• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    Budu ráda, když sem budete házet odkazy na studie, recepty atd. Dík :) Nástěnka je dočasně nefunkční, protožeji nějaký dobrák celou smazal!!!! Zatím používejte filtr
    Hledáme dopisovatele pro portál http://www.legalizace.cz . Kdo by měl zájem napsat článek o léčebném využití marihuany (eventuleně psaní i na jiná témata), kontaktujte ID FUNLOCO do pošty, diky :)
    KJL vstává z popela
    Recepty a e-shop Medigrower- odkaz na web
    Co vše lze léčit konopím? Odkaz na web
    rozbalit záhlaví
    RCROW
    RCROW --- ---
    PRDELOID:No, dobře, ničemu se nebráním, ale nevím o tom nic. Můžeš mi to nějak přiblížit? Děkuji
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    RCROW: souhlasim s TIMURKEM, stalo by zato dat si intenzivni 3mesicni kuru a pak dlouhodobe udrzovaci davky. Samozrejme masticka muze jenom pomoci i jako podpurna lecba, ale pokud jde skutecne o nejaka nervova centra a ruzne blokace, mozna bych zkusil tradicni cinskou mediciny.
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    RCROW: Mám pocit, že byste spíš potřeboval výtažek než mastičku. Mastičku jedině na rakovinu kůže, a ještě jenom jako doplňkovou léčbu k výtažku.
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    PRDELOID:
    - Taky jsem pár lidí léčil a právě například jedna paní mi den potom co si dala tu 1. 1/2 várku volala, že je to něco naprosto neuvěřitelného, že se jí strašně ulevilo a bylo jí velmi příjemně. Srovnala to s tím, jako by si dala 2 sklenky vína. Po pár dnech přišel druhý telefonát s tím, že si asi dala moc a teď neví co má dělat a co s ní bude.. Taková ta klasická panika. Volal jsem jí ještě několik hodin potom, to už byla lepší, ale od té doby se neozvala a tipuji, že už se ani neopovážila výtažek vzít :/

- Sám za sebe netrvdim nic, co jsem neviděl na vlastní oči nebo nemám z přímý konfrontace s léčenym. Ale nemám důvod Rickovi nevěřit. Mluvil jsem několikrát s Jindrou Bayerem a Milanem Romsym (Rickovi pravé ruce) A opravdu nemám důvod jim nevěřit. Naopak, pomohli mi vyléčit tatíka z rakoviny, následků chemošky a já jim jsem nesmírně vděčnej. A jestli je podle Tebe tohle jenom PR článek, tak to tak ber, ale myslím si, že si léčebný konopí takovýchto PR článku zaslouží ještě kvanta!
    A s důkazy to není taková sranda, jak by se mohlo zdát. Např, když mému otci klesly po měsíci léčby hodně slabým výtažkem markery z 1,2 na 0,9 a uzliny nerostly (už bych o tom nejraději psal článek i s dokumenty), tak lékař jen konstatoval, že markery jsou kolísavé a nic tohle neznamená, pak jsme léčbu na měsíc vysadili (pač tatík chtěl odjet na svou vysněnou dovču do Thajska) a po návratu přisli při kontrole samé špatné zprávy a tatík šel do péče lékařů (operace, ozařování, chemka..) a tím byly všechny dokumenty v háji a zbyl jenom samotný příběh bez důkazů.. To samé je i případ tohohle pána, který je též po ozařování a lékaři si myslí, že ho vyléčili oni. Ani v tomto případě neexistuje způsob, jak něco dokázat. Navíc pán ani netvrdí nějak, že byl vyléčen z rakoviny výtažkem (až na ta slova o víře, ale to nic neznamená), ale popisuje zlepšení jeho funkcí.

Dodatky:
    - fotky vyléčených nádorů kůže jsem už několikrát viděl. Dodám zdroje, když budeš chtít, něco z toho určitě ještě najdu.
    - Rick po celou dobu nabízí asistenci lékařů u jeho pacientů, ti ho ale odmítají

PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    DUHOS: omlouvam se, tomu panovi to preju a verim v lecivou moc konopi, nicmene tohle je PR clanek par excelance. Jsou tam jeden po druhym vyjmenovany vsechny klady, ktery neustale Simpson opakuje jako kolovratek. Pan si dal napoprve pul zrnka vytazku, coz se vsi uctou je davka pro zacatecnika brutalni a rozplyva se, jako kdyby objevil skryty vesmir a hned byl o 50% zdravejsi.

Ja sam vytazek vyrabim a lecim s tim i nejaky pacienty, verim ze trava muze v leccem pomahat. Rozhodne to vsak neni vselek a je treba ji kriticky zkoumat. Tenhle clanek a cely to oslavny tazeni Ricka Simpsna (i kdyz udelal toho pro osvetu dost) pusobi pro me znacne neverohodne.

Oc lepsi by byly fotografie nadoru, oficialni zpravy, laboratorni vysledky markeru, zkratka dukazy typu pred a po. Pokud se pacienti tak zazracne uzdravuji, urcite museji mit zpravy k dispozici a Rickovi by delali lepsi promo.
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    Tak web opět v plném proudu.. :)

Skutečný příběh léčby rakoviny jícnu konopným vytažkem z USA | Konopí jako lék
    http://www.konopijakolek.cz/2013/01/skutecny-pribeh-lecby-rakoviny-jicnu-konopnym-vytazkem-z-usa/comment-page-1/#comment-3503
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    je to rozne, ja uz som nebol 10 rokov poriadne chory, ak neratam crevne chripky..
    ale dychacie cesty su OK a to som mal nabeh na astmu ked som dorazil do Prahy..
    navyse som nedavno zamenil brka za vapo a palec hore :)
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    MIK23: tak mluvim o jednom brku denne a kolaccich. hned jsem jeste nakraplejsi.
    MIK23
    MIK23 --- ---
    PRDELOID: to ho ale aplikujes v brku nekolikrat denne. to ti samozrejme moc nepomuze kdyz mas nakraple horni nebo dolni cesty dychaci
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    ja mam spis takovou zkusenost, ze kdyz se snazim aplikovat konopi v pripade nachlazeni, chripky, anginy, zanetu dychacich cest atd, tak mi to akorat oslabi imunitu a nemoc se zesili.
    MIK23
    MIK23 --- ---
    WERUMI: vyborny je teply zabal klidne z odpadu po vyrobe masti
    WERUMI
    WERUMI --- ---
    tak nevím, jestli nejsem uplně ot, ale podělím se..

Aplikovala jsem přes noc konopnou mast na hrudník - mám pravidelně v tomhle počasí chycený průdušky - a musím říct, že dobrý :) Není mi dobře v podstatě třetí den, druhou noc mažu, ale dnes, kdy jsem čekala, že se mi po zakašlání urvou průdušky i s plícema, je to znatelně lepší. Nemarodím, chodím normálně do práce, ale věřím, že kdybych byla doma a řádně odpočívala, tak je to ještě lepší.. :)

Ne, že bych byla ok a mohla běhat do schodů, ale normálně jsem třetí den při průduškovým onemocnění ko. Sotva lezu, mám teploty. Teď fakt relativně pohoda :) Ještě k tomu teda piju bylinkovej čaj.. Kdybych nechodila do práce, tak bych snad zkusila i odvar z konopí :DD A to normálně neužívám ;)

Nevím, proč mě to nenapadlo dřív - příště to musím navíc řádně vyležet :)
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    BYDK: Navic do toho nAcpou jedy jako do tabaku, zpomalovace a kdovi co jeste. Mohlo by to byt po zdaneni i drazsi . Kdo nechce ztratit travu takovou jaka je, mel by byt proti ;)
    BYDK
    BYDK --- ---
    PAYA_HORRORCORE: Ahoj, myslel jsem si to same. A bude to tak. Budou si mastit kapsy. CO je podstatne dobre, ze nase oblibena kyticka nebude mit statut drogy, ale bude oficialne vedena jako leciva rostlina. :) Teto rostline bylo nejvice ukrivdeno za celou historii lidstva. Schytala to na plne care od verejneho mineni, ze Marihuana treba zabiji ( jeste cernobile americke reklamy ), jeji destrukce a paleni, jsi zlocincem pokud ji pestujesh, apod...
    A tak veselme se a zapalme si jointa na novy statut verejneho mineni. :)

PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    DIRTY_GROWA: Doufam ze to nezlegalizujou! Zase si bude stat mastit kapsy. Uz jen ty nesmyslny sumy co tam padaj. Dalsi podvod a tunel na nemocnych. A beda jak si to vypestujes doma sam !!!
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    MIK23
    MIK23 --- ---
    DIRTY_GROWA: tohle je zavadejici. Cbd se uvolnuje neco malicko nad 200°c takze zalezi co a jak lecis. Urcite se neda zobecnit to ze na 180 je idealni teplota pro lecbu. Jinak pod 170 nema smysl jit ani pro lecive inhalovani protoze thc se uvolnuje lehce nad 170. Nizsi teploty na vaporizerech se tykaji hlavne jinych bylin nez cannabis
    DIRTY_GROWA
    DIRTY_GROWA --- ---
    Konopí vystoupilo z ilegality, poslanci ho schválili jako lék - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/konopi-bude-lecit-rozhodli-poslanci-dbw-/domaci.aspx?c=A121207_130610_domaci_hv
    BYDK
    BYDK --- ---
    DIRTY_GROWA
    DIRTY_GROWA --- ---
    RAVNOS:
    [ GANJA SLAMMiNG / ostatniother / 30.11.2012 / CR - Kralovehradecky kraj - Hotel Javor, Dolní Malá Úpa 128, 542 27 Trutnov, Czech Republic ]
    +
    [ GANJA SLAMMiNG / ostatniother / 30.11.2012 / CR - Kralovehradecky kraj - Hotel Javor, Dolní Malá Úpa 128, 542 27 Trutnov, Czech Republic ]

jinak pro upřesnění bych doplníl, že na akci se budou presentovat tyhle produkty a subjekty: konopáč.cz, growshop.cz, konoptikum, semenakonopí.cz, konoppná apatyka, vaporizer Puff It, atd. přesný rozpis bude do středy na webu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam