• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    MATT
    MATT --- ---
    bylo nebylo?

Marijuana's Effect on Lungs Suggests it's Healthier than Tobacco. | TakePart
    http://www.takepart.com/article/2012/01/11/marijuana-not-bad-your-lungs
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    imho je nejvetsi rozdil v nabehu. vapik nabiha pomalu a plynule, sklo je rychle, temer okamzite, takze si toho vice a snadneji vsimnes. vapik je jak kdyz varis zabu..
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    PIZI: asi jo, ale i v čistém máš fůru dehtu a oxidu uhelnatého, já taky kouřím skleněnky. z vapiku je ten stav prostě takový čistší no, furt ti to přijde že se nic neděje, ale to je enom iluze :D
    PIZI
    PIZI --- ---
    DOKKTOR: tabák nekouřím vůbec. Kouřím čísté hulo ze skleněnek. Ani papír tam není. Holt, asi to každý máme jinak. Mě vapovaný stav nevyhovuje, pravděpodobně proto, že už jsem zvyklý na ten z čístého kouření.
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    JITIKA: co bys potřebovala vědět? rozpustit v organickém rozpouštědle a nechat odpařit (nej asi nejlíp k sehnání isopropylalkohol). nebo suchá seperace pomocí sít? nebo mokrá separace pomocí sít?
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    PIZI:
    ONEHEART: mám vocano klasik a jak píšu, s kouřením se to nedá v efektu srovnat. volcano dává víc. ale chápu, o čem píšete, pokud ste zvyklý pálit brko v papíru s tabákem, tak u vapiku vám pak chybí ten efekt přidušení dehtem a CO a CO2 a podobnýma srágorama, tak se vám zdá, že to dává mín.
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    KOSS76: vapik zhuluje víc než cokoliv spáleného. jakmile vyčistíš plíce od dehtu, nebudeš chtět jinak.
    JITIKA
    JITIKA --- ---
    Zdaaar, máte někdo zkušennost s výrobou konopné silice? dikes
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    PIZI: doma mam arizer solo a ..... vapo je super, zdrave a setri to material.
    kazdopadne ak si clovek navykne na jointa, tak aj ked mam doma vapo, tak kym vonku neni -10 tak si zmotam a idem von na zahradu.
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    KOSS76: vsechno co z listi. maslo, mleko, kolacky, mast...
    KOSS76
    KOSS76 --- ---
    Co se dá vařit z palic?
    PIZI
    PIZI --- ---
    ONEHEART: Jo, i když to spálím na max, stejně je výsledek jiný. Možná je to ale o mém zvyku. Pro člověka, který si nenavykl na klasiku, by to mohlo být dobré.
    MATT
    MATT --- ---
    ONEHEART: já když si dám skleněnku tak mi to přijde podobný jako z vaporizéru. spíš bych řek tělo si říká taky trochu o ten nikotin.. ;) resp. ta kombinace víc zmašťuje..

jinak jsem chtěl napsat, co už psal PIZI, ze vařit jde samozřejmně i z palic.. nejlepší asi udělat máslo a pak sušenky, na těch jde i docela odladit dávkování.. ;)
    ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    PIZI: jo mám stejnou zkušenost, mám chuť do dokotlit jointem.
    co vyšší teplota vaporizace? ale to předpokládám, že jsi asi zkoušel.
    PIZI
    PIZI --- ---
    Jinak co se týče vaporizace, tak mam volcano, což je rols royce mezi vapíky a zhuluje to opravdu méně, nebo možná jinak. Je z toho stav, který se mi zdá slabý a mám nutkání přidávat. Takže ideálně si to vyzkoušet. Nemusí to být pro každého.
    PIZI
    PIZI --- ---
    No a proč chtít na vaření listí? Cílem je přece přesunout aktivní látky z toho konopí do jídla. Mělo by být jedno zda je přesouvám z palic, nebo z listů. Palic by mělo stačit méně.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    CRUSHEER: A dá se to přehnat tam že ještě druhej den ráno to člověka kope, to máš naprostou pravdu...
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    Bez do vapiku, zhuluje to jak brka, chutna to dobre, neni tam zadnej kour a nejsi sundanej na celej den jako kdyz to omylem prezenes s mlikem, coz fakt neni tak tezky, jak se mozna zda :-)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    KOSS76: myslel jsem diskuzi grower tady na nyxu (neumím sem dát přímo ten link, napiš do vyhledávání "grower")
    KOSS76
    KOSS76 --- ---
    ADAMIRA: Grower.cz je zrušenej :) Tohle je podle mě výhoda Nyx, že to není tak úplně veřejná diskuze...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam