• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    Budu ráda, když sem budete házet odkazy na studie, recepty atd. Dík :) Nástěnka je dočasně nefunkční, protožeji nějaký dobrák celou smazal!!!! Zatím používejte filtr
    Hledáme dopisovatele pro portál http://www.legalizace.cz . Kdo by měl zájem napsat článek o léčebném využití marihuany (eventuleně psaní i na jiná témata), kontaktujte ID FUNLOCO do pošty, diky :)
    KJL vstává z popela
    Recepty a e-shop Medigrower- odkaz na web
    Co vše lze léčit konopím? Odkaz na web
    rozbalit záhlaví
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    KERB: muzu pomoct
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    KERB: phoenixtears.ca - nic lepšího asi nenajdeš. FS se sehnat dají, ale za fakt velký prachy. Já teď budu vyrábět pro sebe ...
    KERB
    KERB --- ---
    myslite ze je realny aby v dohledny dobe byly k dispozici v lekarne fenixovy slzy za prijatelnou cenu? nebo mate nekdo moznost je zprostredkovat?
    KERB
    KERB --- ---
    existuje nejaky prakticky pruvodce pro lecbu rakoviny konopim? nejaka kniha, odkaz... diky
    DIRTY_GROWA
    DIRTY_GROWA --- ---
    DUHOS:
    tak ve vytazku je alkohol odparenej, takzepohoda. ale kdyby sis ho dal do spreje tak ho musis rozredit. myslim ze v tomhle by ti pomohla Bushka. urcite to jde naredit necim, co sliznici nezdrazdi. nekdve vzadu v hlave i tusim jak se to jmenuje, ale presne to fakt nevim..)
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    Z vlastní zkušenosti jsem měl (zítra to bude přesně rok) operaci nosní přepážky.. Už někde druhý, třetí den jsem se v nemocnici ládoval do nosu mastičkou lehce obohacenou výtažkem.. :) Zkouřenost jsem žádnou necítil a doktor koukal, že se mi to všechno výborně hojí..
    No měl bych jít teďka někdy na kontrolu, tak se vlastně můžu doktora zeptat sám..
    "Pane doktore, kamarád si takhle čas od času šňupne trochu slivovice nebo vodky, může to mít neblahý vliv na jeho zdraví?" :)
    BYDK
    BYDK --- ---
    PRDELOID: :D jo souhlasim, ikyz jsem bez zkusenosti.
    Otazku mam. Jak se vstreba alkohol skrze sliznice? Pac veskere ty ganja latky jsou na nem navazane, ze :)
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    DUHOS: asi by to nemela bejt tinktura na bazi alkoholu, to by ty sliznice rozezralo. co se tyka zhulenosti, tak to cloveka sjede pekne rychle, stejnej princip jako snupani cehokoliv
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    DUHOS: Zdá se mi že by to sliznicema prošlo ... asi to chce prostě zkusit :) Taky je otázka jestli by to ty sliznice ještě víc nepodráždilo ...
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    Zdravim, co si myslíte o nápadu použít tinkturu v lahvičce nosního spreje napřiklad na zánět nosních dutin, horních cest dychacích, po operacích nosu na zhojení, rýmu atd.. Nemocný by se tak (pravděpodobně) vyhnul i "zkouřenosti" a zároveň by konopí aplikoval i přímo na postižené místo.. ?
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    RCROW: Ja osobni zkusenost s cinskou medicinou nemam, svoji navstevu odkladam, nicmene na internetu vyhledate specializovane cinske kliniky. Bud to jsou primo cinsti lekari s tlumocniky, nebo vyskoleni certifikovani Cesi. Nekteri z nich maji i titul MUDr. Tady na nyxu bude urcite nejaky klub, ktery se tim zabyva, muzete se obratit tam o radu a doporuceni
    RCROW
    RCROW --- ---
    PRDELOID:No, dobře, ničemu se nebráním, ale nevím o tom nic. Můžeš mi to nějak přiblížit? Děkuji
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    RCROW: souhlasim s TIMURKEM, stalo by zato dat si intenzivni 3mesicni kuru a pak dlouhodobe udrzovaci davky. Samozrejme masticka muze jenom pomoci i jako podpurna lecba, ale pokud jde skutecne o nejaka nervova centra a ruzne blokace, mozna bych zkusil tradicni cinskou mediciny.
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    RCROW: Mám pocit, že byste spíš potřeboval výtažek než mastičku. Mastičku jedině na rakovinu kůže, a ještě jenom jako doplňkovou léčbu k výtažku.
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    PRDELOID:
    - Taky jsem pár lidí léčil a právě například jedna paní mi den potom co si dala tu 1. 1/2 várku volala, že je to něco naprosto neuvěřitelného, že se jí strašně ulevilo a bylo jí velmi příjemně. Srovnala to s tím, jako by si dala 2 sklenky vína. Po pár dnech přišel druhý telefonát s tím, že si asi dala moc a teď neví co má dělat a co s ní bude.. Taková ta klasická panika. Volal jsem jí ještě několik hodin potom, to už byla lepší, ale od té doby se neozvala a tipuji, že už se ani neopovážila výtažek vzít :/

- Sám za sebe netrvdim nic, co jsem neviděl na vlastní oči nebo nemám z přímý konfrontace s léčenym. Ale nemám důvod Rickovi nevěřit. Mluvil jsem několikrát s Jindrou Bayerem a Milanem Romsym (Rickovi pravé ruce) A opravdu nemám důvod jim nevěřit. Naopak, pomohli mi vyléčit tatíka z rakoviny, následků chemošky a já jim jsem nesmírně vděčnej. A jestli je podle Tebe tohle jenom PR článek, tak to tak ber, ale myslím si, že si léčebný konopí takovýchto PR článku zaslouží ještě kvanta!
    A s důkazy to není taková sranda, jak by se mohlo zdát. Např, když mému otci klesly po měsíci léčby hodně slabým výtažkem markery z 1,2 na 0,9 a uzliny nerostly (už bych o tom nejraději psal článek i s dokumenty), tak lékař jen konstatoval, že markery jsou kolísavé a nic tohle neznamená, pak jsme léčbu na měsíc vysadili (pač tatík chtěl odjet na svou vysněnou dovču do Thajska) a po návratu přisli při kontrole samé špatné zprávy a tatík šel do péče lékařů (operace, ozařování, chemka..) a tím byly všechny dokumenty v háji a zbyl jenom samotný příběh bez důkazů.. To samé je i případ tohohle pána, který je též po ozařování a lékaři si myslí, že ho vyléčili oni. Ani v tomto případě neexistuje způsob, jak něco dokázat. Navíc pán ani netvrdí nějak, že byl vyléčen z rakoviny výtažkem (až na ta slova o víře, ale to nic neznamená), ale popisuje zlepšení jeho funkcí.

Dodatky:
    - fotky vyléčených nádorů kůže jsem už několikrát viděl. Dodám zdroje, když budeš chtít, něco z toho určitě ještě najdu.
    - Rick po celou dobu nabízí asistenci lékařů u jeho pacientů, ti ho ale odmítají

PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    DUHOS: omlouvam se, tomu panovi to preju a verim v lecivou moc konopi, nicmene tohle je PR clanek par excelance. Jsou tam jeden po druhym vyjmenovany vsechny klady, ktery neustale Simpson opakuje jako kolovratek. Pan si dal napoprve pul zrnka vytazku, coz se vsi uctou je davka pro zacatecnika brutalni a rozplyva se, jako kdyby objevil skryty vesmir a hned byl o 50% zdravejsi.

Ja sam vytazek vyrabim a lecim s tim i nejaky pacienty, verim ze trava muze v leccem pomahat. Rozhodne to vsak neni vselek a je treba ji kriticky zkoumat. Tenhle clanek a cely to oslavny tazeni Ricka Simpsna (i kdyz udelal toho pro osvetu dost) pusobi pro me znacne neverohodne.

Oc lepsi by byly fotografie nadoru, oficialni zpravy, laboratorni vysledky markeru, zkratka dukazy typu pred a po. Pokud se pacienti tak zazracne uzdravuji, urcite museji mit zpravy k dispozici a Rickovi by delali lepsi promo.
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    Tak web opět v plném proudu.. :)

Skutečný příběh léčby rakoviny jícnu konopným vytažkem z USA | Konopí jako lék
    http://www.konopijakolek.cz/2013/01/skutecny-pribeh-lecby-rakoviny-jicnu-konopnym-vytazkem-z-usa/comment-page-1/#comment-3503
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    je to rozne, ja uz som nebol 10 rokov poriadne chory, ak neratam crevne chripky..
    ale dychacie cesty su OK a to som mal nabeh na astmu ked som dorazil do Prahy..
    navyse som nedavno zamenil brka za vapo a palec hore :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam