicemene zjistujes, jak se problem z oblasti fyzicke projevuje v oblasti psychicke. A tak dostanes se az tak hluboko, ze jsi schopen se sam vylecit. Vicemene se zmeni tvuj postoj k urcite veci. Neni to jako nejaky zazrak. :)
    Myslim, ze to lze. A mam s tim zajimavou zkusenost.

Trochu to zavani samanizmem, ale k te rostline bych pristupoval tak trochu jinak nez jen jako k nejakemu lecivemu konopi. Urcite ma taky ducha. A bylo by fajn, ji trochu pochopit, zjistit cim skutecne je. Celkove by o tom mohli vic vedet samani z Peru. Ti co pozivaji Ayahuscu. Ta je pry matkou rostlinsta a dokaze povedet i o ostatnich rostlinach jaky jsou.

Dekuji :)
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    MIRIS: na nervy CBD výtažek
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam