• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    MAGGINA
    MAGGINA --- ---
    Hezky pěkně! Tak to vypadá, že to přece jen funguje. Jdu to vyzkoušet..
    WERUMI
    WERUMI --- ---
    MIRIS: proč mě to nidkdy při aftu nenapadlo??? :)
    WERUMI
    WERUMI --- ---
    MAGGINA: s bolestí na zub a hulením se mi to moc nezdá.. spíš fakt odvar, čaj nebo tak, ale osobní zkušenost nemám. Pouze s nachlazením a čajem z konopí ;)
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    MAGGINA: Konopí je jedním z nejúčinnějších léků proti bolesti.
    MAGGINA
    MAGGINA --- ---
    Tam už jsem samozřejmě byla a odešla jsem bez osmičky. Jakmile ale rauš povolil, byla to docela sada. nechtěla jsem to hned řešit klepkama. Zajímalo mě, jaké analgetické účinky může marihuana mít.
    MAGGINA
    MAGGINA --- ---
    Ahoj všem..včera jsme řešili - zahulit či ne, když vás bolí zub? Pomůže či spíše uškodí? Jakou kdo máte zkušenost?
    GREENFAIRY
    GREENFAIRY --- ---
    Nechtěl byste se někdo podělit o řízky?
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    medicalcannabis-biketour | Medical Cannabis Bike Tour
    http://www.medicalcannabis-biketour.com/
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    kdyz jsme u te masti, zajimal by me vas nazor. vsude se docitam, ze vazelinu bychom nemeli zahrivat vic nez do rozpusteni, tedy zhruba tech 60 °C. A ze pry pri vyssich teplotach se kanabinoidy degeneruji a pozname to tak, ze ma mast tmavou barvu. Dle meho nazoru, opravte me jestli kecam, vyssi teploty do cca 120°C nevadi. Pri techto teplotach se bezne dekarboxyluje v laboratorich. Tmava barva neni zpusobena pripalenim, ale clorofylem, ktery se naplno zacina uvolnovat pri vyssi teplote kolem tech 90°C. Chlorofyl neni v masti na skodu.
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    MIK23: jo. viz odpověď kolegy: "Mělo by to jít, ale konopí by se muselo nejdříve vysušit v troubě 15 minut/120 °C kvůli aktivaci kanabinoidů, potom rozemlít na prášek a nasypat do tuku (co se tam vejde?), občas promíchat, po týdnu scedit přes jemné sítko a vymačkat lžící. Bude to ale asi mít strašlivou chuť, já bych raději používal olivový nebo slunečnicový."
    MIK23
    MIK23 --- ---
    MORPHLER: postupoval bych normalne jako pri vyrobe masti vcetne dekarboxylace
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    DUHOS: vyluhovat za studena, nebo povarit? vyluhovat za studena imho moc fungovat nebude, pokud se to v tom tuku nenecha par mesicu, coz nevim jestli dany tuk snese.
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    DUHOS: Určitě může, ale tu chuť tím nezlepší :-)
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    DUHOS:
    Ale jo, proč ne... je to živočišný tuk jako každý jiný ne? Jen mi to přijde, že se to musí sakra prodražit.
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    DUHOS: no to musi bejt mnamecka teda. brr
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    Zdravim, prisel mi na email jeden dotaz a nejsem si uplne jist nejspravnejsim postupem a nejlepsimi moznostmi, poradi mi nekdo, co panovi napsat? Dikas moc.

Dobrý den, měl bych dotaz. Lze vyluhovat konopí v rybím tuku a ten posléze užívat. Děkuji za případnou odpověď či nějakou informaci. S pozdravem Václav
    KLONOVAC
    KLONOVAC --- ---
    MIRIS: jojo, to sem tedka nak nahazoval na grower... vypada to libove, doufam, ze se to dostane do prodeje
    BYDK
    BYDK --- ---
    SCHIFFI: No, schodlo se na tom ze 100 poslancu vic nez 80. Jen 6 bylo proti. Co je k tomu asi takhle vsechny primnelo krome lecivych schopnosti. :D Takze se ted smeju, protoze pro ne bude tezke rozhodnout kdo z toho bude profitovat. Myslim, ze se drzi v sachu. Tohle je jejich hra.
    A myslim, ze mame cas prosadit neco jineho. Navic, kdo z lekaru dokaze cloveku rict, kolik toho ma uzivat. Chtel bych videt jak kdo je proskoleny. :D Myslim, ze tohle neni ani tak o doktoru jako o cloveku samotnem. Tady by to spis chtelo bylinkare ci samana, nez doktora! Cele zdravotnictvi projde zmenou. Ale ti nahore ji neudelaji! Viz. povidani s Mudr. Hnizdilem. ;)
    SM3
    SM3 --- ---
    SCHIFFI: Snad se to týhle špíně, co o tom rozhoduje a chce vydělávat na lidskym zdraví, jednou vrátí a to v tom nejhorším, co je jen může do jednoho potkat!
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    SCHIFFI: :) Z pohledu byznysu to znamena asi to, ze kdyz jsme si mysleli, ze uz to ma davno nekdo v kapse a chce se na tom nabusit, tak jsme se lehce sekli a z pohledu pacientu se nic nemeni.. A ted jestli to je dobre nebo spatne..?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam