• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    DIRTY_GROWA
    DIRTY_GROWA --- ---
    RAVNOS:
    [ GANJA SLAMMiNG / ostatniother / 30.11.2012 / CR - Kralovehradecky kraj - Hotel Javor, Dolní Malá Úpa 128, 542 27 Trutnov, Czech Republic ]
    +
    [ GANJA SLAMMiNG / ostatniother / 30.11.2012 / CR - Kralovehradecky kraj - Hotel Javor, Dolní Malá Úpa 128, 542 27 Trutnov, Czech Republic ]

jinak pro upřesnění bych doplníl, že na akci se budou presentovat tyhle produkty a subjekty: konopáč.cz, growshop.cz, konoptikum, semenakonopí.cz, konoppná apatyka, vaporizer Puff It, atd. přesný rozpis bude do středy na webu...
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    DIRTY_GROWA: pls pls pls nonfacebook link?
    DIRTY_GROWA
    DIRTY_GROWA --- ---
    GLOKTA:
    mno já už to nekomentuju ani. jako DIY produkty mám rád, ale u toho vapolizéru to radši přenechám profíkum. navíc týpek psal že už skoro nehulí, tak to bude možná tim :D
    GLOKTA
    GLOKTA --- ---
    rofl, vaporizer ze žehličky a sklenice, to se mělo dát do ústavu vysmátejch a ne sem....
    DIRTY_GROWA
    DIRTY_GROWA --- ---
    BDOWN:
    hele je v poho, hulil jsem z něj a paráda. navíc má supr desing, si zahulíš v kině nebo kdekoli na veřejnosti a každej myslí, že máš astma a inhaluješ. a to bys s kulmou neokecal hele :))
    pokud chceš vyzkoušet, tak příští víkend bude předváděčka a možnost koupě na téhle akci (plus spousta dalších vychytávek)

http://www.facebook.com/events/126099440875917
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    PAYA_HORRORCORE: ignore, nemá smysl
    DIRTY_GROWA
    DIRTY_GROWA --- ---
    PAYA_HORRORCORE:
    jj, no a tam je pak teprava bordelu a nečistot...)
    DIRTY_GROWA
    DIRTY_GROWA --- ---
    PAYA_HORRORCORE:
    jsem tě asi špatně pochopil, teď si to čtu ještě jednou a asi jsem si to špatně vyložil. každopádně to co jsem napsal je pravda, ideální teplota pro konzumaci konopí je kolem těch 180, kdy je v kouři obaženo nejvíce učinných a nejméně škodlivých látek. při spalování se už nějaké látky ničí a degradují a vytváří se jiné nebezpečné látky.
    DIRTY_GROWA
    DIRTY_GROWA --- ---
    Jinak z tohodle jsem hulil a musim rici ze asi nej kapesni vapo na českém trhu..!
    http://www.rastafarian.cz/out/pictures/z1/img1668_1.jpg
    +
    http://www.rastafarian.cz/rastafarian-cz/Vaporizery/Vaporizer-Puff-It.html
    DIRTY_GROWA
    DIRTY_GROWA --- ---
    PAYA_HORRORCORE:
    jasny a vapolizery maj teplotu už cca od 50 proč? cece nejdřív si něco přečti a pak rozumuj. ideální teplota pro ganju je kolem 180stupnu, ale ucinne latky s uvolnuji uz od cca 140 (pro lidi co se tim leci a potrebuji nizsi teploty). 200 je takova ta idealni teplota pro klasickeho hulice, kterej tim chce nahradit treba joint...
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    CXI: kdyztak dekarboxylace
    CXI
    CXI --- ---
    PAYA_HORRORCORE: to co sinapsal je fakt blbost, slovičkaření neslovíčkaření... při 130-185 se thc odpařuje, při 190 se spaluje a pezi 108-130 se dekarboxiluje, což znamena že se nepsychoaktivni latky v konopi přemenuji na psychoaktivni
    CXI
    CXI --- ---
    dekarboxilace panove
    PRGA
    PRGA --- ---
    PAYA_HORRORCORE: tak to jo,s tim souhlasim ;) mě vyvedlo z míry to "vytváření" :) sice to možná vypadá jako slovíčkaření,ale mě to svedlo z cesty :)
    PRGA
    PRGA --- ---
    PAYA_HORRORCORE: možná sem mimo, ale nějak mi nesedí ta část věty "thc se vytváří až po zahřátí od 130 ....." jak se může vytvářet? thc v tý kytce prostě je, pokaždý může být v jinym množství, ale je tam.. a uvolňuje se v tucích, alkoholu... takže musim nesouhlasit s vytvářením při zahřátí..
    BYDK
    BYDK --- ---
    Marihuana zdarma, hlásal nápis na pytlích u silnice – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/285250-marihuana-zdarma-hlasal-napis-na-pytlich-u-silnice.html
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    MAESTRO_007: a to teda kludne aj bez toho smajla.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    TEJDEN_V_BOTE: to nejsi antichuva ale debil :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam