• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    KOSS76
    KOSS76 --- ---
    DOKKTOR: Kéž by to byl dobrý kamarád, ale víš jak to v Praze funguje, spíše komerce...
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    KOSS76: tak řekni kamarádovi, at ti dá drť, když obírá palice. z toho se dá vařit velice obstojně
    FI_YOU
    FI_YOU --- ---
    KOSS76: dotaz smeruj sem [ vaporizery ]
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    já mám arizer solo, objednával jsem z českého eshopu. Sice je dražší, ale vydrží pravděpodobně až do důchodu.
    jenom nesmíš zapomenout dobíjet :) to je pro mě jediná nevýhoda.

ta cena je relativní, vem v potaz, že ušetříš za materiál a hlavně chráníš své plíce..
    KOSS76
    KOSS76 --- ---
    Ještě možná dotaz, který vaporizér byste pro občasného uživatele doporučili?
    KOSS76
    KOSS76 --- ---
    No koukal jsem na tu vaporizaci, i když jsem zpočátku byl nedůvěřivý - protože to jde stejně do plic, tak mě hodně článků začalo přesvědčovat, že pokud pořídím kvalitní vaporizér, z kterého se nebudou uvolňovat látky, tak by to mělo být dobré...

Jediný problém je trošku cena, ale protože jsem ajťák, tak mě to zase tolik netrápí a moje zdraví pro mě má přeci jenom vyšší hodnotu než pár tisíc.

Je trošku škoda, že jsem se tím začal zabývat až teď, kdy mám suchý kašel - asi z nachlazení ve 30ti, a najednou si člověk říká, suchý kašel a zítra to bude rakovina plic, že jo :)
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    KOSS76: s vařením je problém v tom, že se velice těžko odhaduje dávka a délka stavu.
    pak mě napadá ještě alkoholový extrakt, u něj můžeš celkem přesně odsledovat závislost množství→účinek

ale vážně se zkus zamyslet nad vaporizerem: nejsou zas tak drahé, ušetříš materiál, zbytky se dají využít na mast nebo na vaření, zdravotní rizika žádná. Smrad je také minimální, během deseti minut je pryč a většinou si ho nikdo nevšimne.
    KOSS76
    KOSS76 --- ---
    No spíše uvažuji o tom, že bych raději něco uvařil... Jenomže fakt problém je to někde vypěstovat, kort v Praze (občas to město proklínám)... Vůbec nechápu, proč lidé neprodávají listí, ale jen palice silného skunku...
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    KOSS76: vaporizace neni koureni. nedochazi k spalovani, nejsou tam dehty a dalsi produkty horeni... prave kvuli zdravi se vaporizace zacala pouzivat
    Pri konzumaci marihuany pres travici trakt jsou navic ve hre dva dalsi kanabidoidy s jinymi psychoaktivnimi ucinky nez delta-9-THC
    bho bude asi butan hash oil, bych tipl...
    KOSS76
    KOSS76 --- ---
    Zkusil jsem si bho zadat do google a moc toho nevyjelo a žádné weby nefungovali :( Co se týká vaporizéru, tak to je furt kouření...

Četl jsem nějaké návody na to, že ty palice lze upéct v troubě, a pak použít, ale problém je ten, že nemám doma troubu ( k ničemu bych jí asi nevyužil). Uvažuji o horkovzdušné mikrovlnce, ale nevím jestli by to stačilo...
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    KOSS76: kup si vaporizer nebo si vyrob bho z palic a ten můžeš jíst
    KOSS76
    KOSS76 --- ---
    Poradíte prosím na následující problém. Mám rád marihuanu, ale nechci ji kouřit - kvůli plícím atd... prostě vážím si svého zdraví... Problém je, že člověk od kterého kupuji prodává jenom palice skunku, ale já bych chtěl listí, abych si z toho udělal třeba mléko atd... Ale on prostě listí nemá, nemůžu vůbec nikde sehnat listí...

Uvažoval jsem o pěstování, problém je, že jsem z Prahy a bydlím v bytě rodičů, oni sice se mnou nebydlí, ale navštěvují mě a proti marihuaně jsou docela zaměřený. Navíc bydlím v paneláku, takže pěstovat to doma kvůli zápachu a dalším věcem moc nepřichází v úvahu.

Uvažoval jsem, že bych si pronajal garáž a pěstoval to tam, jenomže zase problém s tím, že to žere příliš mnoho elektřiny a kdyby mi přišel účet několik tisíc za elektřinu v garáži, asi by to bylo přeci jenom podezřelé.

Jsem fakt už beznadějný. Prostě já to kouřit nechci!
    ATRON
    ATRON --- ---
    Já jsem taky takhle projel na červenou ani nevim jak... možná na tim něco bude :)
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    XTALIBAN: Hele, asi to je picovina, ale vybavilo se mi, jak mi pred par lety kluci hulili v aute brko (ja nehulil) a v Hradci na okruhu (cca kolem jedenacte vecir) jsem projel jednu cervenou a druhou jen tak tak dobrzdil.. :)
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    to sou mi veci v tech novinach :

Uživatelé marihuany mívají například problémy s projížděním křižovatek na červenou. „Veřejnost se často mylně domnívá, že se jedná o úmyslnou riskantní jízdu. Skutečnost je jiná. U řady lidí se pod vlivem látky THC, která se do těla kouřením dostává, snižuje či úplně ruší schopnost rozeznávat červenou barvu,“ vysvětluje některé drogové zrádnosti Póč.

Brněnská policie bije na poplach. Přibývá řidičů pod vlivem drog a alkoholu – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/...nska-policie-bije-na-poplach-pribyva-ridicu-pod-vlivem-drog-a-alkoholu.html
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Uruguay’s president nominated for Nobel Peace Prize for legalizing marijuana — RT News
    http://rt.com/news/uruguay-nobel-mujica-marijuana-849/
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    Věci na pěstování "trávy" koupíte v supermarketu, ukázal netradiční test - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...koupite-v-beznem-supermarketu-pt8-/domaci.aspx?c=A140203_155216_domaci_jav
    MATT
    MATT --- ---
    EKIM: šlo tam o náklady. na outdoor mužou bejt klidně menší, pokud si nebudeš počítat vlastní čas.
    EKIM
    EKIM --- ---
    ONEHEART: já to nebyl... jinak 10,-/g ,kde že se to dá obědnat? nebo ten indor za pade. Zenzi skank
    MATT
    MATT --- ---
    patří sem?

Smoking Marijuana Without Memory Loss? New Research Shows Hope!
    http://www.cliffsidemalibu.com/blog/smoking-marijuana-without-memory-loss-new-research-shows-hope/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam