• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    Budu ráda, když sem budete házet odkazy na studie, recepty atd. Dík :) Nástěnka je dočasně nefunkční, protožeji nějaký dobrák celou smazal!!!! Zatím používejte filtr
    Hledáme dopisovatele pro portál http://www.legalizace.cz . Kdo by měl zájem napsat článek o léčebném využití marihuany (eventuleně psaní i na jiná témata), kontaktujte ID FUNLOCO do pošty, diky :)
    KJL vstává z popela
    Recepty a e-shop Medigrower- odkaz na web
    Co vše lze léčit konopím? Odkaz na web
    rozbalit záhlaví
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TIMUREK: ja mluvim o krysach, protoze to je zatim jedina testovana skupina, ktera dokumentuje slibny efekt zpomaleni prubehu HD. na tomto zaklade se chtely delat klinicke studie na lidech. vzhledem k delce onemocneni si na vusledky pockame.
    bohuzel u krys neprovedes testy dopadu na psychiku, ackoliv histologicky je mozne vnimat thc-cbd extrakt jako neuroprotektivum. proto jsem vyzyval, mate-li odkaz, sem s nim. nikde nic, jen ja trolim. tak budu trolit.

mmch na krysach se testoval extrakt thc-cbd 1:1
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    PALEONTOLOG: O krysách nikdo nemluví. Mluvím o efektech, kvůli kterým se používá při parkinsonu a stařecké demenci.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TIMUREK: neuroprotektivni u krys jeste neni neuroprotektivni u cloveka.
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    PALEONTOLOG: Nesmysl to IMHO není. Konopí má neuroprotektivní účinky, stejně jako vliv na imunitní systém. Částečně ho oslabuje, ale taky částečně stimuluje, takže ve výsledku to vychází zhruba nastejno. Tedy je namístě použít odrůdu s nízkým obsahem THC, které oslabuje imunitní systém.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SMILE_DOG: wtf, shrnu to. borec ma poradnu, prisel si pro radu pro zmenu on, chce lecit degenerativni symptomy oslabeni mentality a imunity konopim. coz je imho zrovna totalni nesmysl. ale opravte me necim podlozenym, prosim.
    SMILE_DOG
    SMILE_DOG --- ---
    DUHOS: urcite indiku, vnitrne, hodne CBD (nemoc narusuje imunitni system, coz by thc oslabilo jeste vic)

PALEONTOLOG: prosim te tady fakt neni na takovy trollovani vhodny misto
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DUHOS: na symptomatickou léčbu může pomoct opravdu cokoliv
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    PALEONTOLOG: Neblazni, mohlo by pomoci prakticky jakekoliv, ale podle typu dotazu chce slecna/pani vyzkouset vylozene idealni odrudu.. Asi by to mohlo byt i zamerene na CBD asi, ale nejsem si uplne jist, kterou bych doporucil.
    All: Tak nejake typy prosim?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DUHOS: zbývá zázrak
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    Dotaz z webu:
    "Dobrý den, ráda bych se zeptala jaký druh konopí by byl nejvhodnější k
    léčbě huntingtonovy choroby, kterou trpí můj otec."

Nějaké tipy prosím?
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    Z léčebného konopí si udělejte čaj, radí úřad. Odborníci žasnou - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/lecebne-konopi-ustav-caj-08i-/domaci.aspx?c=A140401_114548_domaci_hv
    VYTVARNICE
    VYTVARNICE --- ---
    Prodám semena konopí různých seed bank ze zrušeného obchodu Medigrower. Doprodej, sleva15%. Pište do pošty, děkuji.
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    SM3: Aktualni situace: CHujova byla nakonec JEDINA ktera hlasovala dnes proti MMM na paruce. I jeji vlastni TOP-stranici se na ni vysrali a hlasovali proti ni ;-) Pica :-)

Apropos: SHANIME BRIGADNIKY NA MMM, piste na info@legalizace.cz
    rovnez shanime "clenskou zakladnu" lidi, kteri jsou schopni a ochotni pomoci nam prosadit vyskrtnuti travy ze seznamu zakazanych latek. lekari, pravnici... idealne odborne zdatne. piste na stejny mail, dik.
    SM3
    SM3 --- ---
    Lidé si stěžují na marihuanový pochod. Starostka chce huliče vyhnat z Parukářky - METRO.cz
    http://www.metro.cz/...ulice-vyhnat-z-parukarky-gcb-/co-se-deje.aspx?c=A140325_152437_co-se-deje_jbs
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    tomáš zábranský vás prosí o podpis

Podpořte léčbu konopím/Léčebné konopí – petice 2011
    http://www.lecebnekonopi.cz/petice/seznam-signataru
    JITIKA
    JITIKA --- ---
    KUATO:
    diky, pomuze, zatim jsem to davala do masti taky vicemene od oka, tak uvidim, co na to reknou uzivatele
    KUATO
    KUATO --- ---
    JITIKA: ja kdyz delam mast z fenixovek, tak to delam tak trochu od oka, ale z f.s., ktere jsem ziskal soxhletem z cca 200gr palic (takze ucinne latky vytezeny do mrte) jsem delal cca 4kg masti. nicmene zena (ktera je hlavni uzivatel) rikala, ze predlonska varka byla silnejsi (a tim lepsi). nevim, jestli ti takovy navod pomuze. letos to zkusim vsechno povazit - surovina na vstupu, fs na vystupu, pomery pri miseni..
    JITIKA
    JITIKA --- ---
    Tak jsem naředila ethanolové fénixovky bambuckým máslem, mandl. olejem a kokosem, a vsechno slo hladce, diky! jeste mám trochu problém s dávkováním do masti, aby to nebylo příliš, ale účinkovalo to fest..?
    MATT
    MATT --- ---
    VYHULENY_UFO: netusim, ja to jen c&p sem...
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    VYHULENY_UFO: a co je spatne?
    KUATO
    KUATO --- ---
    JITIKA: zformuluj otazku jinak, takto je to prilis nejednoznacne. nechapu souvislost druhe a treti vety.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam