• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    MOLO: co já vím, tak na usnadnění porodu se asi měsíc před termínem začíná pit lněný olej. zkus si dohledat reference maminek. jo ale pokud to máš enom kvuli stresu, tak imo dvojsečná zbraň. může a nemusí ti to sednout
    MOLO
    MOLO --- ---
    mne by zajímaly především konkrétní data k této problematice, či zkušenosti, nekonkrétních zmínek je na internetu mnoho. Asi mi nezbyde nic jiného, než to vyzkoušet na sobě. :o)
    JERRYGN
    JERRYGN --- ---
    DUHOS: Jindra Bayer ti povypráví cokoliv...
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    MOLO: Studie to neni, ale Jindra Bayer mi vypravel o velmi pozitivnich ucincich pri porodu. Je to tak tri roky, tak si nepamatuju presne udaje, ale prvorodicka na vytazku odrozeno snad za 15min bez jakychkoliv komplikaci a krece minimalni..

Spis tak pro zajimavost..
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    hi, moje babka je zase chabrus na zada, nemate nekdo mast? koupim...
    MOLO
    MOLO --- ---
    Zajímalo by mne zda jste někdo nenarazil na nějakou studii, která by sledovala vliv mariuhany na porod. Tím samozřejmě nemyslím, vliv na nenarozené dítě v těhotenství, ale právě jen na akt porodu. Mám pozitivní zkušenosti v případě bolesti hlavy v kombinaci se stresem a únavou a myslím, že právě pro mne by možná mohlo - snížit stres, zmírnit bolesti a celkově přispět k lepšímu průběhu celého porodu.
    Díky
    SM3
    SM3 --- ---
    $578,000,000 Worth Of Marijuana Sales Start in Denver Today - PolicyMic
    http://www.policymic.com/...cles/77911/578-000-000-worth-of-marijuana-sales-start-in-denver-tomorrow
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    Na pultech coloradských obchodů najdete od Nového roku marihuanu — Relax — ČT24 — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/...482-na-pultech-coloradskych-obchodu-najdete-od-noveho-roku-marihuanu/
    KAMALA
    KAMALA --- ---
    Nemáte prosím vás někdo lékařské konopí na léčbu velmi závažného onemocnění? Spěchá to... děkuji moc*
    JAHRIDER
    JAHRIDER --- ---
    FI_YOU:
    nejlepsi je vse nalozit do oleje, nebo udelat zvlast mast a pak smichat s masti konopnou, nez to varit v hotove konopne masti. min srani, stejnej vysledek, a asi je to i rychlejsi. co se tyce mnozstvi, tak pridej tolik, kolik doporucujou na 1kg vazeliny pri vyrobe konkretni masti z nejake bylinky ci propolysu.
    ATRON
    ATRON --- ---
    FI_YOU
    FI_YOU --- ---
    Prosim vas, potreboval bych radu ohledne bylin konopne v masti, respektive jake mnozstvi nize zminenych pridat do 1kg masti a jakou udrzovat teplotu:
    - mesicek
    - koren kostivalu, atd

dale pak:
    - esencialni oleje (kolik ml / kapek)
    - propolis (nekde jsem cetl ze na 1kg prijde 30-40g)

Predpokladam, ze esencialni oleje a propolis (med) staci pridat do chladnouci masti. Budu rad, pokud me opravite a doplnite.
    JAHRIDER
    JAHRIDER --- ---
    TLOUDEV:
    co je kokotismus, zavirat za to, nebo pestovat si v loznici :) ?
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    kdyz se spoji 9 kytek s profesionalni pestirnou za bratru 30kKc, na kterou 20tilety kluk dlouho setril, vynese to az 5 let...
    to mi poser, vzdyt je to fakt do oci bijici kokotismus!

Mladý muž si z ložnice udělal pěstírnu marihuany | Zlin.cz - informační server pro Zlínský kraj
    http://zlin.cz/511553n-mlady-muz-si-z-loznice-udelal-pestirnu-marihuany
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    JARDAK: extrakt bude mnohem koncentrovanejsi a ucinnejsi nez maslo. podle ricka simpsona a rady jednotlivych pripadu lze ocekavat protinadorovy ucinek, tedy zmenseni a v nekterych pripadech i uplne zmizeni tumoru. zkratka to nefunguje pro kazdeho cloveka, kazdy typ a kazde stadium rakoviny, ale za pokus to rozhodne stoji. ruzne silne protinadorove ucinky potvrzuje i pomerne dost vedeckych studii, byt v naproste vetsine byly delane na mysich a bunecnych kulturach. zkus napsat nekomu z obcanskeho sdruzeni konopa, mohli by vedet vic a treba i podat pomocnou ruku.
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    JARDAK: napiš na fses@seznam.cz -je to mail na léčitelku co se zabývá jenom rakovinou.
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    SHEALA: dik za radu..
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    JARDAK: "Jenom" analgetický účinky? Úleva od bolesti je pro člověka kterýho něco bolí dar z nebes. (jo píši z vlastní zkušenosti, tedy nikoliv s rakovinou ale s ničivou bolestí)
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    cus. nemate nekdo rady nebo zkusenosti s aplikaci konopnych produktu pro nemocneho rakovinou (rakovina slinivky brisni)? vsude ctu o lecbe konopnym vytazkem ale osobne asi dokazu vyrobit jenom kvalitni maslo - bude mu neco chybet? a da se od toho cekat opravdu vic nez jenom analgeticky ucinky a navrat chuti k jidlu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam