• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    FI_YOU
    FI_YOU --- ---
    MIRIS: mam tam chybu, harlequin 11,6 :)
    WILDENBURY_SQ: CBD analyz jsou mraky, kez by tomu tak bylo i s dostupnosti merenych strainu.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    FI_YOU: cbd rich strainu je hudrilion, analýza brzy ukazi, jestli jsou fakt cbd rich.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    UF0UN: ... a zrovna ta ubrecena pica ma naprostou pravdu. copak delas zajimavyho ve spojitosti s konopim?
    FI_YOU
    FI_YOU --- ---
    TGA SUBCOOL SEEDS - Pennywise (Harlequin x Jack The Ripper)

"After years of research and testing we have finally developed a hybrid with very high CBD. In over 70% of tested samples the CBD was in the range of 12-15% CBD and equal parts of THC as well. For those patients looking for a High CBD strain with great flavor this is your admission ticket to something special."

Podil THC je stale dost vysoky, ale i presto vypada hodne dobre. Predevsim je to jeden ze strainu, ktery vystoupil z "virtualna" a je k mani (narozdil od OSTATNICH).
    Podobnych odrud, ktere jsou v distribuci, bude doufam vice (nehledal jsem dukladne). Pokud o takovych vite, poprosim o odkazy.
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    ...ubrecenost.. no, to si tu spravne na nyxe :)
    SM3
    SM3 --- ---
    UF0UN: jxd je píča, ale má pravdu v tom, že tady většina lidí vždycky čeká, že to někdo udělá za ně, a není to jen v hulení... Pak ta ubrečenost (některých) lidí mi přijde vcelku vtipná.
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    OTZ: a JXD je ubrečená píča
    OTZ
    OTZ --- ---
    Čeští vyhulenci jsou líná rezignovaná verbež | Reflex.cz
    http://www.reflex.cz/clanek/zajimavosti/57679/cesti-vyhulenci-jsou-lina-rezignovana-verbez.html
    SHM8
    SHM8 --- ---
    V Děčíně někdo pěstuje marihuanu v parcích, primátor nařídí kontrolu - iDNES.cz
    http://usti.idnes.cz/...na-v-parcich-v-decine-dpr-/usti-zpravy.aspx?c=A140710_153904_usti-zpravy_alh
    KBERRY
    KBERRY --- ---
    Poptávám listy jakékoliv množství...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KORALIN: daruju semeno :)
    KORALIN
    KORALIN --- ---
    ahoj, prosím neměl by jste někdo řízky? :)
    SM3
    SM3 --- ---
    Konopí pro děti i epileptiky. Léčba bude mít od ledna nová pravidla - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...121127_domaci_hv#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    http://spolek-kopac.cz/cz/ Pacientský spolek pro léčbu konopím.
    HAKIM
    HAKIM --- ---
    HONCKA: No ale přepuštěné máslo, tzv. ghí ( lze vyrobit z obyčejného másla, ale i koupit ) má o mnoho větší trvanlivost ;-)
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    PRDELOID: Ozkoušený a funkční. Taky mě to původně pěkně štvalo, ta pachuť na jazyku a na zubech zbytky.
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    TIMUREK: no taky si muzes z vychlazenyho masla vyrobit pekne certovskej cipek :)
    ale vazne, sazeni do tobolek je peknej upgrade
    TIMUREK
    TIMUREK --- ---
    Mno pokud jde o lepení výtažku na zuby, řeší se to tím, že se dá do prázdné lékové tobolky a ta se polkne. Dá se koupit v lékárně.
    KUATO
    KUATO --- ---
    PRDELOID: nevyhody vytazku popisujes dobre. letos to vyzkousim vycistit jak popisujes, vlastne uz jsem to chtel prubnout loni, ale nejaky fistron mi sklidil vetsinu urody, takze jsem ze zbyle kytky udelal to co je overene, abych mel pro zenu do masti a uz nebylo na cem zkouset. diky za info.
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    KUATO:
    ad pruplach- nevim nac presne narazis, ale macerovat bud muzes nekolik hodin/dni- v tom pripade se ti do benzinu uvolni opravdu hodne pryskyrice a chlorofylu, coz ovsem vlastne nevadi, jelikoz pryskyrici vysrazis.

Pak muzes zvolit pruplachovou metodu, kdy se ti do benzinu uvolni jen o neco malo kanabinoidu nez v prvnim pripade, ale o mnoho mene nezadouci pryskyrice a chlorofylu. Zkratka nekteri tuto metodu vyuzivaji radeji a vynechavaji pak fazi s vysrazenim pryskyrice a cistenim hlinkou. To se podle me da docela dobre pouzivat jako roztok v kapkach atd., ale uz se to nehodi do e-cigarety, protoze je tam dost bordel a zalepi to knoty

Ja volim takovej pomalejsi pruplach na dvakrat.

ad fullerova hlinka: tu pouzivas az na zaverecny docisteni od chlorofylu. Tedy az ve fazi, kdy odeberes pryskyrici.

ad vosky: Sam delas vytazek, tak vis, ze je to strasne blbe davkovatelny a chutna to dost hrozne, mne osobne to dost drazdi na sliznicich a silene se to lepi na zuby.. Kdyz to sezeres, cekas dost dlouho, nez to zacne pracovat. Oproti tomu aplikace v kapkach ej naprosto presne davkovatelna. Umoznuje ti naredit produkt presne podle potreby. Je o dost lepsi naucit staryho tatu striknout si 8 krat pod jazyk a zvysovat postupne na 15, nez ho nutit odmerovat pul zrnka ryze a postupne zvysovat na cele zrnko :) PG se daleko lepe vstrebava a hlavne pri aplikaci pod jazyk uz se zacne vstrebavat bleskurychle sliznici. Navic je tu moznost vapovani v e-cigarete.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam